Jump to content

Parktronic Fata O.e.m. Pe A4 B6?!?

alex_zuz
 Share

Postare recomandată

Dragi mei am cautat si rascautat si nu am aflat nimic despre parktronicul fata de pe Audi A4,exista,are cineva?Sper sa ma lamuriti voi...Motivul pentru care pun intrebarea este urmatorul...la masina din semnatura schimb barile fata si spate...asta nu e mare bai...mentionez ca am parktronic spate original(asa a venit tanculetul de la mama lui) si sunt foarte multumit...si ma gandeam ca de ce nu mi-as pune si in fata...idee care mi-a dato baiatul de la augsburg cand facea comanda de bari intrebandu-ma daca am si partronic fata fiindca apare la masina mea ca optiune si bara cu sloturi pt senzorii fata.Acum cred ca va-ti prins daca tot schimb bara as putea sa o cer pe cea cu sloturi si eu sa comand si senzori originali.Acum intrebarea este urmatoarea:parktronicul fata vine din fabrica si la o masina ce are cutie manuala?Iar pe langa senzorii fata mai treuie sa cumpar si altceva gen modul de comanda etc?Astept urgent raspunsurile voastre fiindca masina mea sta in service fara bari,iar baiatul de la augsburg mi-a dat ragaz 2 zile sa ma gandesc si sa ii dau un raspuns care bara fata o iau.Cu respect ALEX.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, exista. Eu am asa ceva si am si cutie manuala. Se cheama "parktronic plus" si are 8 senzori, 4 fata/4spate. Reglajul este diferit fata/spate, in sensul ca distanta de la care "piuie" intr-un anumit fel este diferita. Distantele pentru fata sunt ceva mai mici decat cele pentru spate (probabil s-au gandit ca in fata vezi mai bine). Difera de asemenea si tonalitatea si locul de unde suna (fata/spate). Nu stiu exact, ai putea verifica la Volksman dupa codurile de piese, dar modulul de comanda cred ca este diferit. Nu cred ca trebuie 2 module (unul fata, unul spate) ci mai degraba este un alt modul ce poate comanda 8 senzori in loc de 4

Link către comentariu

Modulul de control difera, cod pentru fata spate : 8E0919283A , senzorii sant la fel , mai trebuie un buton in bord (trebuie seria pentru identificare). Audi nu ofera kit de montaj decat pentru spate.

Link către comentariu

Salut. Am un asemenea kit montat pe masina din fabrica. Masina este echipata cu cutie manuala in sase trepte. In momentul in care bag in mars arierre, parktronic-ul se activeaza automat si pentru fata si pentru spate. Daca vreau sa il activez manual, o pot face actionand butonul de pe consola de bord. El se si dezactiveaza tot automat dupa cca 25 secunde daca nu mai simte nici un obstacol prezent fata/spate. Totusi mi se pare ca distantele pe care le are presetate sunt cat de cat egale si pentru spate si pentru fata.

Link către comentariu

Va multumesc pentru promptitudine.Mai am cateva nelamuriri:unde se afla modulul vechi(la mine cel pentru spate) & daca cel nou pe care vreau sa il pun(original bine inteles pentru fata si spate) se monteaza in acelasi loc?Iar daca sunteti draguti ati putea sa puneti o poza cu butonul original care activeaza parktronicul fata & eventuala poizitionare a lui in bord?Vreau sa fac totul cum a facut Audi ;-p Cu respect ALEX.

Modificat de alex_zuz
Link către comentariu

Nu am o poza dar este un buton ca si cel care dezactiveaza ESP-ul si este asezat langa el (acolo unde unii au sertaras de maruntis sau carti de vizita). Are un led dar de culoare verde ce sta aprins cand sistemul este activ. Ca simbol are litera "P" mare cu niste "unde radio" in fata ei. Caut o poza pe net si o postez

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!