Jump to content

Atelier Mecanica

B0BBY
 Share

Postare recomandată

Daca poate cineva sa ma indrume spre un atelier mecanic in bucuresti (a nu se confunda cu mecanica auto) am nevoie sa "construiesc" niste piese (prelucrare prin aschiere).

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu pot sa-ti recomand pe cineva cu strung. Omult mi-a confectionat ceva tot pentru sistemul de inchidere la porbagaj la un fost renault. Fiul sau are atelier de mecanica auto; Daca crezi ca te ajuta cu ceva da-mi PM. E undeva in zona foisorul de foc.

Link către comentariu

Da, multumesc, cu strung e bun, iar la foisor e perfect ca trec aproape zilnic pe acolo, mai imi trebuie cineva cu freza si sudura in CC, era perfect o masina de taiat cu jet de apa dar ma indoiesc ca exista la noi in tara, numai pe Discovery vezi asa ceva "lol"

ai PM

Link către comentariu

• 3 weeks later...

daca reusesti sa faci treaba cu usile sa notezi,fotografiezi,filmezi :Driver: ,ca as fi curios sa vad cum merge treaba ca eu as avea ..cred posibilitatea de a pune pe cineva sa confectioneze treaba asta ,numai ca trebuie sa stiu ce sa explic!!

Link către comentariu

se pare ca am gasit o fabrica unde taie cu plasma ghidat de computer, am toata documentatia, desenul tehnic, poze , etc... ramane sa vad cat ma costa.

Link către comentariu

bafta la confectionare !! :icon_thumright:

Link către comentariu

se pare ca am gasit o fabrica unde taie cu plasma ghidat de computer, am toata documentatia, desenul tehnic, poze , etc... ramane sa vad cat ma costa.

pls daca afli ceva zi si mie, ca vreau sa fac niste flanse :icon_thumright:

Link către comentariu

sunt interesat sa pun pe mk1 cabrio....ai documentatie-cote si ptr mk1 sau doar ptr 2?

Link către comentariu

am documentatia pt mk2, din cate am vazut eu nu difera decat gaurile de prindere in functie de marca, deci nu e mare lucru sa le faci si pt mk1, oricum eu le fac fara gauri si le dau la fata locului. Cote exacte nu am, am vectorizat eu desenul dupa mai multe poze, am muncit o gramada dar a rezultat in final o schita foarte buna, mai ramane sa o fac la scara dupa ce primesc un raspuns de la fabrica (deocandata nu au comenzi si someaza, iar mie trebuie sa-mi faca chestiile asta printre niste comenzi). oricum daca reusesc sa le fac revin cu poze, documentatie , tot ce trebuie.. si un pret pt cine vrea sa-si faca.

l.e. cica n-au nici otel de 8mm ca nu lucreaza decat cu otel de la 40 in sus :lol:

Modificat de B0BBY
Link către comentariu

eventual daca reusesti sa confectionezi asa ceva si sunt functionale sa stii ca ar mai fi doritori !! e bine ca sunt pionieri la treaba asta :icon_thumright: bafta!!! bobby sa nu uiti de mine cu ce am vb pe PM!!!

te salut!!!

Link către comentariu

eventual daca reusesti sa confectionezi asa ceva si sunt functionale sa stii ca ar mai fi doritori !! e bine ca sunt pionieri la treaba asta :icon_thumright: bafta!!! bobby sa nu uiti de mine cu ce am vb pe PM!!!

te salut!!!

deci la ideea cu lsd am renuntat deocamdata (mi-am pus praguri si nu mai pot sa scot aripile sa montez lsd :lol:) oricum cand aflu un pret o sa-l postez poate se gaseste alt nebun ca mine sa experimenteze.

cu ce am vorbit... acum ca am pus praguri, am disponibile aparatorile alea mici de pe aripile din spate, daca te intereseaza vorbim, dupa ce schimb usile o sa renunt si la ornamente, vb pe PM

l.e. btw... se poate inchide topicul.

Modificat de B0BBY
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!