Jump to content

Golfuletzu Meu

napster

Postare recomandată

ce sa zic.....o masina de care sunt multumit si care ma duce ma aduce....caonsum mic.....nu are modificari...scaunele asa vin din fabrica.......as vrea totusi sa cumpar o fusta pt fata si spate...cine ma poate ajuta cu niste poze si preturi or fii ok

post-19062-1201214765_thumb.jpg

post-19062-1201214778_thumb.jpg

post-19062-1201214791_thumb.jpg

post-19062-1201214800_thumb.jpg

Modificat de napster
Link către comentariu

foarte tare interiorul.

mai pune si tu detalii gen pretz, Km.....

sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!

Link către comentariu

ms...pai ce sa zic....este adus de 5 luni in tara...are 180k,are volan piele,schimbator piele si frana de mana piele,esp.abs.climatromic,copmuter bord,si as vrea sa o tunez un pic da nu f mult si cu bun gust.....niste fuste nu cred k i-ar strica..o sa revin cu poze

Modificat de napster
Link către comentariu

Dragutza masina,imi place mult interiorul.Sa o conduci cu placere si cat mai multi km fara probleme. ;)

Modificat de Fitty
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare si sa-l stapanesti sanatos :Driver: la cat mai multi km fara probleme majore :P

My Generation Brother :ninja:

ciuss

Link către comentariu

Frumoase exemplarele astea in 2 usi :Driver:.

Daca eram in locul tau, echipam masina cu niste jante, apoi ma ocupam de spoilere si alte plastice :ninja:.

Link către comentariu
  • 6 months later...

gata au venit si jantele:D jantele sunt pe 17 FONDMETAL...m au costat cu tot cu cauciucuri si cu valve 1750 roni si presiune cu azot:D astept pareri sugestii:)

post-19062-1223329950_thumb.jpg

post-19062-1223330901_thumb.jpg

Modificat de napster
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie !!!

Se vad f bine jantele, ai ales bine modelul cromat ,avand in vedere ca masina e neagra.Da f bine la design.

Drive fast & safe si ai mare grija de coupe !!!

Link către comentariu
  • 1 month later...

in curand o sa ii fac un mic tuning exterior :blah: sa aveti grija de voi si de bijuterii ;)

post-19062-1228875104_thumb.jpg

post-19062-1228875313_thumb.jpg

Modificat de napster
Link către comentariu
  • 5 months later...

"blink blink" :icon_cool:. Parerea mea este ca ai nevoie si de o suspensie acum, sau cel putin arcuri. :wub:

Link către comentariu
lucian_90tud

Arata bine masinuta. Oricum acum trebuie sa investesti intr-o suspensie ca cu jantele astea parca e "camila" :(.

Reuseste masinuta sa traga dupa ea jantele astea? Cat ti-a mai crescut consumul?

Link către comentariu

ms ms.....nu cred ca a mai crescut consuml....sau cel putin nu am observat eu.....cat despre suspensie mai asteptam:D

post-19062-1243970675_thumb.jpg

post-19062-1243970684_thumb.jpg

Modificat de napster
Link către comentariu
lucian_90tud

Ai putea renunta la GOLF si la TDI de pe hayion pentru un aspect mai clean. :rolleyes:

Link către comentariu

Ti-as recomanda si un stergator AeroTwin pe Haion :P Cel de la Golf5 :)

Link către comentariu

Daca tot suntem la capitolul recomandari eu iti recomand sa ii schimb stopurile cu unele pe LED(iti pun si poza cu modelul care imi place mie cel mai mult) si nu uita de Stergator de silicon pt spate cum a spus Circoloco..eu am pe ambele masini si sunt foarte multumit! Sa o stapanesti sanatos!Sunt foarte FOARTE frumoase jantele!

post-20287-1243979076_thumb.jpg

Link către comentariu

jantele astea sunt tot pe 17, nu?...intradevar, nu i-ar strica sa o cobori putin. si pune folie si pe geamurile fata !!! (parerea mea ca i-ar sta mult mai bine)

fuste la spoilere si eu caut...daca gasesti ceva sa pui ceva poze sa vad si eu.

Drive safe !!!

Link către comentariu

multumesc mult pentru aprecieri si pentru recomandari......o sa caut un stergator de golf 5....cat despre stopuri asta va fii urmatoarea achizitie dar eu ma gandisem la asa ceva...si folie pe geamurile fata am avut dar m a oprit politia si a zis ca imi ia talonul si imi anuleaza ITP si am tras de ele :icon_thumright: si fuste fata si spate am gasit dar nici una nu era pe placul meu pentru ca erau facute din fibra si ff prost lucrate..

post-19062-1244048549_thumb.jpg

Modificat de napster
Link către comentariu

Salut. Faina masina. Imi plac si jantele, si modelul de stopuri pe care l-ai ales. Daca ii pui si o suspensie va arata mult mai bine, numai ca , la ce drumuri sunt prin DB, vei "nivela" toate galmele din sosea.

Sa ne tii la curant cu modificarile! :icon_thumright:

Link către comentariu

deocamdata pana mai fac astia drumurile mai merg cu suspensia asta.....bine ca merg mai mult in bucuresti...se pare ca toata lumea stie de drumurile din DB......:P app is for sale...:)

Modificat de napster
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!