Jump to content

Explicatii/lamuriri pentru dotarile optionale

ubik
 Share

Postare recomandată

Asta este poza cu reglajul farurilor !!!

post-17614-1231858969_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sb_30_rga

18

• florinutzu2

11

• FABIAn RuSu

9

• BLiTZ

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

deci ce trebuie sa vad acolo?

e langa butonul de reglaj al inaltimii farurilor?

Link către comentariu

Acum am citit "mai bine".NU ARE !! Posibil totusi sa se poata regla cu Vag-Com ?!:)

Modificat de repciuc_alexandru
Link către comentariu

foarte putin probabil cu vag-com...

in meniul HU nu exista vreo optiune de intensitate a displayului?

Link către comentariu

• 4 weeks later...
@florinutzu2: Eu am luat sertarele de sub scaune.Cel de sub sofer este putin mai mic fata de cel din stanga(pasager).

Daca vrei spune te rog cum se deschide sertarasul desub scaun pasager. Ca un torpedo la care apesi pe ceva si se lasa in jos capacul acestuia urmand ca tu sa bagi mana sub scaun dupa ce ai nevoie sau ca un sertar al unui birou de calculator pe care il tragi insopere in fata si ai acces la ce era depozitat acolo.

Mersi. Vreu sa iau si eu sertar pt scaunul pasagerului (ai zis ca e mai mare) si cei de la reprezentanta nu mi-au spus decat pretul. Undeva la 85Ron 9din cauza cursului valutar cred).

Apropo eu vreu sa pun acolo detectorul radar(model obisnuit ca dimensiuni), intra?

Mersi mult!

Link către comentariu

• 1 month later...

Se deschide ca topedoul si se baga mana.Ca si spatiu, intra antiradarul si mai poti pune cite ceva pe langa !!

Link către comentariu

• 1 month later...
florinutzu2

Am reusit si am achizitionat si eu sertar sub scaun pasager. ;) Am dat 87 Ron fara a plati montajul.

De montat l-am montat singur si asta datorita VWFORUM.ro. :D Informatii si poze la pagina: http://vwforum.ro/index.php?showto...r+scaun+pasager

Super tare. Are un volum de 4 litri si e destul de spatios. Il poti asemana cu un torpedou. Pentru cei ce au bordul de pe versiunea clasica (cu torpedourile din bord fara capac) se recomanda. Poti pune ceva acolo fara sa stie multui borfasi si spargatori de masini.

Dimensiuni:

lungime max: 27 cm; min: 22.5 cm

inaltime 13.5 cm

adancime max: 14 cm; min 12.5 cm

cu astea rezulta dintr-un calcul GROSOLAN al volumului: 4 litri

Pe langa detector nu mai poti pune mare lucru, da asezate unele peste altele merg multe lucruri, harti, detector, gps,cutii de bere... pentru ca inaltimea e egala aproximativ cu adancimea acestuia.

Bafta si va recomand cu caldura!

:D :ceuameni: :blink:

Modificat de florinutzu2
Link către comentariu

• 2 years later...
florinutzu2

As putea sa cumpar un scaun cu reglaj pe verticala de la o skoda rasturnata. Il pot monta la mine pe masina? Sau sa iau doar sistemul de reglare si scaunul sa il folosesc pe al meu.

Multumesc!

Link către comentariu

Daca iei doar partea de sezut-doar scheletul metalic- (scaunul e din 2 bucati, sezut si spatar, imbinate cu 2 suruburi) e foarte ok. Iti mai trebuie levierul de reglaj si plasticul lateral prin care iese levierul (ca daca nu ai reglaj atunci nu are gaura).

Link către comentariu

• 4 months later...

Se poate inalta fabia cu 2 cm asa cum spun utilizatorii la sectiunea tehnic a lui seat leon:

Cum va arata masina dupa si care va mai fi stabilitatea ei. In pachetul de drumuri grele la fabia 2 se monteaza asa ceva?

Despre scut, stiu de la reprezentanta, ca la fabia 2 doar plastic (original), insa pe net am vazut scturi diverse din metal, made in turcia.

Multumesc celor ce imi raspund!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!