Jump to content

Bora Gry Berlina

AG 88 YUN

Postare recomandată

A venit si timpul fetitei mele ! Masina este o bora benzina 1,6 akl 74kw 101 cp 2002 dotari fabrica :

- berlina

- gri metal

- climatronic

- cutie 5+1

- 4 gemuri electrice

- oglinzi electrice icalzite

- volan reglabil inaltime si adancime

- scaune sport pe negru reglabile pe inaltime

- bancheta rabatabila

- 4 airbeguri

- castefon gama 8 difuzoare

- pachet antizgariere consola bord si manere usi

- cotiere spate

- suport pahare fata spate

- ABS

- servo

- proiectoare faruri

- volan 3 spitze

- jante tabla capace originale antifurturi cauciucuri dunlop sport 195 65 r 15 91v

- tetiere mari etc. cam atata imi aduk aminte acum daca imi ami aduk aminte cateceva vi le zic dupa !

- presuri orginale cu prindere in podea

-inchidere

dotari intiale :

- instalatie gpl lovato butelie toroidala buson umplere langa cel de bezina nu se vede ca ai gpl pe masina !

-prima a fost o alarma , ce ar avea in plus ea inchiderea automata a tuturor geamuriilor deschidere portpagaj din telecomanda !

- un pioneer 5w 40 mosfed , fata se aprindea pe verde a trebuit sa ma duk sa ii schimb ledurile rosu si albastru sa se incadreze in bord

- o husa volan

- presuri scoica din imitatie carbon neoane albastre fata piciaore

- etriere vopsite

- stripinguri negri stalpi

- elimanare inscripti bora si 1,6

- numere lipite pe caroserie fara dunga neagra

-cotiera fata ,nu este originala

- jante vw 16 magneziu 5x100 si cauciucuri pirreli p600 vara 205 55 r16 91w

- proiectoare leduri bara albe, pozitii albe

- manere cromate

- stergatoare aero bosch

-cheie briceag (nu aveam )

- folie lumarr 5 % transparenta toate geamuriile omologata

-parasolar personalizat coluare masini si bora o sa il vedeti

-detector betronics 955

- am avut si toba sport facut tot traseul de la catalizator dar am facut prosta alegere sa aleg un model sport si pe motoarele aspirate se aude ff tare !! Eu mergand zilnik ku masina si destul de mult dupa o saptamana nu am mai suportato veneam rupt de cap imi piuiau urechile noaptea in pat si am dato jos ! dupa 2000 de ture se auze ok dar la 2000 scoate o vibratie asa goasa de iti infunda urechile, trebuia sa calk mereu ambreiajul sau sa o scot pe liber cand era un filtru de politie si o toba sport te indeamana ff mult sa alergi masina si m-am gandit ca e mult mai bine fara! Operatiunea sa facut la pilot pitesti.

La 140 km sa schimbat distributia pompa de apa ulei cutie filtre ulei motor etc apoi din 10 000 in 10 000 a mai scapat si 12 000 :) se fac schimburile de filtre si ulei folosesc nu-mai ulei castrol magnatec 5w40

La 170 mii am schimbat tot ce insemana bucse incusiv cele de la punte pivoti amortizoare fata placutze fata spate folosesc

placute ate buji platina jlk ( parca asa le zice) si lunduma dupa cativa mecanici am schimbat si ambreiajul zic eu de pomana era intact imi agata rau si nu mai vroia sa intre in viteze !! miam comadat abreiajul absolut tot si cand am desfacut surpriza abreiajul nu avea nimik ,era ciupita tabla aceaia de face presiune pe abreiaj care la un colt care a costat 15 ron ! avand abreaiajul cumparat l-am pus pe cel nou dar uzura al 170 era mika fata de cel nou fara pb ma mai ducea 100 000! In rest toate bune nu am avut probleme mari cu masina nu ma lasat niciodata ! 1,6akl e un motor fiabil si daka stii cum sa il conduci e chiar sportiv am dovedit destule masini bune 1,9 tdi de aceiasi 74kw 101 ma joc cu el pe 400 fara pik de exagerare !

mai am multe in cap dar stiti si voi ,problema cea mai mare sunt finantele ! putin ajutor sa pun si eu poze !

post-10242-1200741170_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• AG 88 YUN

50

• JonDoe2

5

• hbogdan

4

• Bestie

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poti sa pui pozele pe www.imageshack.us iar apoi sa pui aici link-ul pe care ti-l intoarce sistemul dupa fiecare upload de poza (folosesti link-ul pentru forumuri).

Link către comentariu

S-o porti sanatos!Nu am inteles daca era pe GPL sau este in continuare?In alta ordine de idei,nici 1.9TDi de 74 kw nu e rea tare :offtopic:

Astept cu interes poze,daca poti poate pui si o poza cu ornamentele de pe manerele de la usi.

Link către comentariu

este in continuare si pe gpl , nu m-am referit ca 1,9 de 74kw nu e tare ,la prima vedere ai impresia ca rupe fiind cuplu mare la turati joase si datorita turbinei, dar ma refer ca in [cenzurat] pe demaraj datorita turatiilor are avantaj benzina :lol: daca stii cum sa o conduci am dovedit de cateva ori.multumesc pt ajutor;)

Link către comentariu

nu reusesc sa pun poze leam incarcat acolo am bagat si linkul dar nu mi le intoarce sistemulvreau sa montez xenon pe faruriile orginale ce imi recomandati ? am incercat toate becuriile nu am lumina care mio doresc am rams acum la un blue vision de philips sunt ceva mai bune dar nu sa ma multumeasca ! ma bate gandul sa pun bi-xenon de 55w si 8000 oare e prea mult pt farurile mele !! mia zis cineva ca daca pun pe 55 sar putea sa imi topesca farul ? adevarat multi imi recomand de 35 w si 6000k ! astept si parerile voastre ! la bora este bec h4 si voi avea xenon pe ambele faze asta ma bucura cel mai mult.

Link către comentariu

Dupa ce apesi 'Host it' va incarca poza si apoi apare o alta pagina cu 4 link-uri parca, selectezi link-ul special pentru forumuri, dai copy si apoi faci paste intr-un post nou aici.

Discutiile tehnice nu sunt permise aici. Cauta te rog in aria G4/Bora, sunt informatii arhisuficiente pentru intrebarea ta referitoare la montarea unui kit Xenon. Foloseste si SEARCH pentru a gasi informatii.

Link către comentariu

vreau xenon pe farurile originale ce imi recomandati ? am bec h4 amble faze pe be un singur bec asa va fi si xenonul ! este prea mult de 55w? sia mai montat cineva aici xenon pe faruriile originale la bora ?asa am facut bogdan credema ma chimui de 1 ora dar aici cand ii dau umploud imi rata ca se incarca dar nu o incarca am asteptat si 15 min si nu o incarca ! linkuriile imi raman undeva ? nu le-am notat pe toate

Link către comentariu

Explica-mi si mie treaba asta "- pachet antizgariere consola bord si manere usi"

Ce ai tu concret acolo? pe de alta parte m-ar interesa cum ti-ai fauct iluminarea la picioare, si cat te-a costat. Si poze daca se poate :lol:

PS: Nu cred ca e nevoie de GPL pt un diesel totusi... Din cate am inteles asa ai luat-o, dar chiar il folosesti?

Link către comentariu

:D Ooops! Greseala mea...Nu stiu de ce dupa ce am citit topicul am ramas cu impresia ca e diesel.

Link către comentariu

Frumusica masina, sa o stapanesti sanatos.

Legat de cealalta problema, iti recomand in primul rand sa schimbi farurile daca vrei sa vezi mai bine. Eu am avut xenon (chiar foarte bun -> TARGET) pe farurile originale si a fost apa de ploaie. Mi-am cumparat FK-uri cu kit xenon de la BARACUDA (pe care il recomand calduros) si problema s-a rezolvat.

Intra in aripa Golf IV/Bora si vezi ca e un topic dedicat faurilor.

Bafta!

Link către comentariu

pachet antizgariere este o chestie peste manere si consola suport pahare din material dur !! daca ai vazut la golf se zgarie manere plasticul aceala negru si ep consola se cojeste cauciucul la mien nu ami e pb ca acopera asta si e greu de zgariat am incercat eu si cu surubelnitzamultumesc mult pt sfat ! si eu aveam in cap chestia asta dar ma intind cam mult cu bani !! credeam ca , cu 6 mil am rezolvat pb cu lumina ! am sa incerc o instalatie de 55w cu 8000kapropo nu am luat masian cu instalatie e pusa de mine la o firma autorizata la 140 000 de km si sunt super multumit

Link către comentariu
Explica-mi si mie treaba asta "- pachet antizgariere consola bord si manere usi"Ce ai tu concret acolo? pe de alta parte m-ar interesa cum ti-ai fauct iluminarea la picioare, si cat te-a costat. Si poze daca se poate :DPS: Nu cred ca e nevoie de GPL pt un diesel totusi... Din cate am inteles asa ai luat-o, dar chiar il folosesti?
iluminare la picioare e ceva ff siplu si destul de ieftin zic eu !! sunt niste benzi pe leduri albastru in cazul meu care vin cu banda adeziva totul vine pe sub bord nu se vede nimik si poti pune alimentare de unde vrei u in cazul meu m-am legat direct de la pozitii daca ai si niste prresuri nichelate cazul meu sau culoare deschisa se vede de senzatie !! o sa atasez si poze dar azi nu am reusit ! tiam pus o poza mai veche !! atunci nu aveam presuriile iar luminele erau puse pe lateralul consolei acum sunt sub bord !!am reusit sa pun o poza mai recentapoze

post-10242-1200839497_thumb.jpg

post-10242-1200839879_thumb.jpg

untitled.bmp

post-10242-1200840174_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut,imi plac mult proiectoarele montate pe masina..potzi sa-mi spui si mie un pret si unde se gasesc te rog? Mersi,numai bine! :Driver: :Driver: :Driver:

Link către comentariu

AG 88 YUN, te rog sa incerci sa scrii in limba romana, este foarte obositor sa citesc ce scrii tu acolo, fara puncte, virgule, fara litera mare la inceputul propozitiei. De asemenea te rog sa citesti regulamentul, ti-am extras eu un pasaj din el:

2. Pe l

Link către comentariu

poate ne explici si noua..ce ai vrut sa spui prin BERLINA , adica in 3 volume, nu variant?, 4 airbEguri, tetiere mari, presuri scoica din imitatie carbon....

Link către comentariu

pai are o reductie langa busonul de bezina care se adapteaza cand alimentezi

poate ne explici si noua..ce ai vrut sa spui prin BERLINA , adica in 3 volume, nu variant?, 4 airbEguri, tetiere mari, presuri scoica din imitatie carbon....
da ma refeream ca nu e variant ! da am gresit am facyut topicul destul de tarziu( airbag-uri) si am gresit tetierele am afcut schimb cu cineva iam dat tetierele mele mici orginale si miam luat modelul acala mai mari cu , gaura pe jumatate presurile sunt dintrun material plastok foarte tare tip scoica cu imitatie de carbon ( seamana cu modelul de la logan ala de cuciuc de nu cade mizieria dar specialae de vw mi lea adus cineva
Link către comentariu

Iti cunosc masina! Pe alocuri ai gresit cu excesul de colant, zic sa renunti la parasolar, cunoscatorii stiu ca e BORA ...

E frumoasa si te deserveste cu stoicism :rolleyes:!

Multi km fara probleme! Sunt convins ca faci multi km ... :beerchug:

Modificat de lucianwwl
Link către comentariu
AG 88 YUN, te rog sa incerci sa scrii in limba romana, este foarte obositor sa citesc ce scrii tu acolo, fara puncte, virgule, fara litera mare la inceputul propozitiei. De asemenea te rog sa citesti regulamentul, ti-am extras eu un pasaj din el:

....

AG 88 YUN, ai fost avertizat o data de CristiN, se pare ca nu ai inteles ca trebuie sa iti schimbi stilul de scris. Warning + 1 zi "pauza de gandire"

Link către comentariu
Salut,imi plac mult proiectoarele montate pe masina..potzi sa-mi spui si mie un pret si unde se gasesc te rog? Mersi,numai bine! :icon_thumright: :vaidecapulmeu: :frigbaitata:

sunt benzi alb xenon cu 12 leduri daca nu am insel si pretul a fost de 10 euro le-am luat din pit dar se gasesc ff greu pe alb eu cautat destul de mult !! pe alte culori nu este problema miam pus asa ceva acum si la nr de imtriculare din spate super zic eu am scos becuriile si m-am legat de acolo !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!