Jump to content

Vw Caddy

tuca

Postare recomandată

voala-sunt de acord cu tine.TDI trebuie sa fie.Asteptam vesti:D.Salutare,multi km in continuare fara incidente.

Link către comentariu

@voala

firma unde lucrez eu a achizitionat ceva Caddy-uri 2007 si 2008. unele au numai rosu la culorile din bord si altele au culorile rosu+albastru. sincer si mie mi se pare ciudat ca un 1,9 tdi sa fie de 75 caluti...

Link către comentariu

sexy caddy :wub:...foarte mult imi plac,am condus si modele mai vechi de caddy la fel de practice ..si se comporta f bine mai ales pentru oras..sa o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite

Link către comentariu
  • 8 months later...
@Auras - Masina este sigur TDI :) se si simte si asa scrie si pe factura. Motorizarile pt caddy acuma sunt numai TDI de 75 Cai si 105 amandoua 1900 cmc.

Oare sa merg la astia la reprezentanta sa intreb unde e albastrul de pe bord? :)) Mii sa nu rada aia de mine. Ma fac de cacao. Masinutza merge de rupe intradevar.. este foarte solida si pare durabila. Pana acuma nu am avut probleme cu ea. Saptamana asta ma duc cu ea la prima revizie. Daca ajung acolo... intreb si va tin la curent.

Stiu ca a trecut ceva vreme, dar n-am primit inca un raspuns de la tine; o sa-mi permit sa-mi dau si eu cu parerea :icon_thumright:

Da, intr-adevar, am verificat, motorizarile VW diesel de 75 cai sunt cele de 1,9 TDI, ceea ce se pare ca ai tu.

In legatura cu rosul de pe ceasurile de bord, parerea mea e ca sunt asa din motive financiare (tot asa cum nu ai afisaj pentru temperatura), cred ca tine de tipul de ceasuri de bord; al tau cred ca acelasi ca si pt motorizarile SDI.

Cat despre mine...masinuta mea merge impecabil (am 32.000 km la bord), dar ceea ce ma supara putin, e ca din cauza drumurilor de la noi (pline de denivelari), cu toate ca am grija, au aparut niste scartaieli, undeva in portbagaj, uneori cand trec peste denivelari (nu mi-am dat seama unde - cu toate ca am stat in portbagaj, in mers :))

Numai bine baieti.

Link către comentariu

oooo fii linistit cu scartaielile si "greierasii".Eu am ~55k km si se aud tot felu de zgomote la usa laterala la placaje tot felu de chestii de genu,la inceput si eu le auzeam pe toate da acuma mai trec cu vederea...la drumurile noastre te poti mira?si apropo mii se pare interesanta chestia cu afisajul rosu pana la urma care e motivul adevarat? :))

:icon_thumright: safe,aveti grija de caddylacuri.

Link către comentariu

Scartaielile din spate se aud de la iala portbagajului.Sa incerci sa pui niste vaselina sau sa infasori un servetel in jurul chestiei care intra in ea si nu ar mai trebui sa se auda.

Pe la 80k km s-ar putea sa inceapa sa se auda si arcurile pe spate,care sunt destul de rigide si ar putea fi considerat cam singurul minus al masinii.In rest e o masina excelenta.

Multi km fara incidente :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

am si eu o intrebare masina cand ati cumparat-o de la reprezentanta ati ptimit-o cu trusa de scule ca eu nu am asa ceva aveam nevoie de de inelele de remorcare care se infileteaza in fata si spate dar nu-s.

masina mea e 75 de cai caddy kombi cumparata de 6 luni

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut.

Foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km cu ea

.Detin si eu un caddy din 2006 luat nou cu motor 2.0 SDI.Momentan are 155.000 km si am schimbat doar ulei filtre si placute,intradevar este un motor vioi in oras dar puturos in afara peste 100km/h,dar daca de pe dacie te urci in caddy zici ca e V6.

@marius6006-inelul de remorcare ar trebui sa fie bagat in cutia cricului langa cheia de roti.

Link către comentariu
  • 4 months later...
am si eu o intrebare masina cand ati cumparat-o de la reprezentanta ati ptimit-o cu trusa de scule ca eu nu am asa ceva aveam nevoie de de inelele de remorcare care se infileteaza in fata si spate dar nu-s.

masina mea e 75 de cai caddy kombi cumparata de 6 luni

Cauta bine in"sertarul"din porbagaj unde e si cheia de roti(cheie care are incorporata o surubelnita)si acolo trebuie sa fie carligul de remorcare detasabil alaturi de"clema"cu care desfaci dopurile de la bare pt carligul de remorcare detasabil!

Link către comentariu
  • 7 months later...

Din cate mi-am dat seama, scartaielile se aud de la frecarea garniturilor care tin "imensa" usa spate fixata pe pozitie.

Un mic test: am mers cu masina cu usa spate inchsa, dar pe prima pozitie (sa ma exprim asa), si nu se mai auzea nimic.

Am fost la reprezentanta si mi-au uns garniturile cu ceva solutie, de se lipea usa de ele; cand o deschideam trebuia sa trag un pic mai tare de ea, sa o desplipesc de garnituri, dar adio zgomot...

Din pacate dupa cateva mii, au reaparut scartaielile si usa portbagaj nu se mai tinea lipita de garnituri...Am uns eu garniturile (cele 2 mai mari, in forma de U) cu o solutie alba, laptoasa pentru bord si intr-adevar scartaielile s-au diminuat, dar nu au disparut.

Voi intampinati aceeasi problema? Aveti alte solutii?

In ceea ce priveste arcurile pe spate si mie mi se par destul de rigide si am ales sa pun azot in toate rotile si intr-adevar se simte diferenta, masina devine mai confortabila la trecerea peste denivelari (mai ales cu masina goala)

Sa auzim numai de bine :icon_thumright:

Modificat de RaulE
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!