Jump to content

Oglinzi Laterale...wide, Pentru Seat Leon2?

jelly
 Share

Postare recomandată

Salut. Incerc cu "Search" sa gasesc ceva legat de oglinzi pentru leon 2 dar nu merge motorul de cautare. Deschis acest topic cu speranta ca cineva va sti de unde putem lua oglinzi "wide", cea montata cu tenta albastruie din imagine, pentru leon2. Am condus multa vreme un audi cu golinzi wide, iar acum pe Cupra simt lipsa acestui gen de oglinda? Deci, unde gasim?...post-19507-1201374086_thumb.jpg

post-19507-1201374149_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai sincer nu cred ca exista asa ceva. Pe toate siteurile de accesorii si tuning cu Leon nu am gasit asa ceva

Link către comentariu

Pai sincer nu cred ca exista asa ceva. Pe toate siteurile de accesorii si tuning cu Leon nu am gasit asa ceva

intrabatul pe forum a fost ultima solutie...si eu am cautat ceva vreme, cred ca nu sunt pur si simplu, dar e aiurea.

Link către comentariu

Adevarul e ca ar arata urat o masina sport cu niste "urechi" mari si inestetice in laterale.

Sunt convins ca se pot monta de la o alta masina dar la masinile sport oglinzile trebuie sa fie mici. La cum sunt montate pe leon oglinzile ma gandesc ca a pune in locul celor actuale unele mai mari te poti trezi ca zboara pe la 200km/h.

Link către comentariu

Nu cred ca este o dimensiune mai mare ci este vorba de cum reflecta ea imaginea. Cred ca astea wide cuprind mai mult din imaginea reflectata, cel putin eu asa imi dau seama din pozele puse.

Link către comentariu

Oglinzile din imagine nu sunt de pe Leon 1P. Forma oglinzilor, precum si pozitionarea lor (la Leon 1P, modelul nou, sunt atasate pe usa, si nu pe partea de jos a geamului) seamana foarte mult cu cele puse pe Leon 1M, adica modelul vechi.

seat_1193732577.jpg

Link către comentariu

• 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!