Jump to content

Passatul Cu O Misiune

eXtenZy

Postare recomandată

He, ce fain lucesc !

A venit frigul deja. Nu prea mai are sens sa te ocupi de proiectoare ca vei face treaba mai mult de nevoie decat din placere. Momentan tu ce panou ai la portiera soferului (cel care contine manerul si comenzile geamuri/usi) ? Eu caut sa il schimb cu ceva mai durabil, ca e julit foc.

O zi buna !

Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eXtenZy

20

• FLorin D

5

• Red

4

• B_U_T

4

Top Posters In This Topic

hehe, e adevarat ce zici tu acolo, si eu am schimbat bucsaraia si se simte altfel acum cand mai iau o groapa... parca nu ai impresia ca se rupe in doua masina :)

Felicitari pt modificarile aduse pana acum si spor la treaba pt cele are vor urma :)

Link către comentariu

@FLorin D: Am manerul de plastic si e julit rau si al meu. O idee ar fi sa iei manerul de aluminiu. Eu mi-am cumparat unul pentru 4 geamuri electrice, dar cum nu am cumparat si butoanele l-am vandut la un coleg forumist. Daca vrei te pot ajuta cu codul de la maner ca nu e prea scump.

@Riddler: ms de incurajari :rolleyes:

Link către comentariu
Daca vrei te pot ajuta cu codul de la maner ca nu e prea scump.

m-ar interesa si pe mine codul respectiv !

multumesc

Link către comentariu
Am mai cumparat senzorii de monitorizare interioara de la alarma OEM, deci mai urmeaza firele si pot sa o activez (sirena deja o am), dar cum montatul senzorilor implica demontatul plafonului o las pe mai incolo ca sa montez cam tot ce tine de plafon (antena shark-fin, carligele de la jaluzea si oglinda retrovizoare)

Sal.

Mi-am montat monitorizarea cu ultrasunete pe masina, şi am făcut geamurile sa se ridice/coboare din telecomanda. Treaba nu e f. simpla! Trebuie rescris epromul de pe ECU confort. Daca ai nevoie de ajutor ma contactezi si esti rezolvat.

Tot respectul pt. cei care au inteles diferenta intre OEM si aftermarket.

Cu stima,

Link către comentariu

@eXtenZy:rezolvare alarma OEM, partea de activare si piesele folosite.

Piese folosite:cei 2 senzori cu ultrasunete (sunt diferiti ca cod, nr. pini etc), buton dezactivare monitorizare ultrasunete, cablaj plafon. Activarea ECU confort pt. ultrasunete, se face prin rescrierea epromului (trebuie sa-mi trimiti nr. ECU pt. a putea sa te ajut, il citesti la o diagnoza cu VagCom-ul).

Nu am inteles exact unde esti cu achizitionarea si montarea componentelor?

Link către comentariu

Salut,

am cam toate piesele pentru alarma in afara de fire (sirena cu backup, senzori cu ultrasunete, buton de dezactivare) si am de gand sa activez alarma cu VDS-Pro, stiu procedura si riscurile. Vroiam sa te intreb pe tine daca tot programul acela il folosesti sau nu?

Dar hai sa deschidem un topic separat, daca nu exista, si sa vorbim acolo.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Scuze nu am vazut postul tau.

Problema nu e sirena. Alarma poate fi programata sa functioneze pe claxon. Ce faci cu Cablajul. Are un pret destul de mare OEM. Si e destul de complicat sa legi atitea fire singur. Ai schema electrica de principiu? Referitor la ,,transformarea,, unui ECU comfort fara monitorizare ultrasunete in unul cu monitorizare, nu poti folosi VDS deoarece trebuie sa cunosti adresele pe care trebuie sa le modifici (eu nu le stiu), dar folosesc alt program care face treaba automat.

Link către comentariu
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Hristos a inviat!

Noutati...pai, nu prea sunt. Adica proiectoarele cred ca au un an de cand le am in sertar, sirena la fel si alte plastice mici ce trebuia sa le mai pun pe masina. Nu am avut timp de mai nimic, in ultima vreme am tot stat pe la Timisoara si nu am dat prin Deva ca sa mai lucrez pe la masina, dar asta se va schimba acum ca sunt in vacanta.

In ultima vreme s-au mai schimbat unele treburi pe la masina si anume :

1. Am cumparat niste becuri H7 de la hypermarket, proaste bineinteles, si au topit mufa din farul din stanga. Acum am faza scurta pe stanga doar cand face becul contact si bate stramb (becul nu mai sta drept in suport). Luni am sa dau comanda de firele din far si o sa le schimb (mare bataie de cap: dat jos bara, demontat far, schimbat fire :biggrin: ).
  2. Aveam activata functia de inchidere automata a usilor peste 15km/h si acum usa dreapta spate nu se mai inchide din interior. Primeste comanda, tamburusul ala intra in usa pentru un moment, iar apoi iese iara, celelalte usi ramanand inchise. Noroc ca se inchide din cheie. Habar nu am de ce nu se mai inchide din interior usa, dar cum e singura usa care a avut fata data jos banuiesc ca s-a intamplat ceva acolo.
  3. In frana de motor, in treptele superioare se intampla sa smuceasca masina, adica nu merge lin, parca ar da de un hop sau ceva, nu prea pot sa explic bine. Aceeasi smucire se mai manifesta atunci cand las acceleratia la viteza mai mare. Eu tind sa cred ca o fi un suport al cutiei mai obosit si lasa cutia sa se miste prea mult, dar asta e pura banuiala (si frica sa nu fie ceva din cutie). Si daca tot sunt la capitolul transmisie, am observat, iarna, cand e motorul rece ca nu intra prea usor in viteza a II-a, aici am inteles ca e sincronul de vina, deci e cam case closed nefiind o problema prea mare (deocamdata)
  4. Tatal meu a remarca ca atunci cand e motorul rece se aude un zgomot metalic, auzind asta imediat m-am gandit la tacheti, dar eu inca nu am ajuns sa aud respectivul zgomot, sincer, sper sa i se para.

Sper sa vin cu vesti mai frumoase data viitoare :cool:

Link către comentariu

3. Rezolvare : inlocuit switch-ul din usa si refacut lipiturile de pe broasca. Ia legatura cu Kelu de pe forum. acelasi lucru l-am patit si eu

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!