Jump to content

Sigla fata furata

toaderv
 Share

Postare recomandată

In urma folosirii functiei de cautare despre sigla nu am gasit nimic, dar cred ca nu sunt sigurul patit.

Mi-au furat sigla fata! (am gasit si grila mijloc din spoiler desfacuta...) :) Ce se poate face cu asta? Nu vad decit 2 variante:

1. accident masina -> comanda la "beietii" din cartier pe bani putini

2. am vazut odata o dacie cu sigla BMW pe grila din fata, Mercedes pe capota si Renault pe spate :)

Revenind la problema (gaura neagra) care mi-a ramas pe capota, puteti sa-mi furnizati o sursa low cost de sigle? a mai patit cineva asta?

toate bune.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred ca vei gasi in alta parte decat la dealer - oricum si acolo e destul de low cost. Alta varianta ar fi cineva care a schimbat grila din fata cu una de la Milotec sau la dezmembrari - dar ma indoiesc ca te va ajunge mai ieftin grila + sigla decat sigla la dealer.

Link către comentariu

@Baltimore: :vaidecapulmeu: Varianta propusa de tine nu e cea mai corecta !

Link către comentariu

Baltimore

Ai avut o atentionare mult prea blanda. Daca esti capabil sa respecti regulamentul, bine, daca nu :(

Ai WARNING!!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

la dealer este 130 RON.

M-am orientat catre o sigla autoadeziva de plastic - 5 RON (nu arata prea bine, dar macar nu o sa mai am spatiul gol...).

Daca auziti de o sursa, (nu "baietii din cartier") pls postati aici.

Toate bune!

Link către comentariu

emblema din grila este la dealer 85Ron iar pe acest site www.autostilrmt.ro este aproape 18Ron

Modificat de CrisXtian
Link către comentariu

!Avantajele forumului! :lol: Multumesc de informatie (despre site). Chiar este model "original"? Adica nu este plasticul autoadeziv din Vitan?

La Autec Auto.. Craiova pretul dealerului este >110 RON, dar probabil ca este adusa de peste mari si tari ...

Toate bune! :Driver:

Modificat de DRAPAR
Nu e nevoie de QUOTE la ultimul post !
Link către comentariu

• 1 year later...

Ma intereseaza sa imi schimb emblemele cu SKODA de pe grila fata si de pe portbagaj ... ma puteti ajuta cu niste preturi actualizate sau daca ati luat de pe siteul asta www.autostilrmt.ro imi puteti spune va rog frumos daca sunt originale ?

Modificat de novigeorge
Link către comentariu

• 2 months later...
teodorciurea

Putin offtopic: cum sunt prinse siglele respective ? Nu merg protejate cumva , cu lipici sau ceva de genul ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...
In urma folosirii functiei de cautare despre sigla nu am gasit nimic, dar cred ca nu sunt sigurul patit.

Mi-au furat sigla fata! (am gasit si grila mijloc din spoiler desfacuta...) :P Ce se poate face cu asta? Nu vad decit 2 variante:

1. accident masina -> comanda la "beietii" din cartier pe bani putini

2. am vazut odata o dacie cu sigla BMW pe grila din fata, Mercedes pe capota si Renault pe spate :mop:

Revenind la problema (gaura neagra) care mi-a ramas pe capota, puteti sa-mi furnizati o sursa low cost de sigle? a mai patit cineva asta?

toate bune.

La reprezentanta sigla te ajunge 140 lei. Cauta pe net si vei gasi sigla originala la 40 lei. De instalare nu are ros sa vorbesc. Bafta!

Link către comentariu

• 5 months later...

Salut,

Astazi mi s-a intamplat sa fie a doua oara in decurs de nici 2 luni cand raman fara sigla din fata de pe grila. Ce solutie au gasit cei care au trecut prin asa ceva? Ati lipit cu ceva?Ca taranii de legat cu sarma nu prea merge..

Asta e tara pe care ne-o meritam.

Link către comentariu

acum o luna am schimbat si eu siglele...erau cojite si deteriorate...

30RON/buc ...nu stiu dc sunt originale sau nu dar sunt de foarte buna calitate,seamana perfect cu cele vechi,pana si rizurile de pe partea autoadeziva sunt identice.....inclin sa cred ca sunt orig

sunt autoadezive,sunt identice amandoua fata-spate...se schimba usor

tragi usor de sigla veche pana se dezlipeste,se curata locul si se aplica sigla noua

Link către comentariu

la mine se prind cu 3 dinti pe un inel adaptor care adaptorul se prinde prin rotire pe grila...de unde le-ai cumparat? poate au si pt vw

merci

Modificat de dany
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Interesant site-ul, merci pt info...maine iau emblema si clapeta deschidere cotiera...

Link către comentariu

Confim ca sigla fata luata de auto stil este originala, am schimbat-o ieri. A venit intr-un ambalaj identic cu cele de piese originale. La fel si clapeta deschidere cotiera...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!