Jump to content

Merita O Skoda I 1.6i Din 2001 -7000euro?

crossing
 Share

Postare recomandată

MERITA O SKODA I 1.6i din 2001 -7000euro?

CLIMATRONIC,FULL ELECTRIC,COMP. BORD . foarte ingrijita si merge bine bine. nu are o zgarietura in interior, nu a fost vopsita , e modelul nou cred,are farurile cu plastic transparent si oglinda mare la sofer

cat consuma masina asta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mie unu pretul mi se pare prea mic......cred ca e ceva suspect la masina asta?

Link către comentariu

1. Nu mai scrie cu CAPS LOCK.

2. Despre consum gasesti destul pe forum, oricum un 11-12 in oras si 7-8 afara.

3. Daca masina e asa cum zici tu....eu zic ca merita. Nu ai zis nimic de km actuali.

Link către comentariu

138.000km skoda ,par reali la cum arata...dar cine stie totusi la anul asta...

asa mult consuma :icon_thumright: :lol: ?? ma gandeam la un 5-6afara si maxi 9 in oras

Link către comentariu

Consumul postat de tine 5-6 afara si 8-9 in oras e de TDI. Pentru 1.6 mai pune 3l...

Link către comentariu

dar ce ziceti ar merita mai bine un renault megabe II 1.6i tot la fel full, 7.300euro?

Alextz: Te-am atentionat pana acum sa nu mai dai quote. Este ultimul avertisment , urmeaza warning-ul daca mai continui.

Link către comentariu

Eu zic ca merita banii. Eu am tot 1.6 mpi combi si am dat pe ea 7800 euro.Dar vreau sa zic ca merita fiecare euroi

Totusi ca sa fii cu inima impacata sa mergi la un test cu ea, sa stii macar la ce sa te astepti

Oricum consumabilele nu sunt prea scumpe

:rolleyes:

Inca ceva e inscrisa masina? a mea are 2 ani de romania

Consumul pot sa zic ca nu e de speriat cam 10 in orash(dar ii mai dau si jar, ca o cere:)) si cam 7 la drum intins

La renault arata mai bine zic eu, dar piesele sunt cam scumpe, fata de Octavia, si am auzit ca au probleme de fiabilitate

Modificat de Gigibv
Link către comentariu

• 2 weeks later...

octavia de 1,6L merita toti banii dar dai cam putin pe ea, e cam suspect! uitate bine la table sa nu fie stramba si fa cu ea un test cu vag-comul

Link către comentariu

Mergi cu ea intr-un service autorizat Skoda si cere acolo informatii despre ea pe baza VIN-ului.

Link către comentariu

Este prea pic pretul, subscriu, dar cine stie, mergi cu ea la un service si poate e ok....poate nu stie omul sa evalueze masina :lol:

Link către comentariu

Un pic off topic, dar poate intereseaza pe cineva:

Saptamana trecuta am vazut pe str Iugoslaviei (Cluj-Napoca) un O1 Combi argintiu, adus din Germania in decembrie, an 2000, km 162.000, motor pe benzina 2.0, arata bine si din interior si din exterior. Tipul cerea 6900Euro negociabil, dar taxa prima inmatriculare inca nu era platita.

Eu zic ca merita cumparata una de asta si transpormat sa functioneze cu GPL.

Modificat de David1
Link către comentariu

Scumpa tare asta ultima de 2.0, parerea mea.

La mai putin de 6000 de euro astia gasesti Golf 4 cu aceiasi motorizare gata adusa in Ro... din 2001. Chiar daca motorul este euro4, taxa este ~1000 de euro. Mai bagi 500 de euro sa o pui pe GPL si te alegi cu o benzinara deloc stralucita la pret de diesel.

La 6900 negociabil sunt o multime de masini diesel de 1.8-2.0 din 1999-2002. Taxa este 1500-1700 euro.

Daca faci o tura prin piata vei vedea ca nici aia de 1.6 nu e la pret mic. O masina de 8 ani... la banii aia gasesti si SDI sau TDI 90cp daca vrei sa ramaii in familie.

Am vazut sambata trecuta o Bora SDI inmatriculata in tara la 7200 negociabil. Benzinarele comune cad bine sub 7000 si aduse din Germania fara sa faca cunostinta cu craterele de lanoi din tara.

Modificat de r&d
Link către comentariu

Salutare... pretul este bun, iar consumul este in oras de 10 si in afara intre 5.7 si 6.5. Modelul nou de Octavia I (cu stopuri transparente) a aparut in 2003 din cate stiu eu.

P.S. Alextz iti fac eu o demonstratie legata de consum daca vrei, asta ca sa nu mai dai cifre aiurea... e adevarat ca la 195km/h (asta in germania) cunsumul se duce undeva spre 14l/100km. :blink:

Modificat de Mariuz_
Link către comentariu

Masina e super.

Daca te intereseaza Octavia 1 din 2007, predare leasing da un pm. Si ajungi ceva mai ieftin cu avansul

Link către comentariu

Mariuz_ poate la tine daca ai Classic, adica o diferenta considerabila de greutate. Daca tu ma plimbi cu masina si iti ia afara 5.7 imi vand TDI-ul (dar cum calculam ca 99% nu ai calculator de bord).

Mergem pe Autostrada pana la km 36 si ne intoarcem (legal adica 130km/h).

LE: Cel mai bine pentru consum ne uitam si AICI. unde postul 6 ii apartine lui Mariuz_ si spune:

Imi place titlul. L-am mai vaz si pe alt forum wink.gif

ALtea 1.6: oras 10,5-12; mixt 7,5-9

The same... iar "in afara" mi-a luat 6.5-6.7 smile.gif

Deci unde mint eu Mariuz_,cand spun ca afara masina iti ia intre 7-8 si in oras 11-12? Cand tu spui aceleasi consumuri(e adevarat 6.5-6.7 in afara)? S-au dintr-o data masina a inceput sa mearga pe aer?Gandeste-te totusi ca fiecare om are alt stil de mers cu masina, si nu baga consumuri minime.

Link către comentariu

Alextz calculam coane... eu iti spun cat e consumul mediu 6.5... si cred ca se cam poate sa iti vinzi TDI-ul... stiu ce spun :) 5.7 e cel mai mic consum scos... :offtopic:

Modificat de Mariuz_
Link către comentariu

Sa va lamuresc.

Cel mai mic consum extraurban a fost undeva pe la 5,2.

Sa va spun si cum l-am scos.

Calcul facut pe tronsonul Sinaia-Buzau. Mare partedin traseu a fost coborare.

Pana in plaiesti compul de bord indica 4,7, am coborat pe cat posil cu a 5-a

De la Ploiesti la Buzau nu am depasit decat carute :) in localitate mergeam cu 40-50 cel mult, nu acceleram brusc.

In extraurban mai mult de 80 nu aveam, am mers cam pe la 70-80 cred ca o singura data am depasit 90 ca ma plictisisem.

Cel mai mare consum in localitate a fost de 15% in conditii extreme. Vara la temperaturi foarte mari cu AC-ul la maxim si trafic aglomerat plus multa talpa acolo unde se putea.

Conteaza foarte mult soferul. Limitile cam pe aici sunt.

Problema cea mai mare la masina asta este faptul ca nu iti da mana sa mergi cu 70-80 chiar si 90 km/h ca inebunestim, ai senzatia ca stai pe loc. Viteza de croaziera la motorul asta este undeva pe la 120-130km/h, la viteza asta pare sa se comporte in largul lui.

Modificat de zafycom
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!