Jump to content

Carcasa Si Oglinda Exterioara

Wolfu
 Share

Postare recomandată

Imi cer scuze anticipat pt intrebarea off-topic: Intentionez sa imi inlocuiesc oglinzile passat-ului meu 2003 (cele asimetrice) cu cele care echipeaza modelul 2004-2005 (simetrice, cu semnalizare). In atentia celor care au executat deja aceasta modificare sau care au cunostinta de ea, as dori sa stiu care sunt implicatiile si riscurile, daca exista, ale acestei modificari. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Link cu operatiunea facuta de colegul C o s m i n
Link către comentariu

Intr-adevar este foarte frumoasa modificarea adusa oglinzilor, cu semnalizarea suplimentara montata pe acestea, insa , in cazul meu, nu motivul estetic este cel pentru care vreau sa imi inlocuiesc oglinzile cu cele ale modelului 2004-2005, ci unul functional. Tot ceea ce ma intereseaza este daca se poate realiza aceasta interschimbare fara complicatii sau modificari insemnate. Multumesc pt link. Usefull.

Modificat de C o s m i n
Nu mai da quote la mesajul anterior. Foloseste butonul ADD REPLY.
Link către comentariu

Se poate face relativ usor. Montezi noile oglinzi, mai ai de tras inca 2 fire la fiecare si gata.

Link către comentariu

Pt a putea sa spun si eu bucuros pe forum "...si gata" :D , cunoasteti pe cineva din Bucuresti care m-ar putea ajuta cu inlocuirea oglinzilor, in special cu trasul firelor. Sunt nesigur pe mine pt un DIY si chiar am nevoie de ajutorul unui cunoscator. Multumesc.

Link către comentariu

• 6 months later...

Salutare! Am si eu o intrebare si anume de unde pot cumpara plasticul negru care este in partea de jos a oglinzii in locul la semnalizare? (oglinda retrovizoare exterioara fara semnalizare PASSAT B5.5)

http://img97.imageshack.us/img97/8756/vwp000516.jpg

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Codul piesei, pt oglinda de pe partea stanga, este 3B0 857 603 . Verifica la un magazin de piese auto, si daca nu aduc ei, trebuie comandat la reprezentanta.

Link către comentariu

Am rezolvat problema cu o vizita la materom in Tg. Mures de unde am cumparat o carcasa de oglinda cu tot cu plasticul respectiv cu 50 lei. Oricum iti multumesc pentru raspuns.

Link către comentariu

• 2 months later...

buna seara tuturor..LA multi Ani si la multi bani

va rog daca imi poate spune cineva codul ptr o oglinda dreapta cu tot cu carcasa ptr un vw passat 2003

Modificat de eugenio0711
Link către comentariu

Salut, cine ma poate ajuta si pe mine ? Trebuie sa-mi schimb sticla oglinzii laterale dreapta (am oglinzi simetrice cu semnalizari pe ele) si bucata de plastic transparenta care acopera semnalizarea (de pe oglinda). Unde as putea sa rezolv problema mai ieftin?

Link către comentariu

• 1 month later...

1K0 857 522 - sticla oglinda retrovizoare dreapta cu incalzire

1K0 949 102 - semnalizator oglinda retrovizoare dreapta

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut vreau sa stiu daca imi pot pune la masina din semnatura oglinzi cu semnalizare de b5.5 ? se potrivesc sau nu?

Link către comentariu

• 4 months later...

sal cine ma poate ajuta trebuie sa schimb oglinda dreapta si nu stiu cum am un passat din 1998

trebuie sa schimb toata oglinda dreapta la un passat din 1998 si nu stiu cum sa o demontez pe aia veche. care ma poate ajuta cu niste informatii

Link către comentariu

Pentru sticla oglinzii: http://forums.vwvort...ead.php?4099628

Daca vrei sa schimbi toata oglinda, demontezi tapiteria de pe usa si vei gasi surubul ce tine oglinda si mufa aferenta.

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

• 1 month later...

vreau sa iau de la cineva oglinzile cu semnal in ele dar e o problema.baiatul nu stie mai nimic despre oglinzi.le`a comandat gresit,vroia pt passat b6 dar nu merg astea,fiind de b5.poate cineva sa isi dea seama dupa mufa lor daca au rabatare electrica si alte caracteristici ?

post-68118-0-50263500-1318074738_thumb.j

post-68118-0-24627000-1318074744_thumb.j

Modificat de adyi
Link către comentariu

Nu sunt cu rabatare, daca erau cu rabatare mai era nevoie de inca un fir.

Link către comentariu

• 3 months later...

Tocmai mi-au venit oglinzile exterioare si am constatat cu surprindere ca nu sunt heliomate chiar daca oglinda centrala este. (ambele fiind de pe aceeasi masina, un 3BG din 2004).

Dupa umpic de research am aflat ca oglinzile exterioare de pe 3BG nu pot fi si incalzite si heliomate in acelasi timp, iar daca acest lucru se doreste trebuie achizitionate oglinzi de la Golf mk5, care, la reprezentanta costa peste 200euro bucata :lol: .

Pluuuus ca nu exista cabluri OEM pentru asa ceva. Trebuie trase cabluri de la oglinzile exterioare la oglinda centrala.

Oare asa sa fie?

In legatura cu rabatarea electrica si numarul de fire, ale mele au 7 fire ( la adyi numar 6 in poza daca mai vad bine) si anume:

1 alb-negru (pentru semnalizare)

1 alb

1 gri

2 maro (inchis si deschis)

2 mov (inchis si descis)

Ale mele sunt rabatabile electric? (pun o poza cu ele mai spre seara)

Link către comentariu

Asa e, chiar azi am discutat cu cineva despre heliomate de B5,5.... da, trebuie sa tragi fir de la oglinda centrala la cele laterale. Oricum, ma uit mai tarziu pe scheme si iti postez.

Link către comentariu

M-am uitat mai bine si nu am rabatare electrica. Cablurile is asa:

Alb-negru (semnalizare) si maro deschis (masa) - merg la semnalizare

Alb (+) si maro inchis (masa) - incalzira oglinzilor

mov, mov-deschis-gri si gri (masa) - miscarea electrica a oglinzilor

Link către comentariu

la reprezentanta costa peste 200euro bucata :lol: .

Doar 200E? eu stiam ca sunt 1200 lei.

Link către comentariu

Pe net scria 230 pentru cea convexa si 260E pentru ce asimetrica. Poate au mai crescut preturile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!