Jump to content

Noul Passat - Coupe

paul_ral
 Share

Postare recomandată

sa iti traiasca bebele!! hai sa nu vb despre varianta de 300 cp sa nu ne facem inima amara, eu am 112000 de km.. de curand am avut o pr cu compresorul ac.. trebuia schimbat conform reprezentantei insa a fost reparat cu 30 ron plus freonul caruia ii dadusem drumu sa umblu la compresor, de fiabilitate putem vb ca nu am schimbat decat foarte multe cauciucuri, al 3 set, placute de doua ori pe fata si odata pe spate, consum mic, viteza destul de buna comparativ cu majoritatea masinilor, per total este o masina buna! sa te bucuri de ea!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DANNY VW

23

• cosminrot

18

• Hooligan

16

• CristianMarin

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multam frumos,

si eu iti doresc la fel tie,imi pare rau sa citesc faptul ca tot apar probleme cu tipul asta de vw,din fericire(si poate si datorita nr. mic de km.)eu nu am avut probleme pana acum...ce e drept,desi am CC mai mult merg cu passat-ul vechi(b5)2003 care desi este batranica,se achita cu brio de tot ce am eu nevoie de la o masina....dupa ce am facut cei 7070 km cu CC-ul,am lasat-o un pic "sa respire"si avand in vedere faptul ca pe cel vechi am pneuri all-season am tinut CC-ul pe durata iernii in curte...:))

Link către comentariu

da e cam nasol iarna cu cc ul e prea joasa si se comporta ca un plug de zapada! depinde si cum mergi cu masina si cum o intretii! daca iti bati joc de ea si ea isi bate joc de tine la service

Link către comentariu

Asa am gandit si eu,mai ales ca cel putin saptamanal,sunt nevoit sa fac drumuri pana la Campina(imprejurimi) si pe ultima portiune,CC-ul chiar nu se preteaza...e neasfaltat si passat-ul vechi e mult mai bine adaptat pentru conditiile astea...i-am facut o diagnoza de curand si cu uimire am constatat ca in loc de 105 cp cum apare in talon,masina are cam 118,9 cp(conform diagnozei)...ciudat,mai ales ca sunt primul proprietar..avand in vedere faptul ca a fost achizitionata din showroom in 2003 ma gandesc ca poate s-a strecurat vreo inadvertenta...:))

Link către comentariu

cred ca nu a fost testul corect, nu e niciun motor din cate stiu cu atatia cai sau apropiati, cine stie poate ai avut vreo interventie pe la debit metru sau pompa de injectie si s au mai schimbat parametrii

Link către comentariu

mda,ce sa zic,l-am repetat,ca nici mie nu mi-a venit sa cred...am obtinut aceleasi valori...ma rog,am sa incerc sa il vand in urmatoarele 4-5 luni,si daca nu reusesc,ma apuc sa-l fac monstru....:))...initial am vb cu un amic care mi-a promis ca imi pune powerbox la un pret de 300 ron...mi s-a parut ok,apoi,am vazut ca pot sa-l ridic doar din resoftare undeva la 145 BHP(REVO)...in cele din urma,m-am tot gandit ca poate reusesc cu ceva modificari sa-l ridic undeva pe la 200 CP...chiar sunt curios daca pot sa fac asta,fara riscuri prea mari pentru motorul de 1,9 tdi...

Link către comentariu

• 3 months later...

Are cineva suspensie reglabila cu modurile confort-normal-sport? merita aceasta dotare? multumesc!

Link către comentariu

Depinde de tine, daca iti place sa mergi mai sportiv pe serpentine sau alte nebunii.

Eu am si o folosesc doar cand prind un drum mai virajat, pentru ca aceasta suspensie adaptiva nu face decat sa-ti intareasca amortizoarele pe modul Sport, nu te gandii ca influenteaza in vreun fel inaltimea.

Link către comentariu

Din cate am citit o coboara cu 1.5 cm si o intareste. Dareram curios daca cumva raspunde masina mai repede la acceleratie, daca se schimba ceva la directie etc. Multumesc

Link către comentariu

La acceleratie nu se simte nimic, nu te gandii ca este un fel de bunton //M ca la BMW.

Intr-adevar, legat de directie am uitat sa precizez, intareste directia destul de bine.

Vad ca esti din cluj, nu gasesti la o reprezentanta VW un CC cu suspensie adaptiva sa faci un test drive?

Asa te lamuresti cu ochii tai.

Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!