Jump to content

Masina Mea Audi A6 3.0 Tdi

B-77-GUZ

Postare recomandată

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B-77-GUZ

41

• TIR

5

• c6t9

5

• Auras

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

super vopseaua!

mai zi si tu detalii despre motorizare, kilometrii, pret...

cat te-a dus vopsitul?

sa o stapanesti sanatos!

Modificat de sorel
Link către comentariu

hmm mai multe poze...:icon_thumright: pai i-am facut un flash ceea ce cred eu ca are acum cam 275 hp si cuplu 520-540 folie autorizata xenoane proiectoare becuri 6000k schimbat becuri bixenon 8000k si urmeaza jantele ceva 18"-19", a si am uitat sa precizez vopseaua este perlata... m-a dus undeva pe la 2500 3000 euro, si acum dotarile ei... tapiterie piele scaune sline volan 3 spite s line, masaj in scaun, memorie scaun sofer, cutie tiptronic magazie cd tv navigatie mmi sistem bose senzori parcare fata spate autoadaptive faruri, bixenon si multe altele:D.................maimulte poze cand ajung acasa ca acum sunt la munk si nu le am in calc asta:D

Link către comentariu

Bombita cu roti ! Trebuie sa mai ai niste poze pe undeva; le asteptam nerabdatori. Este un eye-catcher total :icon_thumright:

Te rog, spune-mi despre plafon. Este acoperit cu vopsea sau autocolant negru ? Daca este autocolant, da-mi te rog mult niste detalii despre pret si operatiunea de montare. Multumesc.

Sa ai numai bucurii la volanul monstruletului ! Noroc !

Link către comentariu
mpa@tuninggarage
hmm mai multe poze...:icon_thumright: pai i-am facut un flash ceea ce cred eu ca are acum cam 275 hp si cuplu 520-540 folie autorizata xenoane proiectoare becuri 6000k schimbat becuri bixenon 8000k si urmeaza jantele ceva 18"-19", a si am uitat sa precizez vopseaua este perlata... m-a dus undeva pe la 2500 3000 euro, si acum dotarile ei... tapiterie piele scaune sline volan 3 spite s line, masaj in scaun, memorie scaun sofer, cutie tiptronic magazie cd tv navigatie mmi sistem bose senzori parcare fata spate autoadaptive faruri, bixenon si multe altele:D.................maimulte poze cand ajung acasa ca acum sunt la munk si nu le am in calc asta:D

Sa o stapanesti sanatos. Vezi ca ar fi frumos ca xenonul sa aiba aceasi culoare si pe proiectoare (8000)

Daca vrei pot sa te ajut cu niste poze.

Link către comentariu

nu cred ca e autocolant deloc, e doar vopsea. orange + black. asa am impresia, oricum superba masina. vopsitul tot te-a costat 3.000 euro? la reprezentanta, sau unde?

Link către comentariu

Foarte interesanta combinatia de culori...ar da bine si niste geamuri fumurii - nuanta cea mai inchisa. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere :Driver:

Link către comentariu

Deosebita culoare...nu arata mai bine daca o faceai neagra pana jos in jurul grilei?Vrem mai multe poze!Cat te-a ajuns masina?Km?Sa o calaresti cu pofta si fara probleme!Daca dai jantele,anunta-ma.

Link către comentariu

da dau jantele daca te intereseaza suna-ma la 0766664996 Guzu sunt pe 17" anvelope 225x50x17 pirelli all season uzura 30-40 % daca te int o sa le fac si niste poze... iar in rest toata masina este vopsita nu autocolant portocaliul este o vopsea de glasurit perla electrical orange iar negrul este un negru sticla daca te uiti de sus de la un balcon zici ca toata partea neagra este sticla... o sa urmeze poze dupa cum am spus

Modificat de B-77-GUZ
Link către comentariu
nu cred ca e autocolant deloc, e doar vopsea. orange + black. asa am impresia, oricum superba masina. vopsitul tot te-a costat 3.000 euro? la reprezentanta, sau unde?

vopsitul s-a efectuat la un bun prieten in bucuresti are un service cine e interesat poate sa ma contacteze

Link către comentariu
nu ai zis de poze daca vrei

daca vrei tu pune si poze dar stiu ce vrei sa-mi arati am avut la un c klass aceeasi culoare dar la asta asa s-a nimerit oricum d la departare nu-ti dai seama:D

................................................................................

.....................................................................

si am ajuns si acasa sa pun si pozele promise:D

post-21356-1201801963_thumb.jpg

post-21356-1201801973_thumb.jpg

post-21356-1201801982_thumb.jpg

post-21356-1201801987_thumb.jpg

Modificat de B-77-GUZ
Link către comentariu

Cinste tie pentru curajul avut in a modifica vopseaua. A iesit foarte tare. Ar merge si la interior scaunele cu piele portocalie pe mijloc si la exterior niste jante mai mari.

Multa bafta in continuare si mai incanta-ne cu poze:D :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Foarte faina masina, mai rar un A6 asa sclipitor, felicitarile mele ! :vaidecapulmeu: :angry:

Link către comentariu

sper sa nu te superi pe mine..dar mi s-ar rupe sufletul sa fac ce ai facut tu pe masina mea..din punctul meu de vedere cred ca ar trebuit sa o lasi cum era..avand in vedere ca ai o limuzina..nu o masina sport..numai bine,s-o conduci cu placere si sa te bucuri de ea! :icon_thumright:

Link către comentariu

arata senzational, imi place cum ai asortat si fata cu masina si probabil trage intr-un stil foarte grav.

ai toata evacuarea modificata?

Link către comentariu
sper sa nu te superi pe mine..dar mi s-ar rupe sufletul sa fac ce ai facut tu pe masina mea..din punctul meu de vedere cred ca ar trebuit sa o lasi cum era..avand in vedere ca ai o limuzina..nu o masina sport..numai bine,s-o conduci cu placere si sa te bucuri de ea! :icon_thumright:

ceea ce am facut eu pe masina este doar inceputul usor usor or sa vina schimbari majore... da este adevarat este un a6 limuzina dar eu dintr-o limuzina vreau s-o fac sport:D sa fie unikata:D

Link către comentariu
arata senzational, imi place cum ai asortat si fata cu masina si probabil trage intr-un stil foarte grav.

ai toata evacuarea modificata?

la evacuare am doar tobele finale taiate si pusa teava din inox dar o sa vreau sa schimb toata evacuarea oricum scoate un sound super frumos ptr un diesel...

Link către comentariu

am vazut ca ai zis ca ai folie autorizata pe ea, cat % e vizibilitatea si daca poti sa-mi dai niste detalii despre unde ai pus-o si cat a fost!

multumesc anticipat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!