Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Singura diferenta vizuala intre o masina 2.0 TDI si 1.9 TDI consta in I-ul rosu de la TDI. Atat :) In rest tevile de esapament, bandourile, jantele, culorile, etc. sunt la fel (doar optiunile soferului mai pot crea diferente de aspect, gen jante de un anumit fel/marime, etc.)

C4linutz, cum facem sa scapam de pachetul ala de drumuri grele? :P O facem si mai frumoasa dupa ;)

Modificat de smoothcoder
Link către comentariu

cu pachetu de drumuri grele e mai problematic. trebuie sa schimbam telescoapele si arcurile. ;) nu sunt "inaltatoare" puse dupa. Pur si simplu telescoapele au cursa mai lunga, arcurile sunt altfel... e de munca si acolo, DAR nu imposibil ;) Poate gasim una la dauna fara pachet drumuri grele :D

Link către comentariu
Aceleasi. Cat despre montaj o sa iti arat cand ne intalnim. :D Asa erau si inainte. Link? Str.Poporului.Cta.Ro ;)

Un pret se poate?

Inca nu sunt hotarat dar daca ma hotarasc ti-as trimite banii sa-mi iei si mie un kit si cand ajung in ct sa primesc si sfaturi asupra montarii. Tot ce am cautat pe site-uri de profil din buc nu se aseamana cu ce am vazut pe viu la tine.

Link către comentariu

Caline te felicit pentru ce ai facut din masinuta ta.

Eu o stiu (live) de cand era la jumate din ce e acum.

Ai ales un drum bun pentru tuning, nimic opulent si nefiresc.

Modificari discrete, cu stil, "asortate". Ce pot sa zic decat - felicitarile mele!

Sa va distrati impreuna. :)

Link către comentariu

Si eu stiu masina de cand am facut iesirea aia la mare in grup, era frumoasa de pe-atunci, felicitari pentru cum ai facut-o si pentru dedicatie. Ce nu inteleg eu, este de ce cineva ar da bani pe optiunea de pachet drumuri grele, ca dupa aceea sa-l scoata... Si daca tot vrei sa-l scoti, pui un kit de suspensie sport (arc + amortizor), eventual una cu reglaj pe inaltime si rezolvi problema "inaltimii".

Iar referitor la diferentele intre 2.0 si 1.9...daca 2.0 e cu DPF, ajunge sa arunci o privire la evacuare sa iti dai seama...cea cu DPF are tevile curate

Si mai lasati criticile astea ca a vrut sa arate ca un RS...a spus omul ca asa ii place si a pus kitul pt aspect. Ce, aia care au A4 2.0 TDi si pun kit de S4 sau RS4 au vrut neaparat sa o confunde lumea cu una? Era chiar aici pe forum un A4 alb (parca din Rm. Valcea), foarte frumos, cu kit de S4...si toti au sarit ca nu e S4...foarte bine, nu e...dar arata frumos.

Link către comentariu

Merci Adi. Asta am zis si eu. Diferentele in primu rand sunt psihice :) iar de evacuare am zis si eu. Nu tin neaparat sa scot pachetu de drumuri grele pentru ca ma gandesc iarna cand nu se baga lama ca se strica asfaltu ;) ma gandesc cand ma duc la munte ca mi-e lene sa merg pe jos pe un drum pietruit pentru ca mi`ar atinge masina... ma gandesc la canalizarile noastre si la borduri. Esteticu? Pana la urma e vb si de Util ;)

Link către comentariu

Da, maestre, dar sunt mai elegante alea de la RS... :D

( Hm.. te conving eu de asta intr-o zi... Am inceput aici, restul pe YM :D )

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Felicitari domn` calinutz...daca ne spui si cat ai cotizat la modificari :icon_thumright: ; poate mai vor si altii :icon_thumright:

Link către comentariu

Salut. Mai nu prea pot sa spun cat am cotizat la modificari pentru ca sunt facute in amestec cu dauna... si plata de diferenta. Deci nu stiu ce sfat sa le dau altora, gen "cam cat ar ajunge".

Ultimul upgrade

am facut sa functioneze si becul de ceata de pe dreapta :P

Prima poza cu ele stinse, a doua cu ele aprinse

post-13747-1223553662_thumb.jpg

post-13747-1223553701_thumb.jpg

Link către comentariu

Călin, aşa cum ţi-am promis, uite şi comentariile mele; :) Interiorul este fain, sobru, elegant şi funcţional (din c

Link către comentariu

superba masina. culoarea e bestiala! a iesit foarte bine. de curiozitate, cat te-a ajuns bara fata,bara spate si vopsitu?

Link către comentariu

Asta am incercat sa va explic si mai sus. Nu va pot spune un pret deoarece masina a suferit o dauna, si in paralel cu casco am platit diferenta si a iesit ce a iesit. Nu pot spune 200 de lei sau 300...sau 100...acum depinde si de dauna de pe masina.

Link către comentariu

frumos, culoarea face totul, mai pune o poza cu lateralele, sa vedem, ai lasat bandourile sau nu?

Link către comentariu

Pune o poza mai de la distanta sa se vada bandourile mai bine putin :icon_cool:.

Sfat: Parerea mea ca ar da si mai bine cu o schimbare mult mai mica, si anume antena :P , pune una mica in loc de asta lunga... eu zic ca da mult mai bine. Parca e undeva la 1.5 mil... dar s-ar putea sa ma insel :beerchug:. Te documentezi tu. Spor in continuare.

PS. Mie sincer mi-ar fi placut cu un eleron mic mai subtil, care vine direct pe buza portbagajului, dar asta nu inseamna ca nu arata demential si cu cel de RS :beerchug:. Spor in continuare la munci.

Numai bine

Link către comentariu

Momentan nu am poze cu ea mai de departe.

Cat despre antena... trebuie sa dau tapiseria la o parte de pe plafon ca sa o scot ca nu merge altfel :D si sincer nu prea am chef s-o decapitonez :D

La cat am bagat in ea crezi ca as sta in loc de antena?

Cat despre eleron am si specificat mai sus ca-mi place kitul RS cu totul. Eleron micut am avut pe prima skoda. Mie nu prea imi plac eleroanele, asta in schimb e mai special :D

Merci de aprecieri si sfaturi

:Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!