Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Azi masina a implinit 57.500 km si i-am luat cadou incalzire in scaune legate la butoanele originale de la clima :(

post-13747-1235508562_thumb.jpg

post-13747-1235508583_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte tare masina .

Felicitari!

Referitor la jante , nici mie nu-mi plac :angry:

si spun asta pentru ca masina(asa cum arata acum) e superba si pare foarte agresiva,sportiva...in schimb jantele o tradeaza!

Parerea mea ! :mop:

Modificat de ricuss
Link către comentariu

Daca tot ti-ai pus kit RS nu iti pui si jante de RS ? Ce urmeaza sa i mai pui ?? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Nu-mi plac jantele de RS :cool:

Urmeaza trapa :D Si o sa`i pun.

Am 2 variante. Ori gasesc de la dezmembrari una lovita sa iau plafonul cu totu si sa-l sudez la stalpi :D

Ori pun una after :) gen webasto

Link către comentariu
octavia 4ever

Mai bine una after , eu zic ca nu are rost sa tai plafonu cu totul , pentru ca nu va mai arata niciodata ca la inceput . Spor la modificari :)

Link către comentariu

Cred ca mai bine mergi pe cea webasto nu este ca din fabrica dar daca vrei sa iti satisfaci piticii de pe creier e ok ;) . Iar treaba cu taiatu plafonului si alte chestii eu zic sa nu te bagi k la noi nu sunt asa buni meseriasi ti-am zis si cand ne-am intalnit . bafta

Link către comentariu

Webasto de origine sunt din Germania din cate am vazut. In aprilie si asa plec in Germania :) Ma pun pe strans bani. Maine le dau un telefon sa vad cum stau lucrurile :)

Link către comentariu

Da Caline,au dreptate........plafonul la masina se pune pe un robotel care e reglat in 3D,totul e perfect aliniat si dupa aia ii se da sudura..;la noi inservice-uri ma indoiesc ca au tehnologia asta,iar daca nu o duci la cineva care sa-ti inteleaga pasiunea si sa puna suflet cand ti-o face.......ar fi pacat de ce ar putea iesi din frumusetea asta :)

Link către comentariu

Bai mari carcotasi sunteti. Lasa-ma cu robotelu 3d. Bine ca nu ai zis ca e un chinez mic care lipeste.

Daca la o dauna ai probleme cu plafonu? cum ti-l schimb? Hai sa vedem lucrurile asa cum sunt. Intr-adevar nu se compara sudura, dar ma mir ca nu ziceti ca o sa-mi ia vantu plafonu la viteza....

Link către comentariu

Calin vezi ca firma Webasto e si in tara.Nu stiu calitatea lor,dar au sedii cam prin toata tara.Daca aflii un pret,anunta-ne si pe noi.

Link către comentariu

I-am sunat si pe ei azi. Nu monteaza momentan si nici preturile nu le stiu. Au zis sa revin in vara...adica cam Mai-Iunie.

Link către comentariu
(...) ma mir ca nu ziceti ca o sa-mi ia vantu plafonu la viteza....

Nu zi inca HOP pana nu decupezi plafonu' :blah_:

Proiectu' suna interesant si de mare efect :)

....dar trebuie studiata problema foarte exact, altfel :)

Succes cu realizarea lui, poate convingi si alti sa-si monteze :D

:) safe

Riddler

Link către comentariu

Nu incerc sa conving pe nimeni nimic :) Ci spun mai departe ce aflu si eu :)

Link către comentariu

Am citit in aceasta seara acest topic si consider ca aceasta skoda octavia este o masina in care s-a pus mult suflet si multa pasiune! Mult succes Calin si multe felicitari!

Link către comentariu

Multumesc mult. Mai dureaza pana la terminarea proiectului. Nici nu l-am inceput :P Astept maine vesti din Nemtia :D

Link către comentariu

Am vazut si eu masina in trafic in Constanta... nu si proprietaru care se ascundea in spatele foliei fff inchise :). Foarte frumoasa masina si succes in colaborarea cu "germanii" din nemtia" :)

Link către comentariu

Hehehe. Da si tu un beep, da-mi o palma dupa ceafa cand ma vezi :)

Link către comentariu

si daca Doamne Fereste te rastorni ce faci? nu stiu cat de sigur e sa ii tai plafonul,acum pe bune :)

Link către comentariu

Dupa cum vezi, ce ai gasit tu, adica convertible systems, e trecut la Original Equipment, adica vine pe masini doar in echiparea de fabrica. Cum nu exista Octavia 2 cabrio...

Link către comentariu

Ar fi fost chiar culmea sa mearga :D Cum nu exista.. ramanem la trapa :P

Link către comentariu

Azi am fost contactat de cei de la Webasto. Pretul modelului 300 este 381€ fara TVA. Adica aprox 450€. Montajul costa in jur de 100-150€. Garantie 2 ani de zile.

Au zis ca spera ca in 3 saptamani sa se apuce de treaba. Inca nu a semnat contractu cu firma care le monteaza.

Eu personal nu cred ca s-ar juca pt ca firma mama e in Germania si stiu cum sunt firmele acolo. Nu cred ca si-ar permite sa se gafeze.

Am gasit trapa si la 250 euro pe eBay, dar: garantie?

Eu as fi vrut sa ne strangem mai multi si sa "negociem" pretul sau sa ni se asigure montajul..ceva de genu...avand in vedere ca suntem si oarecum "cobai"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!