Jump to content

Masina Mea Audi A6 3.0 Tdi

B-77-GUZ

Postare recomandată

Ai avut masina sambata la standul Midnight Racers? Intreb deoarece nu am zarit-o si am tot trecut pe la stand

Link către comentariu
  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B-77-GUZ

41

• TIR

5

• c6t9

5

• Auras

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu nu a fost ptr ca nu a fost gata la timp:( dar pentru data viitoare va fii...:beerchug:

Link către comentariu

Si eu m-am tot uitat dupa ea la 4tuning days si n-am vazut-o :beerchug:

Link către comentariu

da ptr ca a fost gata sambata la 12:( si nu am mai putut s-o bag:( dar sper ca data viitoare sa fie:D

Link către comentariu

Imi place masina ta! Difuzorul spate si fusta fata sunt excelente! Sa o conduci sanatos!

Sincer, culoarea mi se pare cam extravaganta pt gustul meu!

Succes in continuare!

Link către comentariu

Frumoasa masina dar nu de ce nu vopsesti pragurile & grila ? Eventual sa faci neagra si rama de la geamuri .

PS. Ar merge si niste faruri cu fundal negru...

Toate cele bune !

Modificat de DemenTZial
Link către comentariu

masina arata superb :D imi place la nebunie doar o chestie nu-mi place :) Jantele..defapt culoarea lor, nu formatu lor :icon_thumright: Jantele arata foarte bine cand masina sta pe loc, dar cand masina e in mers mi se pare ca arata ca niste jante cu capace :( Parerea mea ca daca ai pune si o "linie" portocalie pe ele, sau ti-ai gasi jante negre cu portocaliu/portocaliu cu negru..ar fi mult mai bine. (ca sa nu le mai vopsesti tu :P)

In rest masina ii superba :D Iti doresc multa bafta la modificari si sper sa nu mai ai parte de incidente :Driver:

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Ohoo ! Ca bine zice 50rio ! Si sigur nu ati ratat sa vedeti conceptele alea Passat B6/ Jetta R-GT, care aveau un trim rosu pe marginea anvelopelor. Imi imaginez ca ar arata deosebit intr-un portocaliu, pentru ca jantele intr-adevar arta fad in miscare.

Noroc !

post-7977-1206736550_thumb.png

Link către comentariu

tin sa va anunt ca masinutza a fost duminica 30 martie la legale pitesti si a luat locul I la categoria peste 2000 cm3 Turbo... am deocamdata doar 2 filmuletze mai urmeaza:)

Link către comentariu

530 evacuare cip cutie manuala jos catalizatorul undeva pe la 280-290 ( el zicea 300 :rolleyes: )

post-21356-1207226385_thumb.jpg

post-21356-1207226401_thumb.jpg

post-21356-1207226416_thumb.jpg

Modificat de B-77-GUZ
Link către comentariu

Si eu am impresia ca cel din bmw nu a stiu sa ii dea(nu ca eu as stii prea bine) insa cel putin pe foaie bmw e mai rapid.

Link către comentariu

Ei, acum e cert ca 530-ul a pierdut startul ;) si de acolo si un 2.0 TDi ii putea pune probleme. Pe langa asta, nici GUZ nu e tocmai amator, asa ca nu mai conteaza acea secunda in +/- pe hartie.

Ma amuza totusi cum e permanent inconjurat de telefoane mobile... << Haules, ce gratar negru are asta !>>

Link către comentariu

k atunci o sa va pun filmuletzul cu subaru wrx car m-a batut dar doar la o masina.... si asta ptr ca am plecat mai prost decat cu bmw...astept sa-l primesc d la un prieten

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!