Jump to content

Polo, 1,4 Tdi Din 2001

BMFCaesar

Postare recomandată

Anul trecut prin primavara inca mai conduceam o dacie break data de firma, de culoare alba "veche si ea" de vreo 5 ani, cu tabla roasa si plina de surprize neplacute :icon_thumright:. Inainte de ea am condus o dacie berlina si mai veche, un fel de cutie pe roti, nu mai comentez faptul ca era la fel de dificila si de imprevizibila ca o baba senila.

La un moment dat ma trazneste ideea de a-mi lua masina... am cautat destul de mult pe internet, am fost si la targul din Galati, ma gandeam chiar sa trag o fuga la un prieten care munceste in Hamburg si sa cumpar un sh la un pret avantajos (idee pe care nu am apucat sa o pun in aplicare). Zbuciumul a durat cam o luna; ptr unii poate e putin, dar ptr firea mea... e chiar foarte mult.

In final a venit si acea zi de targ, in care, dupa ce am cercetat cateva masini ford, opel si peugeut(care se incadrau ca pret in bugetul meu firav) am dat cu ochii de o masinuta micuta, frumoasa, de culoare gri care avea destui caluti ptr mersul in oras si un consum modest cu o caroserie aproape impecabila desi din 2001, cu aer conditionat, geamuri electrice, scaun reglabil si pe inaltime, volan reglabil, faruri reglabile pe inaltine, reglare intensitate luminare bord, suport ptr pahar, casetofon-radio si cu cd, inchidere centralizata cu alarma, geamuri cu o tenta verzuie, 4 airbag-uri + ca ii mergeau toate... :lol:

Am intrat in vorba cu propietarul care mai tarziu s-a dovedit a fi o cunostinta de familie, am facut o proba, am mers la Frontal sa vedem daca are probleme si tot in aceeasi zi am si batut palma. Chiar si acum, la aproape un an de cand o am si in ciuda banilor pe care a trebuit sa-i mai bag in ea (distributie, baterie, schimbat toate filtrele, uleiul...) + rata la banca, tot ma gadesc cu placere in timp ce o conduc ca e una din deciziile cele mai bune pe care le-am luat in viata mea. Asta a fost decizia a a cumpara "Buburuza", prima mea masina luata din banii munciti de mine. Bani putini, masina micuta, cu destui ani in spate dar ptr mine inseamna LIBERTATE si comfort.

Sa auzim de bine si drum uscat !

Link către comentariu

o sa-i mai fac cateva poze si cu interiorul, dar sa mai prind o zi mai "insorita" eventual dupa o spalare.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

photo0137ui9.th.jpg

photo0160nf1.th.jpg

photo0161og9.th.jpg

photo0157vr3.th.jpg

photo0154vt2.th.jpg

aici se observa "cadoul" de la baietii de pe forum din Galati- fix sub sigla cu polo

photo0158fu7.th.jpg

Modificat de BMFCaesar
Link către comentariu

frumoasa masinutza... niste poze in rezolutie mai mare erau ideale! cati mai multi km fara prb!

Link către comentariu

ms frumos si voua la fel.

Pozele le-am facut cu telefonul care atata poate, dar o sa caut in pozele facute in concediu si voi mai posta.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!