Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Scuze ca am postat "la masina altuia" ;) hai sa am si eu topic. "fiecare cu masina lui"

si acum... hai cu pozele :8:

Cateva poze cu ea la inceput si cateva poze cu ea dupa.. ce a suferit... modificari :)

PS - astept laudele =)) si evident SFATURI

post-13747-1201560361_thumb.jpg

post-13747-1201560378_thumb.jpg

post-13747-1201560425_thumb.jpg

post-13747-1201560451_thumb.jpg

post-13747-1201560484_thumb.jpg

post-13747-1201560508_thumb.jpg

post-13747-1201560520_thumb.jpg

Modificat de anorganix
Link către comentariu

fitza maxima cum arata. exteriorul frumos si discret, multimedia la interior...bravo serif :8:

l.e. vopseste bandourile si spoilere in culoarea caroseriei, o suspensie sport si o sa arate smooth

Link către comentariu

jantele sunt mortale... ;) sunt cele de pe golf v gti ?

ar merge uns un eleron m power si garda lasata :8: :)

keep going the good work ;)

Link către comentariu

@ voinea

:8: nu am cum. ca sa fac lucrul asta trebuie sa schimb de la telescoape pana la arcuri. am pachetul de drumuri grele din fabrica. Daca era pus ulterior era ok ca puteam scoate inaltatoarele (in asta constant aftersale pachetul de drumuri grele).

@xdx

da jantele sunt de golf V gti.

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

rau de grozava masina asta. rar vad cate o "bunaciune" din asta. un pret asa aproximativ ai? sa o folosesti sanatos sa te bucuri la maxim de ea! Merita!

Link către comentariu

Frumoasa foc si mai ales alba si cu folii negre, vad ca se poarta mai nou masinile albe

Jantele model de Golf5 gti sunt originale sau replica, pe cat sunt si cat au costat?

Multi km fara evenimente :lol:

Link către comentariu

@wts

pret aproximativ la ce? ea m-a ajuns noua in jur de 19.800, varianta Elegance + drmuri grele + pachet piele + alarma + maxi dot + ESP ...nu mai stiu ce am mai pus. pret final dupa leasing 28.000 :D

Pana acum sunt 2 persoane care vor sa mi-o ia.

@Auras

Jantele sunt din Italia. cred ca sunt replici, cert e ca m-au ajuns 1000 euro cu tot cu cauciucuri (cauciucuri Pirelli). eu zic ca le-am luat bine, avand in vedere ca la VW una singura e 1.200 :icon_thumright: Le-am pus pe casco si in caz de ceva Doamne Fereste incet incet poate le pun originale de la VW ;) Sunt pe 17``(225x45x17).

Link către comentariu

Genialul nostru coleg c4linutz a reusit sa isi faca masina aproape la fel de superba ca a mea :rolleyes:

Link către comentariu

Hahahahhah invidioasa lume n-ai sa vezi :rolleyes: Smooth hai sa-ti arat 2 masini care vor fi identice :D cel putin la exterior. Asteptam sa-i vina si lui jantele :D Nr`le sunt aproape la fel :P

post-13747-1201603623_thumb.jpg

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

Caline... da-mi si mie bani s-o fac asa... Parca-mi pare rau acum ca n-am luat-o alba... Mi-a spus sotia ca albul este in trend anul asta la masini...

S-o stapanesti sanatos si sa ne vedem in Bucuresti la vreo intalnire

Link către comentariu

Silviu, rate, leasing sau credit cu buletinu?:D mai eu cand mi-am ales-o alba stii ce au zis "prietenii"? "Ce ba n-ai mai avut 300 - 400 euro sa iti iei o culoare metalizata?" E nah! Comentati si acum :rolleyes: Dap Silviu. Cand se iveste ocazia si sunt prin Bucuresti te sun si poate ne vedem si la vreo intalnire a skodistilor :lol:

Drive safe!

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

Eu i-as vopsi toate elementele negre in alb. as pune folie si intre stalpi sa contiune linia masinii la geamuri.

plafon negru :rolleyes: capace oglinzi negre

Link către comentariu
Scuze ca am postat "la masina altuia" :offtopic: hai sa am si eu topic. "fiecare cu masina lui"

si acum... hai cu pozele :D

Cateva poze cu ea la inceput si cateva poze cu ea dupa.. ce a suferit... modificari :D

PS - astept laudele =)) si evident SFATURI

nu dai mai multe detalii despre sistemu tau de dvduri ce si cum ce preturi de unde si cum ai pus ecranu ala mare in fata? ce mai p[oti face cu el? doar muzica si film? ai luat alta rama pentru linia nordului dupa ce ai dat jos casu vechi??? poti da detalii ca vreau si eu sa fac ceva d genu si ma intereseaza. firele la ecranele din tetiere cum?

Link către comentariu

Super tari tetierele...ai IPA pe parbriz cumva?Sa nu faci stopurile negre!Vreo culoare pe etrieri ceva...?

Link către comentariu

Nope nu fac nici un stop negru :salut: asa raman. si da, etrierele o sa le fac cred ca azi ALBE ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

foarte misto interior. Si jantele imi plac. DAR. (sper ca accepti si "critici" :) ). Jante 17" + suspensie drumuri grele = big :) Daca vrei sa arate masina cum trebuie ori schimbi suspensia, ori revii la niste jante mai mici, acum e cam "strutzo-camila".

Link către comentariu

poate asta chiar vrea sa-i creeze un allroad luck , ce allroadu daca e ridicat nu arata bine ? seamana jeepuletz masina octavia 2 arata foarte bine mai ridicata pentru ca e o masina mare , parere mea :(

Link către comentariu

Ice - stiu... ata ete. oricum de cand am pus si jantele astea si cu pachetul de drumuri grele.. zici ca merg numai pe piatra cubica :) asta ca sa nu mai zic ca se simte si ca zgomot in masina :P

cezarsv - daca ma duc la carrefour si se aglomereaza parcarea pana ies, stii cum imi recunosc masina? nu trebuie sa-mi iau un puct ca repet :ninja:) ma uit pe sus la plafoanele masinilor :banghead: asa mi-o recunosc :somnmare:

Si uite asa a iesit Tiguanu de la Skoda :banghead:)

Modificat de c4linutz
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

super Frumoasa masina ... am avut placerea de a le vedea chiar pe amandoua ... iar Soferu :blink: super Gasca omu !

Link către comentariu
  • 1 month later...

se comporta bine sistemul asta chinezesc ?! ca am vazut ca are o gramada de functii

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!