Jump to content

Passatul Cu O Misiune

eXtenZy

Postare recomandată

la ce lista ai nu pot sa zic decat ca ai tupeu si bani pt modificari :) multa bafta in continuare si spor la treaba! (sa-ti implinesti visul) :(

asteptam poze cu modificarile ce le faci pe parcurs !

multa bafta tuturor

Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eXtenZy

20

• FLorin D

5

• Red

4

• B_U_T

4

Top Posters In This Topic

nice car..ce mi-a atras mie atentia este acel sticker de pe spatele masinii..de unde l-ai luat ma intereseaza si pe mine unul..ms

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ne-ai promis niste poze,sper ca nu ne-ai uitat...si mai tine-ne si tu la curent,pt ca eu ,cel putin sunt foarte curios de evolutia acestui proiect

Link către comentariu

Stiu ca am promis poze, dar is in sesiune si foarte curand nu o sa ajung pe acasa... Pana pun pozele v-a trebui sa ma credeti pe cuvant :Driver:

@croccifixio: stickerul a venit o data cu masina, e misto ca e reflectorizant.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In sfarsit am ajuns sa pun si poze:

• Stergatoare AERO

img5453vc5.th.jpg

• Scut drumuri grele

img5457fi4.th.jpgimg5456jp1.th.jpg

• Suporti cric

img5459bi6.th.jpgimg5461wo8.th.jpg

• Aparatori conducte

img5458dg1.th.jpg

Dupa cum se vede in poze nu e de ajuns sa ai suporti de cric, trebuie sa ai si elevatoare cu brate lungi ;) . Suportii de pe fata sunt mai in interior, iar bratele de la elevator nu ajung pana la ei...

In ceea ce priveste garda la sol, nu s-a pierdut nimic si in poze se vede acest lucru. Suporti de cric nu coboara mai jos decat alte elemente de pe burta masinii, iar aparatorile de conducte intra frumos in "santul" in care se afla conductele. Scutul de la motor nu coboara mai jos ca cel vechi, deci toate bune si frumoase la capitolul garda la sol :)

In zilele urmatoare masina trebuie sa intre in service pentru schimbarea bucselor si a rulmentilor din capul telescoapelor de pe fata, care s-au cam dus si cam troncane masina la gropi.

Link către comentariu

Tu cand vezi un lucru, ii observi si detaliile pe care altii le-ar trece drept neimportante. Vreau sa spun ca ceilalti vor dori poze cu masina si din ansamblu. :). Dar nu va nega nimeni ca a aflat si lucruri interesante din pozele anterioare, precum pozitia suportilor de cric, carora nu li se da mare importanta.

Dar care e ideea, pentru ridicarea rotilor-spate cricul (cel mic, de portbagaj) se pozitioneaza in acele locasuri ?

Link către comentariu

@FLorin D: Ai dreptate cu pozele :icon_cool:. O sa fac si poze cu toata masina, dar astept sa treaca ploaia, desi la exterior in afara de stergatoare nu s-a schimbat nimic.

Motivul pentru care am pus aceste locasuri este ca sunt pozitionate in puncte de ridicare gadite din fabrica si pentru ca sunt formate din doua parti, o parte din cauciuc care mai cedeaza si absoarbe socuri, si o parte de metal pe care se pune cricul. Ca sa iti raspund la intrebare, da se poate pune cricul pe acesti suporti.

@mihai_mx: Nu sunt lovite conductele.

Link către comentariu

Dar masina asta leviteaza ? Chiar nu a intrat in contact vreodata cu vreo movila (Domane fereste pt de-acum inainte) ? Ma uit cu uimire la ansamblele de pe dedesupt. Scutul motorului, cel putin, e nou-nout. :offtopic:

Link către comentariu

Excelenta ideea cu scutul, daca nu sunt prea indiscret cat te-a costat si de unde exact l-ai procurat, m-ar interesa si pe mine pt masina din semnatura. Astept un PM daca esti amabil, multumesc.

Bafta in continuare :) esti pe drumul cel bun

Link către comentariu

Scutul are mai putin de o luna de cand este montat si inca este imaculat, sper sa si ramana asa.

In total scuturile au costat in jurul a 1000 ron (scutul de la motor e vreo 700 ron, iar cel de la cutie e 300), iar costurile au fost suportate de CASCO caci in urma lucrarilor la drumuri in zona vechiul scut s-a rupt.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

cat a costat scutul metalic si de unde a fost achizitionat?:icon_cool:

Link către comentariu

hop si eu: scria initiatorul ca nu s-a modificat garda masinii...

eu traiam cu impresia ca pt scut din asta trebuie ridicata putin masina de fata, fiindca scutul e ceva mai lasat...sau in genul asta..

ma insel?

Link către comentariu

@82_cip: pretul il vezi cu 2 posturi mai sus de al tau, scutul a fost cumparat de la reprezentanta SKODA din Deva.

@doctorul: Nu e mai lasat scutul, uite imi pare rau ca nu am facut poza sa compar cele doua scuturi, dar eu nu am fost acolo personal cand l-au montat la service :angry:, a fost tatal meu si el nu e asa interesat de astfel de detalii ca mine :Driver:

Am comparat "ochiometric" garda la sol a masinii cu cea a unui prieten si nu am observat nici o diferenta.

Link către comentariu

O sa vina si noutatile, dar prin August, cand o sa mai montez cate ceva (piesele le am deja), de abia astept :(, mai ales sa o conduc...

Oricum navigand pe net am mai gasit niste chestii ce imi plac, deci se vor mai adauga la lista inca cateva chestii, dar nu le spun inca, ramane surpriza :(

Link către comentariu

dar stii sa se fi umblat la amortizoare, ceva?inaltatoare&comp?

Link către comentariu

Nu s-a umblat deloc la suspensie, pur si simplu s-a schimbat scutul cu cel nou.

O sa trebuiasca sa umblu la suspensie pentru ca deja amortizoarele dau semne de oboseala si as vrea sa le schimb, poate o sa trec la suspensia sport OEM, dar mai intai o sa verific cu o ruleta garda la sol, sa nu am surprize.

Link către comentariu

nu a costat extrem de mult scutul avand in vedere faptul k e de metal ... eu auzisem de un pret undeva peste 1000 ron dar e ok daca e mai ieftin...

spor la treaba in continuare :)

Link către comentariu

Frumos proiect, din pacate ultmiul e irealizabil pentru ca difera multe de la tractiune fata la 4motion. Chiar si structura portbagajului din cate bine imi aduc aminte. Abia astept sa vad maisna asta la "Linia de sus" :icon_thumright:

Link către comentariu

Nimic nu e imposibil, doar costa mai mult :D ca sa citez vorba unui coleg de forum. Uita-te numai pe topicul lui mpa, daca vrei se poate.

Oricum acea modificare o voi face cand voi termina restul listei, ceea ce nu v-a fi prea curand ;).

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ieri masina a primit noi brate la suspensia fata (troncanea in gropi), bucse noi in capatul telescoapelor (li se mai zice rulmenti, dar nu stiu de ce ca nu semana deloc) si telescoape noi pe spate (unul era curs). Diferenta este enorma, inainte cand dadeam intr-o groapa parca se dezmembra masina, acum e mult mai inchegata, mai mare placearea sa o conduci.

Poze cu bratele montate, dar nestranse inca (scuze de calitate):

imag039an6.th.jpgimag041sc9.th.jpg

Poze cu masina la reglarea directiei :

imag043ea4.th.jpgimag044ri9.th.jpg

Intre timp proiectoarele de ceata si alte piese strau si aduna praf caci nu am gasit timp nici pana acum sa le montez, iar cum acum incepe iara facultatea...o sa mai dureze ceva pana le montez :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!