Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

La ce frumoasa e masina ne combinam la tipsuri ce mama draq. Care lucru din tot ce ai vazut aici te indeamna sa crezi k se umbla cu kitchuri pe masinutza asta ?:lol:

Iar despre xenoane ... calinutz tata :) ... maine poimainte plec in voiaj si o sa ramana farurile alea in stadiu de proiect. Tre sa ardem o zi d dimineata pana seara cat de curand .. da u conduci :)

Link către comentariu

Arata foarte bine cu kitul de RS doar ca e prea inalta.. :)

Sigla de de RS pe un 1.9TDI mi se pare mare tiganie.. e cam ca si cum ai pune sigla de BMW pe dacie.. mai bine scoti si logoul octavia de pe portbagaj. :lol:

Sa o stapanesti sanatos!!!

Link către comentariu

Frumoasa! Eu nu o vad ca 1.9 tdi, o vad ca RS. andrey2003 unde scrie 1.9 tdi?

Parca jantele nu se leaga, parerea mea! :)

Link către comentariu

se vede pentru ca e mai inalta, discuri+etrieri mai mici, interior de octavia simpla..

e aiurea.. in fine.. gusturile nu se discuta.. eu raman la parerea mea ca duce spre kitch chestia asta.. :)

Modificat de andrey2003
Link către comentariu

Hai sa fim seriosi. Ce compari tu e cu totu absurd. E vb de aceeasi caroserie, aceleasi bari, eleron.....etc... acelasi scris pe spate OCTAVIA... daca ar fi TOATE siglele puse, inclusiv scrisul de RS....ti-ai da seama ca nu e RS? Si daca da, dupa ce? Exista un singur lucru dupa care iti dai seama, asta in cazul in care stii RS`u bine, tobele. :)

Cat despre etriere, discuri, interior? daca trece o RS pe langa tine ii vezi interiorul? Ai dreptate, gusturile nu se discuta. La urma urmei.. mie sa-mi placa :tomato:

skodasupercarsoctaviarszd6.th.jpg

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

Frumoasa masina !

Cu riscu' de a repeta ceea ce s-a spus deja, o suspensie si niste distantiere ar completa-o perfect. Dar te inteleg ca nu vrei sa pui asa ceva deocamdata, tinand cont de drumurile din Romania. La a mea nici jante nu-mi vine sa-i pun. Dar mai astept, pina devine masina secundara, doar de drum lung... :lol:

Link către comentariu

pai si ce rost isi are sigla aia? ca daca vezi una care arata ca un rs fara sigle.. oricum zici ca e rs.. parerea mea ca o masina arata mai bine fara sigle.. chiar daca e rs/m3/m5/rs4/1.4mpi/etc..

in fine.. gusturile nu se discuta.. :lol:

Link către comentariu

Stroboscoapele sunt aceleasi care le aveai inainte sa pui kitul de RS ? ca parca de la acea intalnire am ramas in minte cu ele ca fiind doar pe albastru.

Un link cu modelul de stroboscoape daca se poate si la ce le-ai alimentat.

Mersi.

Link către comentariu

Aceleasi. Cat despre montaj o sa iti arat cand ne intalnim. :unsure: Asa erau si inainte. Link? Str.Poporului.Cta.Ro :lol:

Link către comentariu

Salut c4linutz.........superba masina superb interior....te-ai gandit cumva la un eleron pe portbagaj?....conduuuuuuuuuu cu griiiija :huh: :Driver:

Link către comentariu

Frumoasa foc cu noile bari, dar poate ca ar trebui sa umbli putin si pe la suspensie, dar e cam nasol ca stiu ca ai pachetul ala de drumuri grele, oricum arata super tare.

Ca niste sfaturi punei autocolant negru pe stalpul usilor din mijloc ca o sa ajute la continuitatea geamurilor si as mai face si plafonul tot cu autocolant negru mat ca am vazut zilele trecut o octavia Rs alba si cu plafonul negru si era super tare, mi-a cazut fata cand am vazut-o :huh:

Bafta la modificari si nu te lua dupa gurile rele ca masina e prea tare, apropo la o resoftare nu te-ai gandit? ca parca acum se preteaza la ceva mai multi caluti

Link către comentariu

Eu ii dau dreptate lui Andrey2003 legat de siglele RS. O sa dea spre kitch un 1.9 TDI cu sigle de RS. Ar fi ca si cand orice seria 3 cu M Paket ar avea sigle de M3. Emblema RS se refera mai mult la performante, decat la niste bari.

Link către comentariu

Cand m-am hotarat sa pun kitul de RS m-am hotarat pentru ca imi place cum arata. Nu m-am gandit ca daca o sa ii pun eleron sau bari o sa fuga ca un RS. Ceea ce nu inteleg eu e cum va dati voi seama ca e 1.9? De ce nu e 2.0 ? sau De ce nu e 1.6 mpi? A stai ca mpi`u are o singura teava de esapament. Asta chiar nu o inteleg.

Daca vroiam performanta ii faceam chip, o duceam in cel putin 140 cp. Dar nu am urmarit lucru asta. Dupa cum arata si la interior cred ca va dati seama ca imi place mai mult sa arate bine si "sa intoarca lumea capu" cum se zice - decat sa o omor si sa o alerg.

Asa e, fiecare cu gusturile lui, dar repet, nu am pus kitul RS ca sa zica omu la semafor: nu ma fac cu asta ca are RS, dar nici sa zica (in cazul in care puneam doar bara spate - pt catadioptrii): i-a uite`l si pe asta, si-a pus si el bara de RS sa zica ca are RS.

Concluzia e ca mie imi place cum a iesit si nu e facuta asa ca sa alerge mai bine. 105 cp momentan eu zic ca sunt de ajuns avand in vedere ca majoritatea km ii fac in oras.

Deci, cam asta e :D

Link către comentariu

Daca ne vedem vreodata iti arat cat de simplu e sa iti dai seama, bine am vazut si destule dar e simplu stai calm tot 1,9 e si daca ii faci cip de 150 de cai :P

E marfa masina asa cu toate ca o sa mai lucrezi la ea si stiu ca asa o sa faci.

Bafta in continuare si poate o sa ne vedem sa le punem una langa alta ca alb si negru si sa gasim una rosie care sa zica NEI NEI NEI :D ca sa le pozam

Acum vad vreau si eu proiectoare ca ale tale , ,,,,,,alea rosu cu albastru nu altele.....:P

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Stiu ca exista diferente. Cine stie cunoaste. E vb de bandouri, e vb de tobe, e vb ca e mai inalta...dar nu imi poti spune ca daca o vezi pe strada iti dai seama, sau nu imi poti spune ca, repet daca o vezi pe strada vezi ca sunt discurile mai mici.

Link către comentariu

Si mie imi place mult :) .Nu trebuie sa bagi in seama toate parerile.Daca tie iti place masina asta conteaza... :D

Cat despre sigle eu as renunta la ele...ar fi mai frumos fara indiferent ca e RS sau nu...pana la urma exista RS TDI si daca ii mai pui si o suspensie sport fac pariu ca diferenta e inobservabila...

Inca o data felicitari pentru munca depusa...stiu cat de greu e sa schimbi aspectul unei masini!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!