Jump to content

Capac Rezervor

RedLiner
 Share

Postare recomandată

1. buton - trebuie data jos fara de usa.

2. actuator - trebuie dat jos capitonajul - da, la Variant ai ceva de demontat, ca sa il poti trage

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu e problema ca e mult

de unde incep?

cumva trebuie desfacute cele 2 suporturi de agatat? (pentru capac)

Modificat de ForceTurbo
Quote la postul anterior. Atentie, se sanctioneaza!
Link către comentariu

da, desfaci suruburile de fixare, scoti umarul de la bancheta, mai ai suruburi, scos trimul de pe stalp, de jos, etc

Link către comentariu

Am desfacut, deocamdata am legat o ata sa pot desface capacul, o sa vad care e problema buton sau motoras. 

Link către comentariu

si eu am legat un cablu,la fel ca tine....daca reusesti sa o rezolvi poate postewi rezolvarea...multumesc

e antifurt romanesc

Link către comentariu

Mda, sanatoasa solutie.....:P

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut, stie careva daca este o siguranta pentru acest circuit? Nu aveam tija pusa si banuiesc ca motorasul era dus,am luat tot sistemul dar nu "aud" nimic cand apas pe butoanele de pe usa. Pare a nu fi alimentat deloc. este vreo siguranta undeva? ca mi-e ca a aranjat-o vechiul propietar ca sa acopere faptul ca nu are tija....

Link către comentariu

• 2 years later...

Salut, am si eu o problema, mi-a inghetat usita si a sarit tija. Cand am pus pana sa trag de tija sa deschis usita manual am ramas cu tija in mana. Care e procedura sa o deschid acuma?

Link către comentariu

Am reusit sa scot blocatorul respectiv dar acuma as avea nevoie de un cod de piesa daca se poate doar pentru partea din plastic sau pentru tija completa. 0CC97561-C05F-48EB-979E-5E0D14FCB7EA.thumb.jpeg.d9e8bd864daa3a4211e9da149b0714d5.jpeg

0B81F089-2E9A-4320-90FE-F00358F35EC6.jpeg

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare, exista siguranță separata pt acest actuator? Unui prieten nu ii funcționează deloc, b6 variant 2.0 bmp 2007

Link către comentariu

Nu, nu este siguranta separata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!