Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Eu cred ca sunt singurul de pe forum care considera ca rotile GTI nu i se potrivesc Octaviei, asa-i? :ceuameni:

Link către comentariu
Eu cred ca sunt singurul de pe forum care considera ca rotile GTI nu i se potrivesc Octaviei, asa-i? :ceuameni:

Aceiasi parere o am si eu - Octavia are jante mult mai frumoase decat astea de GTI (Ex. Pegasus, Lyra, etc.)

Link către comentariu

Mie`mi plac :)((

In fine, "RS`u" l`am terminat de la spate :)) Tipsuri RS :D

Ca diferente mai sunt bandourile care sunt putin mai ascutite la RS si e mai inalta decat un RS :D

post-13747-1224161536_thumb.jpg

Link către comentariu

hahaha ... bai n`ai sa vezi cata rautate :PPPPP

dom`le de vreo ceva vreme ma chinui sa ma duc sa-i fac cip cirip da` mi`e frica :) s`o duc pe cumatra din 105 in 135 :)

Link către comentariu

Ultimul "update la masina :icon_thumright:

Azi mi-a sosit si computerul de coloana de volan, urmeaza sa fac sa functioneze si comenzile.

Revenim,

Ramaneti aproape :)

PS: Multumiri lui Marian (aryes13) si Stefan (Pisicutza) :)

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

Foarte tare masina si bafta in continuare cu modificarile si sa stii ca merita sa-i faci chip sa o duci pe la 140 caluti, mai ales ca masina are km destul de putini.

Kit-ul de Rs mi se pare cel mai reusit dintre toate spoilerele vazute pana acum pe O2 si ai norocul de a-l evidentia mai bine cu ajutorul culorii albe de pe masina.

Pentru colegii de mai sus care spun ca nu dau bine jantele de Gti pe O2 tin sa va contrazic deoarece am vazut masina live, inainte de a pune kitul de bari si tot bine arata. Pe de alta parte si eu as opta pentru niste jante aftermarket, dar tot cu negru dar stiti cum e vorba aia ''fiecare cu gusturile sale"

Link către comentariu

foarte bine arata caline.chiar si cu jantele alea.in primul rind tre sa iti placa tie si apoi la restul.e chiar foarte frumoasa.sa ai grija de doamna ta.sa o consideri o LADY. :P

Link către comentariu

Frumoasa masina concetatene! :rolleyes: Am rasfoit in dimineatza asta tot topicul tau si chiar imi place ce i-ai facut octaviei tale. Mi-ar placea sa o admir si eu odata live. Poate cand am sa vin in ora, daca reusesc sa ajung la vreo intalnire. Cu ocazia asta poate imi dati si mie cateva idei ce sa-i fac masinii mele.. Multa bafta in continuare. Numai bine!

Link către comentariu

Senzorii de parcare sunt originali sau aia cu avertizare in oglinda ce i-ai pus pe youtube mai demult ??

Link către comentariu
Ultimul "update la masina :D

ioi nene, ce tare smecherie :)) , cu ti-a reusit :D ...poti da un pic detalii please :)

Link către comentariu

Hai sa raspund in ordine inversa :D

Riddler - e facut cu Vag Comu

octavia_4evr - Da sunt senzorii care i-am pus si pe youtube

Andrei_Tdi - ti-am dat add in mess, vorbim ;)

flotouran95 - saru` mana :P

Auras - ms ms :P

But_Fns - nu e greu de facut, acum depinde si daca suporta masina

Apropo, am reusit intr-un final sa am comenzi pe volan :D Functioneaza. Cam scumpa investitia da` s-a rezolvat :)

Am si luminitze =))

post-13747-1225262827_thumb.jpg

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

nu-i sta bine cu tipsurile orientate in jos,nu le poti indrepta?cred ca ar arata foarte tare paralele cu soseaua...

Link către comentariu

:D :rolleyes: :rolleyes: ii schimbi si ledurile? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Buna modificarea cu ledurile ca niciodata nu mi-au placut culorile de bordul unei Skode :blah:

Referitor la pozele de mai jos cred ca ar trebui puse leduri albastre si la ceasurile care indica temperatura apei si combustibilul ca nu imi place cum arata unele albastre si unele albe.

In locul tau as opta pentru culorile de pe bordul Audi- Alb si rosu mai ales ca masina este alba :frigbaitata:

Ai grija daca iti schimbi suspensia sa cauti o suspensie street ca sa nu iti clantane dintii in gura dupa aia.

Bafta in continuare cu modificarile si neaparat Cip-tuning :D

Link către comentariu

Grija cu chip-tuning-ul, scurteaza durata de viata a motorului!

Iti merge bine o vreme si pe urma pa!

Fara pachet de drumuri grele - ala e o prostie facuta pentru un popor speriat si prostit. Uita-te la posesorii de BMW Seria 3 Coupe (cunosc vreo doi posesori de asa ceva) - n-au nicio problema cu faptul ca masina lor este ff joasa si nici nu i-am auzit vreodata sa se planga chiar daca si ei merg la munte, la mare si-n orice-mprejurare :)

Suspensia standard a O2 este super ok, asa ca nu-ti fa griji si nu ezita! :)

P.S. Daca auzi de unii care si-au zgariat/avariat masina din cauza ca nu au avut pachetul, nu-i asculta - probabil s-au comportat mult prea barbar cu masina lor sau - Doamne fereste - au avut vreun accident mai grav, ceea ce nu dorim nimanui.

Modificat de matcom
Link către comentariu

Scurteaza, dar depinde si cum mergi cu ea. Asa durata de viata a unui motor scade si daca e el nou si necipuit si mergi ca ghiobanu cu ea... acum nah... depinde si de "bulan" :D

La ce te referi ca, "cade"?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!