Jump to content

Seat Leon 1p-frumusel(asa Zic Eu)

ovydu

Postare recomandată

salutatre tuturor,astazi m-am decis sa prezint si eu masina mea.este vorba de un seat leon 1p, fabricatie 2006(noiembrie), 1.9 tdi, 105 hp, echiparea stylance, pe care o conduc din noiembrie 2006 si am facut impreuna aproximativ 33000 km. pot sa spun ca sunt multumit de masina, chiar daca au fost cateva probleme minore , dar care s-au rezolvat.masina asuferit cateva modificari de design, cum ar fi:-folii lumar pe toate geamurile,-grila fatza de leon cupra,-capace oglinzi cromate,-manere usi cromate,-ornament portbagaj cromat,-tips esapament oval cromat( ne de la seat, era cam scump),-xenon pe faza scurta,-alarma cu pager(viper+modul can),-jante aliaj pe 17", 8j, cauciucuri 225/45/zr17(cred ca sunt replica, dar imi plac cum vin pe masina),-mp3 alpine cda 9887r+difuzoare jbl,-si nu in ultimul rand stiker vw forum.[inca o poza

Link către comentariu

''frumusel'' zic si eu.spun asta pt ca cunosc masina.

ovidiu pune si tu poze cu interiorul(mai ales ?HU-ul)

bafta si vb la intalniri

btw cand te hotarasti sa-i dam jos mansonul sa-l facem cu ata rosie.... just let me know :(

Link către comentariu

foarte tare masinuta........arata grozav.....iti urez cat mai multi km fara incidente neplacute.

offtopic: nu prea stiu care e treaba la leon....vad 2 manere la usi si initial masina mi s-a parut in 2 portiere dar vad ca are decupaj si in spate pe aripi ca si cum ar avea 4.....e pe acelasi sistem ca la mazda rx8 ?...scuze pt nepricepere dar sunt curios :(

edit:hehe....am observat manerele.....cam tarziu ce-i drept:)

Modificat de Carcass
Link către comentariu

da frumos :)) cred ca te am zarit intr o zi :)

ps: si mie imi place sistemul de deschidere la usi ... il face mai special ... asta in afara de aspect care oricum e super

Modificat de ghostman
Link către comentariu

ovydu-le...:))... cum naiba e mereu curata masinuta aia??

Vezi ca-ti bag flash-uri cand ne main intalnim prin pl..si ne tot intalnim!

Felicitari pentru masinuta!

Link către comentariu

... Hmmm, frumusel?! Da stiu ca esti modest :)

Imi place foarte mult! Sa o stapanesti sanatos si sa va plimbati cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu
''frumusel'' zic si eu.spun asta pt ca cunosc masina.

ovidiu pune si tu poze cu interiorul(mai ales ?HU-ul)

bafta si vb la intalniri

btw cand te hotarasti sa-i dam jos mansonul sa-l facem cu ata rosie.... just let me know :D

poze cu hu alpine

sper sa o rezolvam cu mansonul cat mai curand.

Link către comentariu

Super masinuta :P Sa o conduci sanatos!

:P Vad in poza cu HU-ul ca asculti Parazi

Link către comentariu

Frumoasa masina....cred ca jantele nu o caracterizeaza asa de mult...sper sa nu fie cu suparare..

PS:Tare piese...sunt preferatii mei :lol:

Link către comentariu
...cred ca jantele nu o caracterizeaza asa de mult...sper sa nu fie cu suparare..

Ca dovada ca e chestiune de gust, tin sa spun ca imi place tare mult modelul de jante. Faina alegere !

In rest, despre silueta de "lacrima" se poate spune decat ca e ceva care atrage priviri si automat se face placuta.

Kilometri fara probleme si numai bine !

Link către comentariu

va multumesc tuturor pentru aprecieri.

poate pe viitor o sa mai modific cate ceva.

o sa va tin la curent.

Link către comentariu

spor la modificari :icon_thumright:

btw km cat mai multi si fara probleme(ca altfel iar ajungi la cei de la astra)

Link către comentariu
spor la modificari :D

btw km cat mai multi si fara probleme(ca altfel iar ajungi la cei de la astra)

nu imi mai aminti de cei de la astra re rog mult de tot.

nu e posibil sa faca asemenea figuri, mai ales ca le dau bani pt casco, nu sunt un infractor asa cum ma considera ei.poate o sa reusesc sa ii fac de kk(asa sa imi ajute dumnezeu).

pt toti cei care citesc acest topic, am probleme cu cei de la astra la care am asigurarea casco. acum 3 saptamani am luat o bordura intre roti, care mi-a spart scutul de la motor, scutul de pe partea dreapta, mi-a zgariat bara in partea de jos si mi-a infundat radiatorul de racire motorina.

am fost la casco la astra si m-a pus inspectorul care a preluat dosarul sa il duc pe strada unde s-a intamplat incidentul.am fost la locul cu pricina si m-a pus sa ii arat bordura. bordura disparuse, i-am zis ca in 24 de ore de la incident, poate s-a gasit un sofer mai cu cap care a oprit si a aruncat bordura cu pricina de pe partea carosabila. in fine, am fost la dealerul seat cu inspectorul de la stra, mia- zis ca imi baga dosarul la frauda, ca nu a vazut bordura.de 3 saptamani astept raspuns de la ei, pozitiv sau negativ. mie unul nu mi separe normal, mai ales ca le dau o groaza de bani lunar pentru asigirarea casco.

sunt hatarat sa scriu si la csa, poate se rezolva ceva.

Link către comentariu

te-am vazut azi in oras..superba masina..s-o stapanesti sanatos!numai bine :icon_thumright:te-am vazut azi in oras..superba masina..s-o stapanesti sanatos!numai bine :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 year later...

Exceptional arata exteriorul! Exeriorul la Leon este oricum deosebit, dar toba, jantele, geamurile, masca fata, fac masina cu mult mai frumoasa!

Numai pleoapele nu imi plac!

Jantele sunt de 18 inch?

P.S. Imi place ca ai dat jos oglinzile si manerele cromate

Modificat de rex
Link către comentariu

admirata live azi si pot sa spun ca arata traznet,merge ca un avion si se aude ca intr-o sala de concert.felicitari

sunt pe 18

btw ovidiu ti-am ramas dator pt munca cu xenoanele. :rolleyes:

Link către comentariu

fff bine arata, bravo!

jantele si bara fac senzatie! si culoarea si pleoapele ajuta!

pune o evacuare/tips mai mare.. :wub: si eventual o suspensie, dar care sa nu coboare mult.

Link către comentariu
fff bine arata, bravo!

jantele si bara fac senzatie! si culoarea si pleoapele ajuta!

pune o evacuare/tips mai mare.. :) si eventual o suspensie, dar care sa nu coboare mult.

ma gandeam la o suspensie sport, dar pe drumurile pline de gropi prin care mergem zi de zi, nu stiu ce sa zic, mi-e mila de rinichii mei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!