Jump to content

Passatul Cu O Misiune

eXtenZy

Postare recomandată

Pedalele de Audi TT, nu cred ca se potrivesc pe Passat. Nu stiu sigur.

Iti pot spune ca cele de S4/RS4 merg sigur pe Passat.

Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eXtenZy

20

• FLorin D

5

• Red

4

• B_U_T

4

Top Posters In This Topic

"Aprinderea completa" e o modificare la stopuri ca atunci cand folosesti frana sau lampa de ceata sa se aprinda tot "cercul" de la stop, nu numai jumatate.

asta mai concret trebuie sa faci sa se aprinda 2 becuri in loc de unul ,stopul in interior are 4 becuri

Link către comentariu

Dupa ce am vazut lista de viitoare modificari nu pot sa-ti urez decat multa bafta! Chiar cred ca o sa iese ceva frumos. Si sa ne tii la curent cu toate modificarile.

inca o data bafta

ciao

Link către comentariu

uite facem asa. cand ai terminat 75% din adaugari iti trimit un bax de bere prin curierat :icon_thumright:

Link către comentariu

Cateva din modificarile pe care vreau sa le fac eu sunt si pe lista ta, motiv pentru care iti urez succes. s-ar putea sa te intreb cate ceva cand o sa ma apuc si eu de modificat. :D :)

Link către comentariu

Esti sigur ca cele americane au doua becuri in partea superioara a stopului si nu cumva exista acolo UN singur bec ?

Mie asa imi pare din topicul asta.

http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...l%3Dro%26sa%3DN

Si mie mi se pare interesant sa se aprinda tot "cercul" la frana. Cred ca e destul de simplu.

Link către comentariu

executron, ce am inteles de acolo e ca omul si-a schimbat stopurile "americane" cu unele "europene". Corect?

Americanii isi fac stopurile cu aprindere gen europa, si europenii invers.

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu
bogdan_lampard08

foarte frumoasa masina!! sa o stapanesti sanatos impreuna cu familia ta!! am vazut ca ai o lista destul de lunga si costisitoare. o sa urmaresc proiectul!! sa ne tii la curent cu modificarile pe care le-ai mai adus la masina! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru incurajari :vaidecapulmeu:

@Executron: Nu tin neaparat sa iau stopurile americane, de la W8 sa fie (aduca sa aibe fasia aia cromata). Modificarea pentru aprinderea completa probabil ca am sa o fac si la stopurile ce le am acum pe masina pentru ca nu e prea costisitoare.

Link către comentariu

eu totusi n-am inteles nimic din chestia asta cu stopurile.. La passatu meu..cand puneam frana mi se aprindea cercu de tot..dar am vazut si unele passaturi, tot 1.9 TDI, la care nu se aprindea tot.. La w8 cum este totusi ? inafara de fasia aia chromata..eu nu vad nimic deosebit sau schimbat :|

Oricum..masina este foarte frumoasa..sa ai grija de ea..si sa ai grija la imbecilii ce sunt pe strazi...Nu-ti doresc sa ajunga ca a mea..:| nici macar un pic..din ce a suferit a mea..

Bafta cu lista..te incurajez..si te sustin! Si eu as fi facut la fel..dar eu am avut cam tot pe masinuta :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

@ 50rio Ti se aprinde tot cercul de sus!? Adica doua becuri la frana din cele 4? Pai inseamna ca era modificat :icon_thumright:. O sa ma interesez cred c-o sa-mi fac si eu moddingul asta :D

Link către comentariu

Bogdane eu nu pot decat sa-ti urez SUCCES in proiectele tale si sa te asigur ca voi fi cu ochii pe tine. La propriu ! Cand termini poate ti-o fur ! :P Suntem vecini, chiar foarte apropiati si sper sa ne cunoastem in viitor. BAFTA !!! :P

Link către comentariu

Executron..da mi se aprindea tot cercul de sus, si cand puneam ceata mi se aprindea tot cercu de jos :P si apoi mi-am pus stopuri pe negru..:P Dar sigur mi se aprindea tot..si erau originalele de pe masina

Link către comentariu

Cam lunga lista de modificari pe care vrei sa le faci...dar iti urez succes si $$$...o sa cam ai nevoie! :)

Link către comentariu

Intr-un fel vezi lucrurile la 18 ani, altfel la 28, si total diferit la 38. Si lista se va scurta cu timpul, nu doar pentru ca unele se realizeaza...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Eu zic sa mergi pe drumul tau si sa nu pleci urechea la uni carcotasi, de-asa suntem noi romanii-sa moara si capra vecinului. Iti urez mult succes si sa stii ca si eu am de gand sa fac multe din schimbarile tale, asa ca nu esti singur, cat de curand o sa imi prezint si eu masina...sac sa iti fac concurenta....

Noi sa fim sanatosi, cu timpul le vom duce la capat....

Respect pt tot ce vrei sa faci.

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

"de-asa suntem noi romanii-sa moara si capra vecinului"...poate ca unii chiar sunt realisti..si nu "carcotasi" fiecare are dreptul sa isi faca la masina lui ce vrea el,trebuie sa ii respectam decizia chiar daca nu am lua deciziile care le ia el..oricum eu sunt sceptic in privinta acestui proiect mai ales cand am citit la inceput "Conversie motor V6 TDI (183CP) + 4 MOTION"....Numai bine,scuze de :P sunt foarte curios daca va fi dus la capat si in cat timp,bafta in continuare,poate ne mai spui niste noutati :))

Link către comentariu

da, proiect ambitios, abia astept sa vad rezultatul, chiar si fara conversia motorului si tractiunii, si tot ar fi ceva..

pana atunci, sunt si eu curios ca ma interesa de mult, se poate realiza trecerea de la un bc mic la maxi dot pe generatia anterioara d vw?(ex passat, golf IV, bora)

Link către comentariu

Planuri de viitor: de unde si ideea de viitor, mai indepartat sau mai apropiat sau chiar la nesfarsit...timpul le rezolva pe toate.

Idee era ca exact cum stai la coada in trafic, mereu sa gasesc cativa "smecheri" sa o ia pe contrasens, asa se face la noi, dar prin alte parti civilizate nu se face, mentalitatea romanului de a se fura unul pe celalalt.

Scuze pt OFF-TOPIC !!

Link către comentariu
...sa moara si capra vecinului...

:icon_thumright: Mai nou se spune "Sa moara vecinul sa-i iau eu capra..." :blink:

Link către comentariu
Florin&David

Ce s-a mai intaplat cu masina?

Mai pune din cand in cand poze cu ce ai reusit sa faci din lista aia imensa sau roaga un moderator sa iti coloreze ce ai facut pana cum.

Masina arata super inca de la inceput.

Succes si spor la bani, o sa ai nevoie sa finalizezi tot ce ti-ai propus.

Faza cu "barbatul care nu are un hobby isi inseala nevasta" este adevarata.Am cunostinte care au trait pe pielea lor acest lucru. :Driver:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

N-am mai scris noutati de ceva vreme asa ca am zis sa fac un update:

Spre rusinea mea inca nu am montat proiectoarele de ceata care zac intr-un sertar de acasa impreuna cu firele de mai bine de 3 luni. Sunt in dubii in legatura cu firele pentru proiectoare deoarece cele ce le-am comandat nu urmeaza traseul original si ma gandesc sa fac eu cablajul dupa cum l-a gandit neamtu', voi mai vedea. Zilele astea am sa comand aparatoarea de roata stanga-fata de la S4 si cand am sa o montez am sa vad cum sunt si firele trecute si atunci probabil ca am sa iau o decizie.

Am mai cumparat senzorii de monitorizare interioara de la alarma OEM, deci mai urmeaza firele si pot sa o activez (sirena deja o am), dar cum montatul senzorilor implica demontatul plafonului o las pe mai incolo ca sa montez cam tot ce tine de plafon (antena shark-fin, carligele de la jaluzea si oglinda retrovizoare)

De cand nu am mai scris aici am facut urmatoarele modificari :

• Stergatoare Aero
  • suporti pentru cric de la Audi TT
  • aparatori conducte de frana si motorina pe sub masina
  • scut de protectie de metal pentru motor + cutie

Ce pot sa va zic este ca scutul de la pachetul de drumuri grele nu e din metal cum ma asteptam (am sa rog un moderator sa modifice in lista ca sa fie scris corect) ci din fibra groasa cam de 1cm, e ok, dar stateam mai linistit daca era din metal. Ochiometric nu se pare sa fi pierdut nimic din garda la sol, am sa compar cu o alta masina cand am ocazia sa vad exact.

Urmeaza sa fac zilele astea tutorialele, in functie de timp caci sunt in plina sesiune, si sa vorbesc cu un moderator sa completeze lista din primul post cu ce am facut.

Pe langa aceste elemente din lista masinuta a mai primit un set de cauciucuri de vara Continental PremiumContact si mai urmeaza sa primeasca un senzor de temperatura apa G2/G62 caci cel din dotare si-a dat sufletul.

Azi mi-a venit cablul de deschidere manuala a capacului de la rezervor, cablu ce se afla la Audi A4, dar nu la Passat (marketing-ul asta....). Mi se pare o idee foarte buna sa poti deschide capacul manual, dar sper sa nu fiu nevoit sa o folosesc vreodata.

Conversia la motor V6 TDI (183CP) + 4 MOTION am vazut ca e cea mai controversata din toata lista mea asa ca vreau sa clarific unele lucruri si anume ca v-a fi ultimul lucru care il voi face masinii si nu are un dead-line. O voi face cand am sa termin restul listei si cand am sa procur toate piesele (care nu sunt putine).

AVB-ul actual merge foarte bine si pot sa zic cu mandrie ca are un consum mediu de 6l/100km masurat la un plin (1000km mers fara menajamente in oras si in afara). Singurul lucru ce ma supara la el e ca arunca ulei pe la EGR, dar se v-a rezolva si aia.

Am sa revin cu poze cu modificarile, pana atunci drive safe! :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!