Jump to content

Mp3 Leon 2007!

AndreiFR
 Share

Postare recomandată

Cred ca e deja f cunoscuta problema mp3-urilor de pe anumite loturi din 2007.Vreau sa stiu daca le-ati schimbat si cum se comporta acum. Stiu ca Matrixu' l-a schimbat d 3 ori.....oare nu au lucrat si ei la prolema asta. Dupa n blocari ale CD-ului in mp3 azi mi-a sarit tandara pt ca nu am reusit sa-l mai scot. Sunt binevenite si informatiile de la posesorii din sfarsitul 2007 si incep. 2008.....tot aceleasi probleme sunt?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Leonul meu a fost luat in octombrie 2007, pana acum cred ca mi-a facut o data sau de doua ori probleme, la genul ca nu mai vroia sa citeasca cd-ul dar scotandul si impingandul la loc a citit. Si astea au fost faze in prima luna, chiar ma gandeam la ce patise matrixu dar vad ca de atunci nu a mai facut.

Link către comentariu

Andrei, ce pot sa zic e ca asta ultimul pare sa fie ok. De cand l-am schimbat acum 4 luni nu am avut probleme inca cu el (bat in birou, arunc sare peste umar etc impotriva ghinionului).

Marea problema este faptul ca unitatea MP3 nu are un ventilator ptr aerisire. Si aici intervine caldura excesiva din vara care duce la stricarea MP3-ului

Link către comentariu

eu am patit o singura data asta cand s-a blocat cd-ul si nu l-am mai putut scoate. la un moment dat dupa ce a fost motorul oprit vreo 3-4 ore (presupun ca ar avea vreo legatura), am reusit sa scot cd-ul si l-am bagat iar si a mers fara probleme. de atunci nu mai am patit-o

Link către comentariu

exact la fel ca Mr. Jay am patit si eu o data si de vreo 2 ori a citit mai greu cd-ul

Link către comentariu

Dah....cum a spus si Matrixu'....se incalzeste f rau si se blocheaza.Stiu ca o data l-am scos asa si era f fierbinte.Sper sa-l schimb si eu acum la prima revizie.

Link către comentariu

eu am patit o singura data asta cand s-a blocat cd-ul si nu l-am mai putut scoate. la un moment dat dupa ce a fost motorul oprit vreo 3-4 ore (presupun ca ar avea vreo legatura), am reusit sa scot cd-ul si l-am bagat iar si a mers fara probleme. de atunci nu mai am patit-o

Eu nici nu mai tin mine de cate ori s-a blocat cd-ul.De cele mai multe ori s-a intamplat in timpul caniculei din vara,si atunci am ajuns la reprezentanta din Bv unde mi s-a spus ca este din cauza caldurii excesive si din cauza cd-urilor neoriginale pe care le-am folosit.

Link către comentariu

Asa mi-au zis si mie. Din cauza ca am ascultat cd-uri neoriginale. Si i-am rugat sa imi cumpere si mie un cd cu mp3-uri original. Nu au stiut ce sa mai zica.

Link către comentariu

Am auzit un zvon ca anul asta incepand cu dotarea stylance pe leon va fi un DVD mp3 player in standard :D

Pana atunci nu poti face altceva decat sa scrii cd-uri mp3 la viteza de 4 x si daca se poate sa fie memorex sau verbatim (cu astea eu nu am avut nici o problema indiferent de masina). La golful 5 care il am la munca imi face figuri daca ii scriu la viteza mai mare de 4x, imi sare melodia etc.

Link către comentariu

Nu are leagtura cu mediul sau viteza scrierii. Pur si simplu au fost niste serii extrem de proaste de "casetofoane auto"

Link către comentariu

Si i-am rugat sa imi cumpere si mie un cd cu mp3-uri original. Nu au stiut ce sa mai zica.

Asta e foarte TARE!!! Nu m-am gandit!

Link către comentariu

Boxele sunt sigur Philips.Nu vad de ce ar fi alta marca HUD. Dar am eu un feeling ca e blaupunkt.

Link către comentariu

orice marca ar fi ... parerea mea e ca lasa mult de dorit....incepand de la semnal radio pana la faza cu mp3-urile

la asta contribuie si plasticul prost si asamblarea lor care nu te lasa se te bucuri de sunet.....asa cum e el prost

Link către comentariu

Playerul este Blaupunkt.Asa cum si X-Ecutor zicea,incercati sa ardeti cd-urile la viteze mai mici,poate ajuta.Eu personal nu am problema asta dar am mai auzit si la altii (chiar cu player nonoriginal) si a ajutat faza cu arsul mai incet.Tind si eu sa cred ca e o serie de HD mai proasta,asa cum a fost si la Altea la primele modele:la cd player nu se activa functia "Control Cruise" cred ca ii zice GALA sau asa ceva desi in manual era trecuta.

Link către comentariu

incercati sa ardeti cd-urile la viteze mai mici,poate ajuta.Eu personal nu am problema asta dar am mai auzit si la altii (chiar cu player nonoriginal) si a ajutat faza cu arsul mai incet.

cd audio 4x-8x / mp3 8x-12x-maxim 16x si incercati sa le scrieti pe cd TDK sau mai bune nu memorex/optiplex/princo/solar/aro.

Conteaza calitatea mediului de scriere. Incearca sa indoi un TDK pana la rupere si incearca un princo sau memorex si vezi care cedeaza primul in bucatele; tdk s-a indoit doar. Nu le fac reclama dar daca am 30 de cd, audio si mp3 prin masina cred ca zice ceva.

PS: singura eroare mi-a data un cd...de date :D .

Link către comentariu

F bine se comporta li LG-urile si Sony-urile. Eu la scriu la 4x.

Link către comentariu

Trebuia sa va chem cand mi se bloca cu cd-uri originale. De era sa fac atac de cord la Porsche ca cica ei nu pot scoate cd-ul. Si am stat pana si=a revenit porcaria ca sa pot sa imi scot cd-ul meu cu lewis armstrong original.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!