Jump to content

Ce Roti Punem Pe Mk1 ?

Alexius
 Share

Postare recomandată

Buna seara,

Deschid acest topic si sper sa nu mai fie altul de acelasi gen :P .

Eu , ca propietar de mk1 ma confrunt cu problema asta .... ce roti sa pun ?

Am un mk1 , i-am luat un set de arcuri care reduc garda la sol cu 6 cm (asa zice producatorul , masina trebuie sa intre la vopsit deci nu le-am montat inca) , am luat aripi fata si kit de reparatie pt. aripile spate si alte piese ....dar acum am ajuns la capitolul jante .

La capitolul asta m-am lovit de :

- cati inchi sa aiba ? 13,14,15?

- care sa fie latimea jantelor ? 7.5j , 8j , 9j ?

- ce et sa aiba ?

Am deschis acest topic pentru a va cere cateva sfaturi .

Atasez o poza cu un golf si sunt curios ce dimensiuni credeti ca au rotile lui ?

Cei care posteaza si pun poze cu masinile lor ar fi bine sa spuna si dimensiunile jantelor si ale anvelopelor(asta iar e o problema :P ) .

2-2441-18866-l-ydtsc3wtpm6tgvemxbs9q.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

e prea amplu subiectu... zi mai bine ce jante vrei tu sa pui pe golf 1 si vedem cum sta treaba

Link către comentariu

Schmidt ? :P

Am dat ceva mailuri pe la nemti sa incerc sa aflu un pret pt. un set de schmidt-uri ... dar cum sa aflu pret cand nu stiu ce dimensiune imi trebuie la jante ? :P

Link către comentariu

:huh: :huh: :huh:

Tocmai de-aia am deschis topicul....vroiam sa intreb ceilalti posesori de mk1 ce jante merg puse fara a se umfla aripile si fara sa atinga in etrieri si etc ....

Eu ma gandeam la astea : http://img134.imageshack.us/img134/5356/thline3tlg14ba3.jpg ... ma gandeam la 15" cu 7.5j si anvelope 195/45-50/15 ...insa nu stiu daca intra !

Link către comentariu

15" cu latime 7,5J si cauciucuri 195/45 intra sigur. go for it

ET-ul sa nu fie foarte mic... ceva pe la 30-35 asa

Link către comentariu

sa nu uiti :huh: din cate shtiu eu daca schimbi inchii la janta si nu-s trecuti in talon, tre sa dai o tura pe la RAR ... altfel posibil sa o incurci daca eshti oprit de un politist mai atent si exigent ...

Modificat de vavi
Link către comentariu

sa nu uiti :huh: din cate shtiu eu daca schimbi inchii la janta si nu-s trecuti in talon, tre sa dai o tura pe la RAR ... altfel posibil sa o incurci daca eshti oprit de un politist mai atent si exigent ...

Daca iese masina cum vreau eu , si o sa iasa pana la urma ca n-are alta varianta , cu siguranta o sa o incurc daca o sa ma opreasca politia :huh: ... nu e vb numai de jante . Multumesc frumos pt. sfat !

Momentam am omologate dimensiunile anvelopelor care au fost pe golf 1 gti ... mai mari de atat nu se pot omologa pe mk1 .

Multumesc agent smith pentru raspuns !

P.S. Vavi , masina o pregatesc pt. tuning show-ul de la Oradea de anul acesta deci , daca imi ajuta Dumnezeu , ne vedem in iunie(in caz ca se pastreaza traditia) la voi pe aeroport ! :huh:

Modificat de Alexius
Link către comentariu

uita-te si la RONAL TURBO, sant cam ca cele pe care le vrei tu, de fapt ala a fost primul model de acel gen :huh:

Link către comentariu

mamaaa, pai e smecherie nene, ca eu roluiesc cam o data la 4-5 saptamani gioarsele mele

Link către comentariu

Pe Golf 1 poti omologa maxim 195/50 R15.

Pai ca sa faci asta trebuie sa exista un golf 1 care a avut anvelopele alea de fabrica ... eu nu stiu sa fi fost vre-un golf cu astfel de anvelope de fabrica :) .

Mie asta mi s-a spus la RAR in Craiova...daca ai tu pont in alta parte , and o sa fie masina gata o sa te contactez :D .

@agent smith , eu as lua Tenzo sau un set de jante japoneze dar pe masina asta nu vin bine si nici bugetul nu e foarte consistent sa schimb masina si sa iau un civic type r de ex...

Eu am 21 de ani si la varsta mea ma pot mandrii ca mi-am achizitionat un rabbit din banii mei si am inceput , usor usor, sa il modific tot din banii mei . E greu , e scump dar cand ai boala asta stii cum e ... nu poti sa stai pe margine si sa conduci o masina stock !

@Dasher , mersi pentru sfat , stiu Ronalurile turbo , sunt cam la aceeasi bani cred cu Schmidt-urile(poate un pic mai ieftine) dar pe mine unu` nu ma dau pe spate la cum arata ... am un amic in schimb care vrea sa-si puna Ronal turbo pe un e30 .

Btw, cunoasteti pe cineva care poate aduce Schmidt-uri ? Eu am o cunostinta dar nu imi spune nimic concret si de o saptamana si jumatate incerc sa aflu un pret exact pentru un set de jante Schmidt pe 14" sau 15" ... :)

Va multumesc frumos pentru raspunsuri !

Link către comentariu

sincer iati gandul de schmidt th line ca o janta costa cat 2 mk1 si 15 sunt prea mari pt mk1 zic eu iati max 14 si cat mai late iar et-ul sa fie cat mai mic asa iese roata mai inafara masinii si o poti cobora cat vrei

Link către comentariu

Multam frumos !

Oricum pana acum i-am triplat valoarea si nu se cunoate absolut deloc... prefer sa astept un pic si sa strang bani sa iau niste jante calumea decat sa iau unele obisnuite la preturile la care se vand la noi .

codres_ali , stii cumva si cine le aduce la preturile alea ? :angry:

Link către comentariu

man...ala nu este pret pe set...ci sunt foarte sigur ca este pret pe bucata....nu-i asha codres_ali...sau gresesc eu...???

Link către comentariu

Eu am luat de aici link-ul. E pus de kevin-ray, poate stie el ceva.

Link către comentariu

Pret pe bucata + tva. Poza este facuta din catalogul Rieger. Daca va intereseaza, va pot ajuta, dar trebuie sa fiti nebuni sa aruncati asa cu banii (no offence dar asta ii parerea mea). Eu v-as recomanda ATS Cup, un model clasic care merge f bine pe mk1 si mk2.

post-13529-1201074816_thumb.jpg

Link către comentariu

• 1 year later...

BCW-uri? Sau Schmidt. :) Ma bate gandul la astea ultimele...Pe 14 un 9.5j.

Link către comentariu

• 3 months later...

Mda...n-au fost 9.5j dar 8 sunt. Mi-au trebuit 3 luni sa le gasesc dar a meritat asteptarea.

post-14538-1257541593_thumb.jpg

Link către comentariu

cat ai dat pe astea schmidt? noi iti aduceam eu in maxim o luna...da pretu e enorm:))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!