Jump to content

Noul Passat - Coupe

paul_ral
 Share

Postare recomandată

Nup, nu au schimbat nimic, uite aici :)

post-1756-1208022429_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DANNY VW

23

• cosminrot

18

• Hooligan

16

• CristianMarin

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

In primul rand, o masina cu 4 PORTIERE NU SE POATE NUMI COUPE...dar sa trecem peste asta!

In al doilea rand, daca stopurile spate (pe care eu le detest) ar fi fost desenate altfel, poate un pic mai drepte, atunci masinii asteia i-as fi dat nota 9.90. Insa pentru faptul ca are stopurile model "Hyundai SantaFe", ma face sa ii acord banala nota 8.

PAREREA MEA si o sustin!

Link către comentariu

mie mi se pare o masina superba din absolut toate punctele de vedere...cu siguranta e unul dintre cele mai frumoase VW in ultimii foarte multi ani poate chiar cel mai frumos vw existent vreodata :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Nici mie nu imi place fundul masinii, in comparatie cu b6 care pare mai sobru asa...

Link către comentariu

Nu-mi place cum arata din spate. E chiar urat.

In schimb din fata arata belea si interiorul este SUPERB.

Link către comentariu

Mie imi place foarte mult masina. Mi se pare potrivit spatele noului model. Si eu sunt de parere ca este cel mai frumos VW de pina acum (impreuna cu noul Scirocco).

Link către comentariu

-cumva este mai joasa decat b6 ..?

-daca da nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa mergi pe strazile din buc cu ea.....

Link către comentariu

Passatul B5.5 imi place mai mult decat B6. Din ce vad in poze, CC-ul imi place mai mult decat B6.

Astept cu interes sa il vad "live" si sa-l pot studia pe indelete ! Abia atunci voi avea o parere finala.

Link către comentariu

Prins in Barcelona :Driver:

post-1756-1208712958_thumb.jpg

post-1756-1208712962_thumb.jpg

post-1756-1208712965_thumb.jpg

post-1756-1208712969_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Poze cu el in mers pe autostrada spre Berlin , din pacate baiatul cand a vazut ca ii fac poze s-a bagat in spatele unei masini.

post-2504-1209912960_thumb.jpg

post-2504-1209912970_thumb.jpg

post-2504-1209912980_thumb.jpg

post-2504-1209912991_thumb.jpg

Link către comentariu

• 3 weeks later...

O mica paranteza vreau sa fac si eu :)

Acronimul "CC" nu inseamna in cazul masinii despre care se discuta in acest topic "coupe".

Passat CC nu este nici pe departe un coupe, este o "limuzina cu dotari de clasa premium" citandu-i pe cei de la ProMotor in prezentarea facuta acum 2 saptamani daca nu ma insel.

In ceea ce priveste design-ul stopurilor impartasesc opinia unui coleg care scria cu cateva pagini in urma ca seamana cu cele de SantaFe, si renuntarea la tehnologia LED mi se pare un punct in minus adus masinii. In rest e ok. :D

Link către comentariu

In cazul acesta trebuie sa ii iei la intrebari pe cei de la VW, pentru ca ei prin CC la acest model = Coupe Confort. :D

Link către comentariu

Eu i-am citat pe cei de la promotor :icon_thumright: daca ei transmit informatii eronate(sau am inteles eu gresit), atunci imi cer scuze daca am facut si eu...implicit acelasi lucru.

Si pana la urma este un coupe sau nu?

Modificat de h3llboy
Link către comentariu

Teoretic nu, pentru ca are 4 usi, insa forma caroseriei este specifica unui coupe, il poti considera un simplu model de nisa asta ca sa nu te mai complici :icon_thumright: Oricum cei de la VW i-au bagat pe toti in ceata cu denumirea asta, unde mai pui in US se va numai Volkswagen CC !! :Driver:

Link către comentariu

Ok, mersi de info, se pare ca am interpretat eu gresit afirmatiile celor de la promotor, coupe sau nu, masina e reusita :lol:

Link către comentariu

Acum am observat ca nu exista cadrul superior la NICIUNA din portiere si asta mi se pare FOARTE TARE! Retrag 8-ul acordat masinii cateva posturi mai sus! Pentru lipsa cadrului superior merita nota 9.50...si uit si de faptul ca nu imi plac stopurile!

Ps: noile modele de faruri de la Audi mi se pareau cea mai tare gaselnita de anul asta, dar acum imi place faptul ca lipseste cadrul de la portiere la CC, mult mai mult decat imi placeau farurile cu led de pe A5! :lol:

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

Site-ul OFFICIAL dedicat PASSAT CC.

Are niste filme super.

Link către comentariu

A venit!!! Si la noi bineinteles, am avut ceva treaba pe la PBN vineri si l-am vazut prin curte!! Dupa parerea mea este primul VW care este si altceva decat o masina cu care sa-ti faci treaba si atat!

Link către comentariu

Pai tocmai...lipsa cadrului metalic de la fiecare usa in parte este o caracteristica a modelelor coupe, si sa nu uitam ca este un model de 4 locuri doar :rolleyes: Acuma, ca mai nou e moda cu 4 usi....gen Merc CLS....VW...si cica prin 2010 si Audi ar iesi cu viitorul A7 la lumina, nu poate decat sa ne multumeasca zic eu...mai ales daca sunt modele care arata bestial.

Cat despre denumirea de CC....prea multe variante posibile. Ce e sigur, varianta CC = Coupe Cabrio cade din start :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Aseara l-am vazut si eu pe viu pe langa ambasada Chinei, avea numere rosii. E cu adevarat altceva ...

Link către comentariu

eu nu imi mai revin de cand l-am vazut prima oara in poze si in filmuletele de prezentare dar pana apare in iulie sper sa gasesc sa-mi dau b6 care il am doar de un an. Si da recunosc a fost dragoste la prima vedere. :)

Link către comentariu

Portiere ale caror geamuri nu au rama de exemplu Subaru are de ani buni, nu e mare noutate.

Stopurile mi se par urate rau, insa masina per ansamblu arata foarte bine.

Link către comentariu

Faina rau masina. M-am urcat in Germania intr-una si mi-as dori asa ceva.

post-3939-1213286547_thumb.jpg

post-3939-1213286561_thumb.jpg

post-3939-1213286574_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!