Jump to content

Bora Gry Berlina

AG 88 YUN

Postare recomandată

astazi boricica a intrat la schimbare de look va fii revosita conplet in plus vor fii vopsite badouri grile manere spoilare ! Am avut o retinre ,dar nu am avut incontro , aveam toata partea fata sarita de la pietricele bara capota aripi pe usa drepta avem o zgaritura subita, care nu a vrut sa iasa la polish iar pe partea stanga spate avea o zgaritura urata de surubelinta cred ,care se vedea ff urat !Am zis ca e mai bine conplet, deacat conponentele enumerate ! plus ca aveam in cap de mult sa vopsesc tot ce era negru pe masina :)in 2-3 zile sper sa fie gata

Link către comentariu
  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• AG 88 YUN

50

• JonDoe2

5

• hbogdan

4

• Bestie

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo ! Unde o vopsesti?

Becurile cu let de unde le-ai luat si la ce bani?

Link către comentariu
Bravo ! Unde o vopsesti?

Becurile cu let de unde le-ai luat si la ce bani?

se voseste la skoda ! becuriile leam luat de pe site de la lexxus sunt 110 ron tot setul

poze noi, noul look cu boricica :D astept pareri ;) pozele sunt in parcare cum a venit de la service nespalata ! Vor urma poze mai artistice

poze poze

se voseste la skoda ! becuriile leam luat de pe site de la lexxus sunt 110 ron tot setul

poze noi, noul look cu boricica :) astept pareri ;) pozele sunt in parcare cum a venit de la service nespalata ! Vor urma poze mai artistice

poze poze

poze noi, noul look cu boricica :) astept pareri ;) pozele sunt in parcare cum a venit de la service nespalata ! Vor urma poze mai artistice

poze poze

poze poze

post-10242-1215965582_thumb.jpg

post-10242-1215965609_thumb.jpg

post-10242-1215965623_thumb.jpg

post-10242-1215965757_thumb.jpg

post-10242-1215965769_thumb.jpg

post-10242-1215965859_thumb.jpg

post-10242-1215965943_thumb.jpg

post-10242-1215965968_thumb.jpg

post-10242-1215966046_thumb.jpg

post-10242-1215966101_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, dar cum ti-au zis si alti, ai grija ca incepi sa bati spre kitch...

Am si eu 2 intrebari: filtru (de unde l-ai luat si cati bani te-a dus, ce schimbari au aparut prin aparitia lui--sunet, putere) de ce il ti legat asa??? si cum au iesit bandourile dupa vopsit (au fost curatate bine inainte de vopsire (am auzit ca dc nu sunt pregatite ca lumea, incep sa se decojeze in timp)...

Cat mai multi km si fara probleme...

Link către comentariu

pai masina e cat se poate de clean la exterior sau eliminat multe elemente , inclusiv proiectoare manere nichelate etc filtru ala a fost prins doar in prima zii asa ! a fost revosita toata itegral ,la bandouri sa muncit super mult jmilgherut bine pana ajuns lin , sa dat cu solutie de plasti cu primer si apoi cu fiuler apoi finisat si vopsit ! Mi sa garantat ca nu va sari nimik ! Filtru e simota a fost 1 mil jum lam comnadat de pe net sunetul e superb face toti bani iar la putere urca mai bine in ture se simte dar nu de speriat !

Link către comentariu
  • 1 month later...

Arata foarte bine asa....e ''clean look''.Imi place mult! :D

PS:Mi se pare mie sau ai farurile cam matuite? :D

Link către comentariu
Arata foarte bine asa....e ''clean look''.Imi place mult! :D

PS:Mi se pare mie sau ai farurile cam matuite? :D

masina are destul praf la cum e drumul pe trasfagarasan !! faruriile sunt preagatite si lacuite sunt ff clare nu ai nici o zgarietura !! juri ac sunt noi daca le vezi live !

masina are destul praf la cum e drumul pe trasfagarasan !! faruriile sunt preagatite si lacuite sunt ff clare nu ai nici o zgarietura !! juri ac sunt noi daca le vezi live !

pozle sunt facute cu telu !!

poze

bora_noua.bmp

post-10242-1219769201_thumb.jpg

post-10242-1219769226_thumb.jpg

Link către comentariu

acum sa fim seriosi au 6 ani plus xenunul care nust cat bine le face ! orcum la faruri am sa umblu, daca nu le voi schimba cu ceva cu lupa !! Voi face interiorul negru mai putin oglinda din spate ! proiectorul si semnalizarea logic :)

Link către comentariu

si eu cred :D si va urma ! dar stiti cumva daca trebui sa schimb toata instalatia de xenon sau doar becuriile ?

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply. Te rog citeste si Regulamentul.
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Exista farurile postate de "Vap 66" si fara angeleyes!? Daca da pls .. imi ziceti si mie de unde!? pe pm sa nu poluam topicul lui YUN! Nice bora... :-)

Link către comentariu
  • 3 months later...

revin dupa o jumatate de an pe forum !! masina a stat in parcare nemiscata :) circa 5 luni de zile fiind plekat in italia , cum am ajuns in tara a primit urmataoarele cadouri 4 cauciucuri noi pirreli 205 55 91w p700 suspensie semi sport sachs avantage busi bara de torsiune originale si bucse brate si refecut unghi fuga echilibrat roti etc am volan piele datorita colegului hussi a meritata deplin drumul pana la craiova recomand!! urmeza sa fac interiorul faruriilor negru mat in afara de oglinda si distetere roti 2 cm spate 1 fata

Link către comentariu

Foarte faina, clean look. BRavos ! Pune-i o antenuta de aia mica la 10 ROn, argintie, e super faina si se gaseste in metro/real/carefour!

Link către comentariu

Foarte faina, clean look. BRavos ! Pune-i o antenuta de aia mica la 10 ROn, argintie, e super faina si se gaseste in metro/real/carefour!

[/quo

multumesc , asta am si vrut ,sa fie cat mai simpla :wub: o sa caut antenutza , dar nu stiu cat de calitativa e la 10 ron :) orcum cu asta originala e cam mare zici ca e masinutza telichidata :))

Link către comentariu

Exact asta vroiam sa zic.. AM si eu antenuta cu 10 lei si nu e nicio diferenta fata de OEM :))

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
Exact asta vroiam sa zic.. AM si eu antenuta cu 10 lei si nu e nicio diferenta fata de OEM :icon_thumright:

maine le iau la rand sa imi iua antena :lol:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!