Jump to content

Masina Mea Audi A6 3.0 Tdi

B-77-GUZ

Postare recomandată

sooper masina, sa o stapinesti sanatos si citi mai multi km fara evenimente

Link către comentariu
  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B-77-GUZ

41

• TIR

5

• c6t9

5

• Auras

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

uff si acum pozele cu ea ranita....:D si inca 3 poze cu interiorul

post-21356-1201956179_thumb.jpg

post-21356-1201956197_thumb.jpg

post-21356-1201956214_thumb.jpg

post-21356-1201956235_thumb.jpg

post-21356-1201956335_thumb.jpg

post-21356-1201956348_thumb.jpg

Modificat de B-77-GUZ
Link către comentariu

Mare pacat ce ai patit la asa frumusete de masina, dar bine ca nu-i mai rau

Jantele nu mi se par prea tari, parca ar merge ceva cu mai mult crom, cauta configuratoare de jante si vezi cum dau pe masina, asta e doar o parere personala- tu decizi

Ca un sfat pune-i la interior un set de pedale si un footrest de S6 sau TT nu stiu exact care se potrivesc la tine dar ar da foarte bine impreuna cu ornamentele acelea argintii de la interior

Iar referitor la faza cu masina argintie si mie mi se pare prea populara si chiar sunt in cautare de masina ca am ramas pieton de vreo saptamana, am gasit vreo cateva argintii, dar prefer sa mai caut ceva negru sau alb

Link către comentariu

Auras mai mult crom inseamna elegantza putin crom merge si pe sportivitate la jante deja m-am decis si nu vreau sa-mi schimb parerea.... iar cu pedalele voi vedea deocamdata am alte planuri cu ea....

Link către comentariu

.................sorry am apasat de 2 ori butonul:(

Modificat de B-77-GUZ
Link către comentariu

legat de interior ..vad ca nu are climatronic... sau e ceva manual cu rotite pe acolo. Poti sa imi spui si mie ce e anume ?

Ca am tot vazut pe mobile.de multe masini cu destul de multe optionale pe ele ..dar aveau acele rotite la clima ..si sunt un pic nedumerit :rolleyes:

Mersi,

Modificat de andrein
Link către comentariu

ba da are climatronic numai ca nu este digital... adica reglezi stanga dreapta prin rotite gradele iar debitul la fel tot rotitza nu stiu dc este asa depinde cred de productie am vazut si la alte masini la fel iar la altele digital...

Link către comentariu

daca are cineva vreo cunostiinta un evaluator de pagube de la Banca Transilvania sa-mi dea si mie un pm pls....

Link către comentariu
ba da are climatronic numai ca nu este digital... adica reglezi stanga dreapta prin rotite gradele iar debitul la fel tot rotitza nu stiu dc este asa depinde cred de productie am vazut si la alte masini la fel iar la altele digital...

tu ai aer climatic.

Link către comentariu

tir explicami si mie care e diferenta intre aer climatic si climatronic...???? si la un c klass din 2001 la fel aveam si eu cred ca tot climatronic este...

Link către comentariu

Climatronic inseamna sa ai afisajul acela digital si sa se regleze automat. Uite-te in cartea masinii ca scrie ca ai aer climatic. Si apropo de Mercedes nu toate au climatronic decat cele ff dotate, aer climatic da au toate:)

Am doi prieteni cu audi a6 unu il are mai chel are aer climatic ca tine celalalt e full are climatornic.

Parca diferentza e ca tu reglezi temperatura manual si la ala automat

Modificat de TIR
Link către comentariu

Tir..te inseli! La Audi toate modelele au aerul conditionat AUTOMAT! Optional este sa iti regleze diferentiat stinga-dreapta nu numai temperatura ci si zona dorita, senzor de poluare automat...etc. Dovada aici Climatic exista la vw , skoda si seat. Ca nu este afisaj electronic asta nu inseamna ca daca ai pus comutatorul pe 22 nu o face indiferent de conditiile de temp de afara!

Modificat de Leo
Link către comentariu

exact asta vroiam sa zic si eu .... daca ii dau pe auto isi regleaza automat si gradele si debitul si caile pe unde tre sa bage... si la fel era si la mercedes c 200 cdi avangarde..

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

ieri 18.02.2007 mi-au sosit piesele adik usa fata dr, usa spate dr, aripa dr fata, prag dreapta si bandourile...sper ca pana la sfarsitul lunii sa fie gata...voi pune atunci poze:D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ma tot uit la cum a iesit vopsitul si imi place la nebunie...Daca as avea bani mi-as face-o si eu in secunda zero :) Mare curaj ai avut dar se pare ca a meritat din plin...Astept sa oscoti din service si sa o vad cu noile incaltari...Spor la investitii in continuare!!!

Link către comentariu
Mie imi pare un kitch.

Gandeste-te la ce reprezinta A8 .....

Hai sa fim seriosi ...

Ii dau perfecta dreptate..mie nu mi se apre normal nici la a6,q7,a8 phaeton seria 5 sau mercedes E, S -Klass sa o "tunezi" .masinile astea se adreseaza unor persoane care o cumpara tocmai pt aspectul ei curat sau de masina prezidentziala(a8,S-klasse,Phaeton,seria 7),unele masini chiar le strici daca pui tu tot felul de briz-brizuri (fie ele Abt sau nu mai stiu eu ce)...sper sa nu va deranjeze parerea mea,numai bine!

Link către comentariu

k but fnz eu am 21 ani daca aveam vreo 30-40 poate ca o lasam gri... dar totusi mie m-i se parea prea simpla si totodata ca-n melodia aia 40 km d la BUG MAFIA parca am f...e toti aceeasi femeie.... asta e .. mie imi place si cred ca nu sunt singurul MASINA O SA AVETI POSIBILITATEA SA O VEDETI LA TUNING DAYS la standul Pilot tuning...

Link către comentariu

azi am fost pana la service si am vorbit cu baietii de acolo, si am hotarat sa-mi vopsesc tot cromul de pe masina toate bandourile sa le fac negru mat... dar am incercat sa le dau jos si pana la urma am dat jos ceva din ele dar am observat ca sunt prinse cu banda dublu adeziva si in niste clipsuri... stie cineva ... a-ti mai dat jos asa ceva... se pun greu la loc:( astept orice parere orice sugestie este binevenita... avand in vedere ca se apropie ziua ptr salon iar eu inca mai am destul de munca...

post-21356-1204562402_thumb.jpg

Link către comentariu

eu stiu ca dupa ce le dai jos... cam greu sa le mai pui la loc. decat noi poate. eu am incercat acum vreo-2 ani sa le pun la loc pe Bora mea si nu am mai avut nici o sansa.

Modificat de TIR
Link către comentariu

Sunt si eu curios, ca omul, de ce nu ai luat direct ceva care se preteaza mai bine la tuning in stilul in care vrei tu? Cu banii pe masina + costuri aditionale, cred ca iti iesea de ceva... bunicel.

Link către comentariu

pentru ca am vrut eu sa fac ceva ce nu prea are nimeni:)) asta e asa am fost mereu:)

Link către comentariu

Foarte foarte tare masina si bafta la modificari, nu te lua dupa gurile rele ca masina nu se preteaza la modificari, abia astept sa o vad live la 4tuning days

Pana atunci cred ca schimbi si jantele ca astea sunt prea banale in comparatie cu aspectul masinii

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am sa pun acum cateva poze iar cand ajung acasa o sa va umplu e poze:D astept pareri si de la gurile rele:) care zic ca trebuia s-o las asa:))

dupa cum am zis o sa urmeze mult mai multe poze dar acestea le-am avut la indemana:D

post-21356-1205849839_thumb.jpg

post-21356-1205849857_thumb.jpg

post-21356-1205849877_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!