Jump to content

Schimbare Pompa Injectie Motor Aaz Cu 1z


gabidiesel
 Share

Postare recomandată

Va salut. Sunt nou pe forum si am si eu o problema. Am un vento 1,9 TD 55 kW cod AAZ, IDI(injectie indirecta), si am aceeasi problema cu scurgerea aceea de motorina la pompa de injectie in turatie sau la relanti. Acum ceva timp in urma am achizitionat o pompa de injectie de pe un passat model mai nou, un mecanic mi-a recomandat-o sa o am ca schimb ptr cea de pe masina. La pompa noua nu mai are posibilitatea se se conecteze furtunul la turbosuflanta. Am intrebat mecanicul si mi-a spus ca nu e nici o problema ca se astupa orificiul de la turbosuflanta, si ca reglajul/corectia debitului de motorina se face prin turatia pompei si nu prin vacuum cum se facea inainte.

Intrebarea mea este daca pot sa montez acea pompa sau am dat banii degeaba pe ea? Ea pare identica si la fel cu cea de pe masina dar astept ceva pareri de la voi. Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tind sa cred ca nelegarea turbosuflantei la pompa de motorina aceasta nu va mai functiona corect si in parametri normali.

artificiile mecanicilor deobicei o sa te coste mai tarziu.....

sfatul meu este sa astepti si sa-ti pui una potrivita

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu mai bine repari pompa ta de injectie ? Daca nu are alte probleme, cauta un baiat sa-ti inlocuiasca busca axului de la acceleratie si simeringul, astfel nu vei mai avea probleme cu scurgerile de motorina.

La pompele model mai nou, acel reglaj al debitului de motorina in functie de presiunea furnizata de turbosuflanta se face electronic, deci nu va mai functiona in parametrii si inevitabil pierzi din putere. Chestia cu reglajul in functie de turatie este o prostioara, ia gandeste-te si la mersul in sarcina, una este presiunea furnizata de turbo pe loc de exemplu si alta la acceasi turatie in mers.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!