Jump to content

Directie Octavia Rs

D'evil69
 Share

Postare recomandată

Salutare.

Sa va spun ce mi s-a intamplat vineri seara. Vin eu linistit de la serviciu bucuros ca vine un nou week-end. La 100m de casa opresc la semafor. Se face verde, plec repede, insa din pacate nu pot ocoli niste denivelari la o canalizare din cauza traficului. Zdup-zdup si gata. Ajung acasa, masina nu avea nimic vizibil. A mai facut ea cunostinta cu gropi si cu alte ocazii (te pune pe ganduri unde se duc banii platiti pe rovigneta). In week-end o scot un pic la o plimbare. Ies putin in afara orasului si constatat cu stupoare ca pe la 80km/h volanul tremura ingrozitor, in ciuda faptului ca drumul era bun.

Are cineva vreo idee? Ce s-o fi intamplat? Ca sa stiu la ce sa ma astept la service. Se poate repara pe casco?

Multumesc.

Modificat de D'evil69
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aceeasi problema am patit-o si eu in weekend numai ca la mine a aparut din senin tremuratul si asta pe la 100-110 km/h.

La tine este mai "simplu" si anume(presupun ca ai tot Spider de 16" cu 205/55 R16):

1. Cea mai ieftina - roti dezechilibrate, a sarit un plumb de pe janta

2. Mai putin ieftina - s-a rupt insertia din cauciuc, schimba cauciucul

3. Scumpa - s-a strambat janta, trebuie roluita

4. Te rupe de bani - bieleta de directie, pivot etc duse - service

Eu zic sa te duci la un service de roti bun si daca ai noroc scapi ieftin cu o reechilibrare.

Sa nu-ti mai spun ca la mine a tremurat odata datorita mizeriei acumulate pe janta

Primele 3 nu cred ca le poti face pe Casco iar a 4-a(sper sa nu fie cazul) nu prea iti dau sanse(sper sa ma insel)

Numai de bine!

Link către comentariu

Multumesc pt posibilele cauze.

P.S. RS-ul are Spider pe 17"

Link către comentariu

Scuze pt jante( deh ... eu am doar pachetul sport iar motorul este "vestitul" TDI de 101 CP). Te rog sa postezi cand ai rezolvat problema ca sunt curios cum s-a rezolvat.

PS: RS-ul tau a venit stok cu 180 CP sau ai chip?

Link către comentariu

RS are motorul 1.8T de 180CP din fabrica.

O1 SPORT ai o problema si ai deschis un topic nou, nu mai readuce in discutie altele.

Link către comentariu

Mult namol uscat pe interiorul jantei... In rest masina nu avea nimic. Deci, mi-am spalat masina in service :))

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am avut si eu o vibratie in volan intre 110 si 120 care reaparea la 180. Rezolvat cu inlocuit anvelopele de iarna cu unele noi de vara plus echilibrat. Nu stiu daca a fost de la cauciucuri sau doar de la dezechilibrare. Voi vedea prin noiembrie...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!