Jump to content

Passat Edition

vwedition

Postare recomandată

M-am hotarat sa deschid si eu un topic pt masina mea. :icon_thumright:

O am de anul trecut mai precis de la paste. (2007)

E vorba de un passat edition model 2000 134.000 km cand l-am luat acum am 153.000 km, culoare gri metalizat, xenon, incalzire in scaune, oglinzi incalzite, climatronic, 6 trepte, 116 cp, jante si cauciucuri vara iarna.

Cred ca am laudat-o destul.

Sunt foarte multumit de ea :D

Promit sa pun si poze dar acum e prea murdara si nu e cazul s-o fotografiez.

Cu prima ocazie cand o spal rezolv si problema pozelor.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, cati mai multi km fara probleme si apropo est normal sa fii multumit de ea doar este un VW!

Link către comentariu

Niciodata elegantul B5 nu va arata demodat. Mai ales daca are blocuri optice cu lupa si xenon :Driver:. Vara cu ce jante e incaltat ? Si o curiozitate care ma tot bantuie : cum ti se pare volanul asta in 4 spite ? Nu ai cumva senzatia ca e cam mare ? Eu ma tot gandesc sa il schimb la a mea.

Numai bine !

Link către comentariu

Cu volanul mam obijnuit.

Pt mine e ok.

Jantele de vara sunt pe 16 de aliaj cu 5 spite

post-12655-1202104844_thumb.jpg

post-12655-1202104917_thumb.jpg

Cind le montez o sa mai pun poze.

Va multumesc pt. urari va doresc asemenea si voua.

post-12655-1202104967_thumb.jpg

Modificat de vwedition
Link către comentariu

Mi se pare mie sau e din cauza pozei...cum ca acel plastic al airbag-ului de pe volan e de alta nuanta decat inelul volanului ?! Intreb, intrucat un amic e tinichigiu si prefera sa aduca masini lovite, in special golf-uri 4 si passat-uri b5, si atunci cand airbagul din volan e sarit si se inlocuieste, acel plastic e de alta nuanta, decat originalul.

Link către comentariu

@LUFY : E eronat sa judeci dupa diferenta aia de nuanta. Si la mine apare, iar masina sigur nu a fost lovita

vwedition, cum s-au mentinut ornamentele de crom din jurul schimbatorului si de pe frana de mana. Pune te rog niste poze mai clare, ca sunt curios cum arata.

Noroc !

Link către comentariu

nu e alta culore

probabil de la poza, e facuta cu telefonul

o sa incerc sa fac altele

o sa pun si poze cu schimbatorul

mai pasuitima putin si se rezolva

:(

numa bine

Link către comentariu
  • 1 year later...

ce inseamana "edition" unde pot vedea tot ce are pe ea un vw edition variant?

Link către comentariu
Mi se pare mie sau e din cauza pozei...cum ca acel plastic al airbag-ului de pe volan e de alta nuanta decat inelul volanului?!

Nu ti se pare, asa este.....dar faza e ca la toate e asa.....si io m-am mirat.....fiecare B5 pe care l-am vazut (inclusiv al meu), avea capacul de la airbag de pe volan uuuuusor de alta culoare/nuanta fata de restul volanului....nu ma-ntrebati de ce.... :blah_:

Care-i treaba cu acel "V6T" de pe portbagaj? :blink: Io intreb, desi stapanul masinii n-a mai scris nimic aici de mai mult de un an de zile.... :somnmare:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!