Jump to content

RNS 510 - Columbus - Update FW si harti

florin.petre
 Share

Postare recomandată

Din ce am citit eu nu e de la versiune, e de la fw care nu e cel original, e cusom.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la mine este exclusa varianta asta. asa a venit masina din fabrica, livrata in octombrie 2013.

Link către comentariu

Dacă instalez harta noua, POI-urile rămân sau trebuie adăugate din nou?

Link către comentariu

Daca au fost adaugate prin SD card, raman, daca au fost incluse in DVD, se pierd, normal

Link către comentariu

Am incercat si eu sa instalez V11 , dar se intampla ceva ciudat.

Am scris hartile pe un Sony Dual-layer , unitatea m-a intrebat daca vreau sa le copiez, dar copierea se repeta la nesfarsit.De 5 ori am numarat eu.

Daca incerc sa scot dvd-ul, ma avertizeaza. Pana la urma am renuntat, V10 s-a sters , V 11 nu s-a instalat, dar , daca-i dau traseu cu dvd-ul in unitate , merge fara probleme.

Unde am gresit?

Multumesc

Link către comentariu

Scrie pe un DVD-R .

Unitatea ta se pare ca nu stie DVD-uri DL .

Link către comentariu

Pai pot sa configurez traseul cu dvd-ul in unitate. Harti pe hard nu mai am, am intrat in meniul secret si e linie la harti.

Daca vreau sa scot dvd-ul cu traseul configurat , imi zice ca pierd traseul.

Asta nu inseamna ca citeste Dual Layer?

Firmware am 4020.

Link către comentariu

Nu inseamna asta. Poate traseul dat de tine nu trebuie sa citeasca in partea a doua a dvd-ului. Dvd-ul tau citedte doar layer 1 nu si 2

Link către comentariu

Interesanta chestie !

Ceri un sfat, omul iti da raspuns, dupa care il contrazici ca de fapt tu ai facut corect !

Welcome in the club florin r.!

Legat de RNS sunt multe, foate multe intrebari fara raspuns in ceea ce priveste cititul/copiatul hartilor, firmware, etc.

Nu degeaba a ajuns topicul la 172 de pagini, din care aproape peste jumatate e legat de probleme cu hartie si firmware.

Pentru inceput eu zic sa ascuti sfatul primit, pune pe un DVD-R (unul pe care sa incapa hartile, vezi ca nu incap pe toate) si incearca asa.

Din pacate la RNS nu poti rezolva o problema prin metoda teoretica: pasul 1 - pasul 2 - etc - finish.

Aici e pe incercate, la unii merge o marca de dvd, la altii nu, la unii citeste + la altii -, la unii DL, etc. (cu toate ca e acelasi hardware).

Drept urmare, daca primiti un sfat, incearcati, daca nu - nu mai puneti intrebari, daca oricum nu sunteti dispusi sa puneti in practica sfaturile primite.

Link către comentariu

Lasati dvd-ul in unitate peste noapte. Nu se poate intampla nimic rau.

Link către comentariu

În sfârșit cred că au rezolvat eroarea din Cluj-Napoca introdusă în versiunea V10.

Au rezolvat pe naiba. Cât de aiurea e să meargă corect rutarea în V9 și să o strici în V10 și V11

Link către comentariu

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu video in motion pentru ca nu reusesc sa fac update-ul, imi apare eroarea cu SOFTWARE DOWNGRADE ERROR (010304) Target loaded with Media Version - 5052902; Inserted Media Version - 5052902.

Din ce am citit pe forum am inteles ca problema ar fi ca nu am activat din meniul secret, functia pentru a putea face update-ul, dar problema este ca nu am nici meniul secret.  

Trebuie sa apelez la cineva cu VCDS sau care ar fi rezolvarea ? Daca este cineva din Craiova care m-ar putea ajuta as fi recunoscator.

Link către comentariu

In craiova vcds are un baiat de la serpico, dani parca il cheama. Te duci acolo si te intelegi cu el ca dupa servici sa te ajute.

Link către comentariu

Nu au legatura. In primul rand VIM se scrie pe un DVD, iar in al doilea rand, cand da eroarea, se apasa pe setup+eject+info care permite software downgrade

Link către comentariu

Am incercat si eu sa instalez V11 , dar se intampla ceva ciudat.

Am scris hartile pe un Sony Dual-layer , unitatea m-a intrebat daca vreau sa le copiez, dar copierea se repeta la nesfarsit.De 5 ori am numarat eu.

Daca incerc sa scot dvd-ul, ma avertizeaza. Pana la urma am renuntat, V10 s-a sters , V 11 nu s-a instalat, dar , daca-i dau traseu cu dvd-ul in unitate , merge fara probleme.

Unde am gresit?

Multumesc

Am avut aceasi problema si am rezolvato scriind imaginea pe un DVD-R Verbatim, pe DVD+R nu intra, deci, fii atent sa cumperi DVD-R

Link către comentariu

VIM se poate scrie si pe CD-R, la fel ca si update-urile de FW. Cred ca am instalat cel putin 5 FW-uri, toate de pe CD-R de 700MB, marca Verbatim, scrise cu minimul permis de writer (parca 16x). Nu am avut niciodata probleme sau erori la citire.

Legat de harti: V11 East Europe au incaput perfect pe DVD-R Verbatim, scris cu ImgBurn la 2x.

Initial am incercat metoda de copiere prin SD Card insa a ramas blocat in modul "firmware update" si nu am mai reusit sa-l scot din acel mod decat introducand alt CD (update de FW mai vechi), moment in care am primit o eroare de genul "wrong cd" si am putut sa aleg "Cancel update process".

Plus ca la copierea de pe SD ramane ecranul aprins continuu (consum mai mare de curent), in timp ce la copierea de pe DVD treaba se face si cu navi oprit (de fapt nu are timp sa copieze tot DVD-ul intr-o singura "sarja" fiindca navi intra in sleep dupa o vreme, insa stie unde a ramas si continua de acolo).

Modificat de tlc
Link către comentariu

Confirm ca merge cu Verbatim dvd-r. L-am lasat cateva zile in unitate, doar ca nu anunta cand se finalizeaza update-ul.

Daca vrea cineva din Bucuresti dvd-ul, este disponibil.

Link către comentariu

Depanatorul Tau

Sal all

Ma poate ajuta cineva cu un link catre un FW6270 pentru C14?

Modificat de Depanatorul Tau
Link către comentariu

Nu exista inca

Link către comentariu

Azi am instalat v11 pe rns 510 versiunea H, a instalat in 20 min, am folosit verbatim dvd-r

Link către comentariu

Depanatorul Tau

Cred ca e ceva in neregula,instalarea harti sub 45 min denota ca ceva a decurs eronat. La sfirsit ce mesaj ai avut? ai salvat harta pe hdd?

Link către comentariu

Nu mai stiu ce a scris exact, ceva ca a instalat cu succes noua harta si mia spus sa scot dvd . Plus ca ținut apăsat lung pe setup si a găsit harta . Tin sa Menționez ca, cand instalat v10 a instalat in 15 min asta dupa ce dat jos navigatia si am curatat cu alcool lupa.

Link către comentariu

LA nici-o instalare nu mi-a luat mai putin de 40 minute, deci ceva nu e ok.

Link către comentariu

Am sa atașez o poza la navigatie cu varianta de harta

Link către comentariu

Pozele promise

Inainte sa desfac navigatia si sa șterg lupa cam intr-o ora sau chiar delic nu se instala nici o harta

Am facut si o proba cu v11 si merge perfect

post-72136-0-55859700-1409291998_thumb.j

post-72136-0-42646400-1409292024_thumb.j

Link către comentariu

• Aerofan changed the title to RNS 510 - Columbus - Update FW si harti
  • Bebeee pinned şi locked this topic
  • Bebeee unlocked şi locked this topic
  • Bebeee a deschis acest topic
  • Aerofan a închis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• Radu65
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!