Jump to content

Vw Caddy

tuca

Postare recomandată

:frigbaitata::Driver::Driver::Driver::Driver::Driver::Driver::Driver:este o masina foarte buna cu destule dotari

post-9770-1200840268_thumb.jpg

post-9770-1200840480_thumb.jpg

post-9770-1200840631_thumb.jpg

post-9770-1200840666_thumb.jpg

post-9770-1200840703_thumb.jpg

post-9770-1200840776_thumb.jpg

Link către comentariu

S-o conduci cu placere fara evenimente neplacute...

Da si tu mai multe detalii..:P km, an, pret..etc

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa stii ca este o masina foarte fiabila si iti spun asta ca am condus multi km o asa masina dar van, cu locuri doar in fata, e a tatalui meu si o are de la jumatatea lui 2004 si a fost plecat cu ea si afara, cel putin in concediul din 2005 a facut saraca masinuta 6000km in 2 saptamani si nici o problema. Pe mine ce ma deranjeaza e ca-i cam puturoas SDI-ul mai ales dupa ce m-am invatat cu passatul.

O masina forte buna de familie, daca nu esti vitezoman e masina perfecta :scratch:

Link către comentariu

mam obisnuit foarte bine cu ea chiar daca are numai 75 cai la o greutate de 1535de kg ,se comporta foarte bine in oras datorita cutiei de viteza foarte scurta ,dar si in afara localitatilor nu ma fac de rusine

Link către comentariu

Pai vad ca ai in semnatura A4 2.5 TDI :) ...cred ca diferenta de putere e enorma.Revenind la masina sa stii ca sunt foarte bune iar motoarele astea SDI au viata lunga si consum mic.Iti doresc cat mai multi km fara neplaceri :)

Link către comentariu

da este o diferenta foarte mare de putere , adevarul e ca cind ma sui pe audi devin putin vitezoman, mai bine ma simt cu vw caddy in oras decat cu audi ,stau mai sus si este mult mai usor manevrabil in oras fata de audi

Link către comentariu

Eu parca stiam ca are 70 cai :icon_thumright: , ia uita-te mai bine in certificat si spune tu cati caluti are

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sal! Am si eu tot un Vw Caddy 1.9 TDI 105 cp cu 7 locuri, e foarte practica masina si sunt foarte multumit de ea :)

post-16244-1204621101_thumb.jpg

post-16244-1204621383_thumb.jpg

post-16244-1204622461_thumb.jpg

post-16244-1204622477_thumb.jpg

post-16244-1204622611_thumb.jpg

Modificat de eniss
Link către comentariu

eniss daca vrei sa ne prezinti masina ta, fa-ti un topic separat, nu te baga peste ale colegilor.

Link către comentariu
eniss daca vrei sa ne prezinti masina ta, fa-ti un topic separat, nu te baga peste ale colegilor.

Bestie , am preferat sa postez in acest topic ptr ca pe acest forum nu se vorbeste despte Caddy-uri!

Sterge-mi postul si gata, si-ai sa vezi ca nu-mi voi face topic separat despre masina mea, pentru ca nu asta intentzionez. Mi-am spus parerea despre acest model despre care vorbea si el, aplicand la urma cateva poze cu masina mea, ptr asta, nu cred ca era nevoie sa-mi fac un topic nou.

Imi voi face topic separat dupa ce voi avea ocazia sa-mi fac "modificari" majore. Pana atunci .. este aproape aceeasi masina ca si a lui :offtopic: Sal!

Modificat de eniss
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

frumoase jantele :D si incaltate cu Hydragripuri :D

propun vopsirea barilor+bandourile laterale :D

Link către comentariu
  • 4 months later...

Sa ai noroc de ea :icon_thumright:

Daca poti sa ne dai si niste detalii despre km,an daca ai avut anumite probleme sau ce iti place in special la ea:)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut. Si eu am o caditza ca a ta, doar ca e TDI 1.9 tot de 75. Intrebarea mea mare. Dc cadranele nu sunt cu rosu si albatru ca la restul VW? eu sunt mort dupa combinatia asta :icon_thumright:. Sa o stapnaesti cu placere, e superba masina, daca ai avea si turbosuflanta de pe TDI sa vezi ca nu mai e asa de puturoasa. Skimbarea e enorma. Bafta

Link către comentariu

Mii se pare ciudat ce spui.La mn la caddy cadranele sunt ca la majoritatea vw "rosu+albastru"nu stiu care ar putea fii problema.O sa ma mai interesez si o sa postez daca aflu ceva.

Cat despre 75Cp si 105Cp mii se pare o majora diferenta.Cand am fost la drive test am testat si 75cp de care mia placut,dar cand am fost cu 105cp alta viata,mai sprinten si intra mai bine in depasiri.Oricum imi plac amandoua.

Salutare.

Link către comentariu

Cadranele la mine sunt numai cu Rosu. Nu zic ca e o problema, dar eu ma asteptam la inconfundabila marca VW Red&Blue. Daca afli ceva, astept raspuns. ms

Link către comentariu

Daca ai putea sa pui niste poze sa vad despre ce este vorba.Nu am mai auzit pe nimeni sa zica ca are numai rosu.

Multumesc

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Uite si pozele cu bordul rosu de la caditza mea. Sa imi spuneti ce parere va faceti.

post-14322-1229380909_thumb.jpg

Sper sa se vada destul de clar. Oare so fi luat culoarea de pe masina si s-a dus si pe cadrane? Sau voi ce credeti? :vaidecapulmeu:

Modificat de voala
Link către comentariu

hmm...interesant...la mine sunt culorile specifice vw red&blue.Am mai observat inca ceva diferit fata de bordul meu,tu ai doar un indicator din acela mai mic in schimb eu am 2 unul pentru temperatura uleiului iar unul pentru nivelul de carburant...observ ca ai doar unul...care o fi problema?

Link către comentariu

Si tatal meu are un Caddy asemanator doar ca din 2004 cand a aparut modelul asta nou si am folosit ceva vreme masinuta si pot sa va spun ca in afara de faptul ca e cam puturoasa ca are motor de 2.0SDI pana acum a facut 70 mii km si n-a schimbat nimic in afara de consumabile si masina merge ca in prima zi cand a ridicat-o de la Porche.

Referitor la bordul acela rosu si mie mi se pare ciudat ca la mine este in culorile specifice rosu si albastru, or fi schimbat astia culorile bordului la modelul din 2008, cu toate ca nu-mi vine sa cred :)

@Voala- masina ta este echipata la fel ca a mea cu motor SDI, mai ales ca ai indicator doar pentru motorina si uitandu-ma la puterea de 75 caluti , nu-mi aduc aminte sa fi scos Vw motor TDI de 1,9 cu 75 cai :D

Modificat de Auras
Link către comentariu

@Auras - Masina este sigur TDI :D se si simte si asa scrie si pe factura. Motorizarile pt caddy acuma sunt numai TDI de 75 Cai si 105 amandoua 1900 cmc.

Oare sa merg la astia la reprezentanta sa intreb unde e albastrul de pe bord? ;) Mii sa nu rada aia de mine. Ma fac de cacao. Masinutza merge de rupe intradevar.. este foarte solida si pare durabila. Pana acuma nu am avut probleme cu ea. Saptamana asta ma duc cu ea la prima revizie. Daca ajung acolo... intreb si va tin la curent.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!