Jump to content

Coming Home Leaving Home

johnbenz78
 Share

Postare recomandată

In adaptari la cat e setat CH si LH?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

73

• F l o r i n

39

• WooZie

13

• spido

13

ajutati-ma si pe mine.......nu ma luati la misto..........

Asa iti pare tie ? Da pagina - insemna sa sa treci la urmatorul bit - ecranul urmator - ca sa vad cum ai bifat pe acolo.....

acum, faci cum vrei......dar nu se poate rezolva problema ta, fara sa vedem ce ai facut...

Link către comentariu

Mi le-a trimis pe mail, setarile sunt ok, doar ca are eroare de local data bus, cred ca e dus senzorul de lumina.

Link către comentariu

nu am xenon pe masina d-le Cristi.Ziceti ca ar fi senzorul de lumina?dar de ce nu merge nici cel de ploaie?

Link către comentariu

si e acelasi si la tempomat? ca ''jucand-u-ma'' cu VAG-com-ul dintr-0 data n-a mai mers nici tempomat,nici senzor de ploaie,nici senzor de lumini....totusi o speranta ceva?

Link către comentariu

Pai nu prea au legatura tempomatul cu senzorul de lumina ploaie. Daca mai stii ziua cand te ai jucat, vezi ca in fisierul Debug din vcds se salveaza toate modificarile. Trimite- mi fisierul si spune- mi data cand te- ai jucat.

Link către comentariu

cu cateva luni in urma a fost ziua''blestemata''......nu mai stiu exact ziua.o sa caut ''Debug'' si o sa va tin la curent.Dar ma gangeam..nu exista ceva ca un ''factory default'' sau ''restore'' sa imi revina setarile exact cum a venit masina din fabrica,exact pana a pune eu VAG-ul pe ea?Va multumesc dragi colegi pt interes ,in special D-lui Cristi.

Link către comentariu

Doar la reprezentanta se face ceea ce vrei tu, factory reset.

Trimite-mi tot fisierul si incerc sa-mi dau eu seama ce ai facut.

Link către comentariu

intrai in ''Aplications''-eMail today's debug/log files-si imi apare un mesaj: VCDS found no file with today's date to email.Poate ajuta la ceva:cand folosesc interfata VCDS 812.4 tre sa setez pe laptop data de 25 aprilie 2009 ca altfel nu merge.Alt ''debug'' nu mai gasii.....

Link către comentariu

NU acolo, trebuie sa te duci pe discul unde ai instalat aplicatia si acolo, sub folderul ross-tech sau VCDS sau cum se cheama la tine ai un folder DEBUG,m in el e un fisier coding.lod, ala ma intereseaza.

Link către comentariu

Am gasit,D-le Cristi.Il atasez mai jos.Poate ajuta cu ceva: de cand am facut marea prostie,am instalat si reinstalat windowsul si programul interfetei VCDS se multe ori.......!?

CodingLog.TXT

Link către comentariu

PAi vad ca sunt de prin 2009, tu cand ai facut modificarile?

Link către comentariu

Daca vreau in anul 2015 sa pun VAG-com-ul pe masina,trebuie neaparat sa setez data si anul pe laptop''25 aprilie 2009''ca sa imi functioneze interfata,altfel nu merge.Modificarile le-am facut cam in urma cu 5-6 luni.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare !

Am si un Golf 6 1,2 tsi , varianta Trendline si as vrea sa stiu cum pot sa activez si eu functia Coming Home/Leaving Home.

Link către comentariu

Eu le am activate si nu am computer de bord plus.....

Link către comentariu

Se activeaza cu vcdssi nu are legatura cu comp de bord.

Link către comentariu

Am uitat sa mentionez ca am CB simplu, deci se poate sau nu activa coming home, leaving home ??

Link către comentariu

Merge, cu VCDS-ul, din centrala electrica.

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare!!! sunt nou posesor de g5. AM si eu o problema cu c/l home. Cand am cumparat mergea aceasta functie noaptea, dar dupa ceva timp s-a stricat centrala electrica. am mers la un service si acolo mi-au zis ca centrala mea serie 1k0947049 L este aceeasi cu 1k0947049 T ( fiind compatibila cu cea cu L la sfarsit). Toate bune si frumoase, dar optiunea c/l home nu mai merge. Precizez ca masina este g5 1.9 tdi, bkc, 2005, senzor ploaie/lumina si BC+. Se mai poate reactiva aceasta functie? Am intrat in BC dar nu scrie nimic de c/l home. Multumesc!

da? am vcds dar nu ma prea pricep bine in al folosi. o sa pun un print screen cu centrala elctrica. multumesc

Modificat de cristi g
Link către comentariu

da, din 9 - Centrala electrica.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare! Am un passat din 2009 si am functiile CH/LV. Le-am activat corect din meniul Lights & Vision si nu merge decat Leaving Home. Coming Home nu merge. Am rugat pe cineva sa verifice cu VAg-Com-ul si mi-a zis ca sunt corecte setarile. Ma poate ajuta cineva cu vreo idee?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!