Jump to content

Masina Mea Audi A6 3.0 Tdi

B-77-GUZ

Postare recomandată

Chiar arata bine masina, modificarile sunt de bun gust, nu este exclus ca o limuzina sa fie transformata intr-o masina sport.

Link către comentariu
  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B-77-GUZ

41

• TIR

5

• c6t9

5

• Auras

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi place :lol: felicitari , dar umbla putin si pe la motor daca tot vrei ...mai sport :lol: o sa urmaresc topicul :unsure:

Link către comentariu

:unsure: wow

Extrema culoare da totusi placuta la ochi :lol: cam mari rau tips-urile la evacuare mergea ceva mai finutz. Eu unul optam doar pt plafon sa fie negru. Sunt curios ce o sa mai apara in viitor :lol:

Link către comentariu
mpa@tuninggarage
daca vrei tu pune si poze dar stiu ce vrei sa-mi arati am avut la un c klass aceeasi culoare dar la asta asa s-a nimerit oricum d la departare nu-ti dai seama:D

Nu stiu ce spui tu acolo.

Ce spuneam eu e ca imi place masina. Am un aparat Canon 40D si as vrea sa trag cateva cadre cu masina ta daca esti dispus.

Sper ca am explicat desul de clar de data asta:)

Link către comentariu
Nu stiu ce spui tu acolo.Ce spuneam eu e ca imi place masina. Am un aparat Canon 40D si as vrea sa trag cateva cadre cu masina ta daca esti dispus.Sper ca am explicat desul de clar de data asta:)
sorry my bad... da dar hai s-o lasam sa-mi iau si jantele si dupa aceea k?:D noteaza nr meu de telefon si vb 0766664996
am vazut ca ai zis ca ai folie autorizata pe ea, cat % e vizibilitatea si daca poti sa-mi dai niste detalii despre unde ai pus-o si cat a fost!multumesc anticipat
5 % transparenta spate, 35% transparenta fatza, am facut-o la un baiat care mi-a pus si pe alta masina e meserias il recomand cu incredere, m-a costat spate 5 mil parca si 2 mil fatza
:lol: wow Extrema culoare da totusi placuta la ochi :( cam mari rau tips-urile la evacuare mergea ceva mai finutz. Eu unul optam doar pt plafon sa fie negru. Sunt curios ce o sa mai apara in viitor :lol:
dap tipsurile oricum vreau sa le schimb sa pun ceva gen s6 cate 2 rotunde ptr fiecare parte, astea mi-au placut mie atunci:D ce sa-i faci.... te pui cu gustul omului...:P (ps cum devin si eu membru pe acest forum??) sorry daca am pus o intrebare stupida
Imi place :lol: felicitari , dar umbla putin si pe la motor daca tot vrei ...mai sport :) o sa urmaresc topicul :(
ptr mine masinutza asta trage destul de grav adica stok stiu ca scoate 7.2 sec /100 a mea cred ca scare cam la 6.9 7 ptr un bolid de 2 tone eu zic ca trage destul de bine:D Modificat de B-77-GUZ
Link către comentariu

Ca sa devii membru, trebuie sa depasesti un nr de posturi :lol:

Superba masina. Nu multi au curaj sa'si revopseasca total masinile in Rromanica..

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

redfighter nu esti singuru care mi-a spus asta trebuie sa ai si o doaga lipsa la cap asa ca mine ca sa faci asta unei asemenea masini:) oricum va zic cu parere de rau ca masina este acum lovita pe partea dreapta incepand de la aripa fatza usa fatza usa spate si bandouri este facuta praf... a intrat un taxi in mine :)) sper ca in 7-8 zile sa-mi vina usile si aripa iar in 3-4 zile montatul plus vopsit.... urati-mi bafta...:P( o sa revin cu poze!!

Modificat de B-77-GUZ
Link către comentariu

:)) Din pacate traim in Rromanica si se intampla lucruri nefericite DIN VINA ALTORA care se cred "king of the road" . Imi pare rau.

Link către comentariu

Tot respectul pentru curajul avut cand ai vopsit toata masina, de curiozitate a fost dezechipata toata sau ai vopsit doar exteriorul?

Oricum masina promite mult si cred ca ai planuri mari cu ea, o sa urmaresc topicul asta ca e chiar interesant. Poate ne spui si noua ceva planuri de viitor :rolleyes:

Multi km fara evenimente :)

Link către comentariu
Tot respectul pentru curajul avut cand ai vopsit toata masina, de curiozitate a fost dezechipata toata sau ai vopsit doar exteriorul?

Oricum masina promite mult si cred ca ai planuri mari cu ea, o sa urmaresc topicul asta ca e chiar interesant. Poate ne spui si noua ceva planuri de viitor :Driver:

Multi km fara evenimente :Driver:

a fost vopsit doar exteriorul dar si unele maruntisuri care sunt la interior, planuri de viitoar sunt multe dar o sa vedem dupa buget... primul lucru vor fii jantele 8.5 18 anvelope 235x45x18 fatza 255x40x18spate, ma bate gandul la un kit abt, dar sincer nu prea ma incanta asa mult... poate o sa iasa si altceva...., proiectoare in bara de s6, apoi o sa am de ales intre suspensie sport si schimbat total sistemul audio cu 2 tuburi mtx 8500 iar ca boxe o sa aleg niste focaluri polyglass am mai avut si am fost super incantat de ele... dupa toate acestea o sa urmeze interiorul, iar ptr motor ma mai gandesc daca merita sau nu....

Link către comentariu
Ca sa devii membru, trebuie sa depasesti un nr de posturi :lol:

Superba masina. Nu multi au curaj sa'si revopseasca total masinile in Rromanica..

pei cam cate ? ? ? eu vad ca sunt junior :tomato: :tomato: :vaidecapulmeu: ...

Link către comentariu

pune cauciucuri la fel si pe fata si pe spate, nu faci nici o branza daca sunt diferite, ca nu ai tractiune spate.

Modificat de c6t9
Link către comentariu

la fel ma gandeam si eu dar credeam ca arata mai bine asa... in fine cred ca pana la urma o sa raman la un 245 toata masina.... si acestea sunt jantele pe care vreau sa le iau....astept pareri sugestii

post-21356-1201886417_thumb.jpg

Modificat de B-77-GUZ
Link către comentariu

sunt super grozave jantele. ai buget mare pt. masina... repari masina pe casco? sau pe asig. lu' taxi? pacat sa lovesti asa masina..

Link către comentariu

superba masina si extrem de personalizata cel putin exteriorul....iar jantele vor ajuta si mai mult

GUZ .....ceva legatura cu GUZU CHIM??????

Link către comentariu

dap este ceva legatura cu GUZU CHIM EX acum FABRYO ... sunt un client foarte mare al lor... iar din cauza asta prietenii mei asa mi-au pus porecla:)

Link către comentariu

jantele sunt ok.

e misto si araboaica, dar a "noastra" imi place mult mai mult. si mie imi plac evacuarile alea, posibil sa dea bine si cu altele.

Link către comentariu

bv imi place mult vopseaua! probabil o sa mi fac si eu chestii d astea dar mai incolo ... :(! oricum mi se pare naspa rau argintie cum era inainte ... fara sa jignesc pe nimeni dar nu mai suport argintiul din cauza "popularitatii" lui :)

Link către comentariu

si faza cea mai tare, tocmai ma uitam peste niste poze de la salonul auto montreal si se pare ca anul asta se poarta la greu orange. foarte multi producatori au afisat masini orange :(

Link către comentariu

nasol ca ti-a busit-o! e treaba mare cu taximetristii. azi am descoperit si eu ca am aripa spate si spoileru frecate un pic si dupa cata vopsea galbena era prin zona, am un feeling ca tot un taximetrist mi-a facut acest cadou! vine la perfectie dupa ce in decembrie mi-am vopsit integral masina :(

pune niste poze cu rezultatul accident-ului!

BTW: te-ai gandit sa-ti faci manerele de la usi negre? ma intreb cum arata! :D

jantele sunt super, cred ca or sa dea foarte bine pe masina!

Modificat de sorel
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!