Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Mare pacat dar asta cred ca ti se trage de la surplusul de caluti dati dupa cip, de inainte nu aveai accelerari asa de bune

Lasa ca acum de sarbatori poti sa stai linistit in dreapta si il lasi pe fratelo sa conduca si poti sa bei linistit un paharel :beerchug:

Da unde s-a intamplat mai nea sefu? Nu-i stiai pe baieti? :ceuameni:

Link către comentariu

Incredibil, asa ceva nu am mai vazut. O octavie 1.9 de 105 cai chipuita si facuta sa arate ca un RS dar cu jante de GTI si pachet drumuri grele.

Nu vreau sa fie cu nici o suparare dar cred ca nu ieseai mult mai scump daca o vindeai si luai un RS adevarat. Si daca voiai puteai face si pe ala chiptunning. In plus era mai cu gust zic eu un RS adevarat decat o replica.

Este impresia mea sau tetierele alea de la scaunele din fata sunt de piele si scaunele din stofa? Daca e asa pur si simplu m-ai lasat fara grai...

Mie asa imi pare din poza asta asta:http://vwforum.ro/index.php?act=attach&type=post&id=78780

Altfel, noroc bun pe mai departe, mai gasesti tu sa mai pui ceva pe ea :huh:

Modificat de adi76
Link către comentariu

daca tot a bagat atatia bani in masina, de ce nu i-ai luat si un motor ca lumea. i-ai facut un tuning la motor insa nu e tot aia.

apropo, jante de 17 cu suspensie de drumuri grele; nu prea merge combinatia mai ales ca anvelopele sunt cu profil sport adica 225/45.

fa modificari ca arata penibil pt cineva ce se pricepe. pt nene costel arata chiar bine.

la cati bani ai bagat mai bine lui un RS si aveai si tu masina.

Modificat de maryuskkk
Link către comentariu

"la cati bani ai bagat mai bine lui un RS si aveai si tu masina."

Acum am caruta?:huh:

Urmeaza si modificarea suspensiilor :)

Masina ...atat am putut sa ma intind atunci...iar acum..s-o vand? e pe leasing.. buy back n`o dau nici in ruptu capului pentru ca pierd enorm de mult.

Daca cititi posturile anterioare va veti da seama ca nu am facut-o rs. Am pus kitul pe ea pentru ca imi place cum arata rs`ul.

Daca o vroiam rs..primul lucru care-l faceam..schimbat motorul...deci...

Link către comentariu

Mda, cam kitsch-oasa masina... culoare alba, de manelist... pt. numele lui Dumnezeu, zi-mi ca NU asculti manele, omule! :huh:

Link către comentariu

Nea Caline, ai grija la pedala ca vad ca te au oamenii in vizor :)

Or' le place masina ta f. mult. Cat te-a costat amenda?

Nu asculta manele, stati linistiti, garantez eu pt. omu' ;)

Cat despre masinuta, tine-o tot asa, nene; tie sa-ti placa ;)

Link către comentariu

Robert hai sa nu ne mai ascundem...ultimul album a lu Gutza de la smoothcoder il am =))

Link către comentariu

Haaaaa, m-ai luat la misto; si lumea crede!! Asta-i mai rau, lol. ;)

(Gluma-i gluma, dar ne iau baietii de manelisti si asta nu-i a buna :) )

Modificat de smoothcoder
Link către comentariu

Pai nah... ca sa nu mai zic si de alea a lu Vali Vijelie... Jan de la Craiova.... hahahhaa

Link către comentariu
"la cati bani ai bagat mai bine lui un RS si aveai si tu masina."

Acum am caruta?:)

Eu nu am zis ca nu ai masina, am zis doar ca mai bine o vindeai si luai un RS adevarat. Mare diferenta ;)

Sau poate citai pe altcineva, nu stiu dar nu am vazut sa iti fi zic nimeni ce citezi tu acolo.

In rest fiecare face cum vrea dar daca tetierele alea sunt de piele si scaunul e de stofa ai face bine sa la pui iar tetierele de stofa daca le mai ai. Altfel, gusturile nu se discuta, normal... ;)

Bafta la modificari...

Modificat de adi76
Link către comentariu
Incredibil, asa ceva nu am mai vazut. O octavie 1.9 de 105 cai chipuita si facuta sa arate ca un RS dar cu jante de GTI si pachet drumuri grele.

Nu vreau sa fie cu nici o suparare dar cred ca nu ieseai mult mai scump daca o vindeai si luai un RS adevarat. Si daca voiai puteai face si pe ala chiptunning. In plus era mai cu gust zic eu un RS adevarat decat o replica.

Este impresia mea sau tetierele alea de la scaunele din fata sunt de piele si scaunele din stofa? Daca e asa pur si simplu m-ai lasat fara grai...

Mie asa imi pare din poza asta asta:http://vwforum.ro/index.php?act=attach&type=post&id=78780

Altfel, noroc bun pe mai departe, mai gasesti tu sa mai pui ceva pe ea ;)

Stiu ca nu se compara RS-ul cu ceea ce am eu dar dupa cum am mai spus... daca vroiam RS ...primul lucru care-l schimbat era motorul. Eu am pus kitul pe ea pt ca hai sa fim seriosi..arata mult mai bine decat cea clasica. Asta una...si doi... repet...nu am cum s-o vand pentru ca e pe leasing si pierd mult la ea...si de buy back nici nu se pune problema ;)

Adi tetierele sunt dintr-o imitatie de piele... tot ce am pus pe masina am pus in timp... nu totul o data. Am in plan imbracarea scaunelor in piele si sa pun incalzire in ele. Era mai banal sa fi pus tetierele doar pt poza....kich sau nekich ... i like it :D

Citeste postul 155 al lui maryuskkk - pe el l-am citat :)

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

Sunt curios cum se aude Gutza in JBL-eu, nene Caline. Abia astept sa dau cu ochii de matale :)

Modificat de smoothcoder
Link către comentariu

Aha, daca faci tot scaunul din piele e ok. Totusi cam mare investitie faci dar poate e mai bine decat sa bei banii si sa nu te alegi cu nimic. Macar iti faci damblaua :)

Link către comentariu

Adi, fie vorba intre noi, abia l-am indepartat de bautura; macar am reusit sa-i canalizez energiile intr-un mod pozitiv :)

Link către comentariu

Masina am avut timp s-o fac asa cand eram intr-un centru de dezalcooolizare si nu aveam permis .....si eram fan Guta =))

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

Manelistule acuma esti bling bling :lol: la cat de coborata e.... :lol:)

Acum sincer nu stiu daca o investitie in 2 bari se compara cu aceea de a cumpara efectiv masina care e cu 10.000 eur mai scumpa decat asta...

Link către comentariu

TIR, hai ca am inteles toti ca nu e manelist :)

Si daca ar fi cui i-ar pasa, aici vorbim de masina.

Si eu cred ca mai bine ai vinde masina si sa pui diferenta pana la un RS daca tot iti place marca si in special RS-ul. Faci inca un leasing si stii o treaba ca si asa esti pasionat si de baut nu mai bei asa ca faci mai usor rost de bani... :)

Acum ca baga astia noua taxa poate te mai ajuta si asta la vanzare.

Nu vreau decat sa subliniez ca bagi prea multi bani intr-o masina si aproape ca iei originalul de aceeasi bani. Chiar daca il iei si pe ala la SH sa zicem...

Edit si ot: eu de tunat as tuna masini mai vechi, de genul bmw ursulet. Am vazut un scirocco din ala vechi, facut extraordinar de frumos.

Modificat de adi76
Link către comentariu

Adi, eu daca e s-o vand acum... nu am cum sa iau pe ea nici... 6000? sa pun si ce am bagat in ea? la buy back... aia or sa-mi dea pe ea... 4000 - 5000 euro.... Acum hai sa facem un calcul

- avans 4500 euro

- rata 300 euro/luna timp de 1 an de zile 12x300 = 3600 euro

- navigatie... sunet... tetiere..bla bla

TOTAL : pe putin 10000 euro.

Acum te intreb: tu ai da-o cu 6000?

Link către comentariu

Mda reveniti-va putin vreti sa spuneti ca 1000 eur cat costa barile (care oricum sunt pe casco) e egala cu diferenta dintre o skoda 1.9 pana la RS... pai ne-am luat toti asa ceva... pe om il intereseaza doar estetic in a o modifica.

+ care mai e placerea in a mai face ceva la masina... a ti-o face pe placul tau...

aiurea.

Link către comentariu

Nu cred ca as da asa de ieftin o masina buna care sa stiu ca nu pica repede mecanic vorbind :) Pe de alta parte am dat la buy back un B6 2.0 tdi de 1.5 ani cu 14 mii ca sa nu il tot inconjur asa ca nu te lua dupa mine :)

Ma gandeam sa iei de pe ea ce se poate lua, pui chestiile vechi inapoi pe ea, si iei un RS ls SH pe care il faci cum vrei. Era doar o idee, nu stiu financiar cat de mare ar fi efortul, asta e diferit pt fiecare...

Modificat de adi76
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!