Jump to content

Noul Passat - Coupe

paul_ral
 Share

Postare recomandată

parerea mea e ca masina nu are nevoie de tuning.

eventual, optionalele ce apartin de tuning de la ei.

:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DANNY VW

23

• cosminrot

18

• Hooligan

16

• CristianMarin

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai frumoasa masina ta de 10 ori decat aia de la abt , suspensie eu nu vad deloc la masina aia modificata iar la jante chiar sunt urate rau fata de cele care le are standard ...

Ps sa o stapanesti sanatos si fara incidente , ca dotari are xenon sau doar faruri cu lupa?

Link către comentariu

OFFTOPIC: huh, ce mi-a disparut reply-ul de acum 2 zile ;)

ONTOPIC: nice car, dar idee e ca astept un topic la alta sectiune cu mai multe detalii despre ea si de felul cum se comporta. Sa o stapanesti sanatos :cheeres: si la cati mai multi km fara incidente :(

Modificat de Riddler
Link către comentariu

• 2 weeks later...

ec811f0bb2358ad517fdfc3ddb6a3a88_normal.jpg

Volkswagen pregateste lansarea noului Passat CC in varianta Break.

Dupa Masserati si Mercedes, Volkswagen a lansat Passat CC la inceputul anului curent. Iubitorii auto din lumea intreaga au considerat insa, ca un coupe ar trebui sa aiba 2 usi, nu 4, considerand modelele de acest tip a fi blasfemie.

http://www.superstreet.ro/stiri/masini_noi...t_CC_break.html

Link către comentariu

Sincer sa fiu pe mine nu ma atrage decat un singur lucru la acest model si anume geamurile neincadrate dar cam atat. Spatele arata nasol cu stopuri ce par inspirate la tiguan sau altele iar fata mi se pare ca are un design ce se va fuma repede. Pacat ca interiorul a ramas similar passatului vechi. Cred ca se va umple romania de modelul asta in 2 ani si ca design nu cred ca va rezista trecerii timpului. Nu vreau sa aud aici comparatii de design cu cls pentru ca sincer comparatia nu isi are rostul.

Link către comentariu

Un model reusit, in comparatie cu B6-le.

Lasand la o parte CLS-ul exista ceva design la Passat CC ... :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Imi place masina din toate punctele de vedere ,singurul lucru care nu imi place la interior este faptul ca se vad suporti pe care sunt prinse scaunele din fata,lucru inadmisibil la asa masina

Link către comentariu

eh, parerile sunt impartite aici legat de diferite "stresari" de design fie, la interior, fie la exterior ;) ...la nici o masina n-o sa-ti placa absolut totu'... se va gasi un moment cand o sa zici "Ma da aiurea e pusa asta, trebuia altfel..." :P

Mie unu masina imi place foarte mult, dar cel mai mult imi place VOLANUL nene :blush:, e mortal design-ul :lol: ....si ce-mi mai atrage atentia este climatronic-ul, felu' in care au re-aranjat pe bord ceasurile :lol: si culoarea BC-ului ( din rosu in alb :D )

masina mi se pare reusita, iar VAG a schimbat trend-ul in materie de sedan-uri pt clasa medie :Driver: ( ant that's a very good thing :rolleyes: )

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Astazi am vazut in targul Vitan 3 Passat CC-uri scoase deja la vanzare (doua ditre ele aduse din Germania si celalalt cu numere romanesti). Ca design mi se pare excelent - este o masina frumoasa. Ca pret - scump (deocamdata). Cel ce era deja inmatriculat la noi pierdea cam 2500 de euro in cateva luni. Ce nu-mi place? Stopurile spate ar fi trebuit sa fie tot pe leduri... Bancheta din spate are doar doua locuri (nu este de familie) si faptul ca are garda la sol mai coborata (deh, model sport...). In rest cred ca bate multe modele cu traditie in CC-uri (BMW, chiar Mercedes). Este un succes pentru VW.

Link către comentariu

(...)

Ce nu-mi place? Stopurile spate ar fi trebuit sa fie tot pe leduri...

(...)

Noi informatii de la baietii din US, ei au deja disponibil catalogul de prezentare al modelului, unde se spune clar ca stopurile folosesc tehnologia LED :D ,

(...)

deci stopurile de pe spate au LED-uri, am si eu acasa un catalog de prezentare si am citit si eu pe-acolo despre prezenta LED-urilor,

so sa nu va mai aud ca prin urmatoarele critici cu replica "NU are led-uri" ca va alerg :D

glumesc desigur :icon_thumright: ...DECI MIE IMI PLACE INTERIORUL NENE... si masina in sine ....pana mai scad preturile, sa zicem pe la un 20.000 E unu SH, nu ma infing inca ;)

NOTA MEA: 9.70 ( bordul are o iluminare albastru deschis spre alb, si asta nu`mi place... mai mult preferam albastrul traditional )

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Sorry, dar chiar nu are Leduri. "Geamul" de la faruri da senzatia ca ar fi Leduri, dar stiu ca si cand l-au anuntat au spus ca au renuntat la Leduri.

Link către comentariu

si eu stiam la fel stopuri nu au led poate doar sa le inlocuiesti tu dupa ce cumperi masina ceea ce mi se pare o aberatie sincer sa fiu

Link către comentariu

Poate pentru State sa fie cu leduri... Exista frecvent diferente intre cele livrate in Europa si cele pentru SUA. Crede-ma pe cuvant - am studiat-o peste 30 minute duminica in targ - are becuri la stopurile din spate.

Ca nota, din punct de vedere al masinii aspirator, ii dau 9,90.

Ca masina pentru familie cu un copil ii acord 9,00.

Daca eram singurel, eu unul mi-as fi luat un Eos. Negru cu scaune din piele rosie. Dar a trebuit sa optez pentru Passat

Link către comentariu

scuze pt offtopic....pt cc radio rcd 510 este color? optiunea de 500 de euro si ceva? stie cineva ? multzam

Link către comentariu

din cate am vazut in aria "Masina Mea" , colegu' tiberyu si-a prezentat masina avand un RCD 510 color in ton cu restu' bordului ( alb-rosu )...

uite aici postul in care e pozat bordul si RCD510-ele ;)

...arunca-ti o privire si vezi si tu' :)

Link către comentariu

E color, la modul ca nu e mono-color. Adica are 2-3 culori pe el.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Ca sa clarific in calitate de posesor, stopurile nu sunt pe led-uri si afisajul la RCD 510 este color, suporta mai multe culori (si asta am vazut din imaginea cu Welcome cand il deschizi) - nu stiu cate culori are, insa sigur nu doar 2-3 :icon_thumright:

Link către comentariu

ZORIN, in primul rand felicitari pt. achizitie, e superba masina, dar trebuie sa te contrazic putin.

Vreau sa spun ca tu ori nu te-ai uitat bine la stopurile pe spate (sorry) ori modele pt. RO nu au leduri. :(

Atasez mai jos dotarile de serie pt. CC (in spania) sau puteti intra pe www.volkswagen.es.

Drum bun si s-o stapanesti sanatos. ;)

PASSAT_CC.doc

Link către comentariu

;)

Nu cred sa fie vreo diferenta intre modele. Cert e ca in mijlocul stopului are bec care imparte lumina prin niste fante care seamana a led-uri. Deci e vorba doar de aparente ...

Link către comentariu

Oare sa fi trecut ei la mishto tehnologia LED??? Ma cam indoiesc, dar totul e posibil,,,,

Sambata ma duc special la vw sa ma uit. ;)

Link către comentariu

Astazi am fost la VW :D .

Dreptatea e de partea ta Zorin. :D

Concesionarul mi-a zis ca la passat b6 intradevar e TEHNOLOGIA LED adica are leduri la stopuri, iar la CC e vorba de

OPTICA LED, adica iti da senzatia de LED. :)

Link către comentariu

Am gasit pe net un filmulet de prezentare al cc-ului. Mi s-a parut dragut. Il gasiti aici: http://www.auto.ro/media/video/volkswagen-passat-cc

Referitor la stopuri - s-a mai discutat - nu mai sunt cu leduri. Sunt becuri.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!