Jump to content

Dimensiuni Jante De Iarna Leon Cupra & Fr

AlinF
 Share

Postare recomandată

Sa nu+ti inchipui ca daca ai cauciucuri d iarna nu aluneci p gheata. Cele de vara se plastifiaza si se comporta ca si cum te-ai da cu capacul de la wc. Aluneci si cu cele de iarna dar nu chiar asa d rau.Eu n-am mers p gheata cu cele d vara dar pot sa-ti spun ca prin noiembrie cand erau afara 1..2grC aveam cauciucurile de vara si am luat o curba mai tare....moment in care a intrat imediat esp-ul si m-a redresat...at am decis sa-mi schimb cauciucurile.Am ajuns la autosoft sa le schimb si s-au chinuit aia o gramada sa scoata cauciucurile de p janta deoarece se intarisera.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din ce am mers pana acum e clar ca e mare diferenta intre caucicuri de vara fata de cele de iarna!

am intrat azi special pe zapada sa vad cum e si vreau sa zic ca un prieten cu caucicucuri de vara era la patinaj iar la mine nu s-a aprins deloc senzorul de la esp !

cred ca autosft se numesc ,o sa ma uit maine pe factura de la cauciucuri nu o am in casa!

eu sunt multumit de serviciile lor pt ca anu trecut mi-am pus azot la ei si mai apoi dupa un drum cand am luat un mare cui mi-am facut pana la ei! nu a pierdut de atunci nici un pic de aer roata !

altceva ce mi-a placut la ei e felul cum se comporta cu clientii,felul ca au salopete la fel si echipament modern!

nu am de ce sa le fac reclama dar chiar si-o merita din puctul meu de vedere!

v-am zis eu am ajuns la ei datorita unui var care lucreaza de mult cu ei si care e extrem de pretentios ,lucrand numai cu masini de lux!

o sa fac o poza maine a profilului de cauciuc poate va ajuta cu ceva!

ps:nu stiu cum se comporta pe gheata pt ca nu stiu daca am prins gheata avand in vedere ca senzorul nu s-a mai aprins si felul cum se comporta masina e exemplar chiar la accelerari bruste duse la 5-6000 ture!

evident este insa ca pe drumurile pe care abia areuseam acum cateva zile sa iau o curba cu 10-20km/h acum pot sa merg fara pic de frica,fara sa mai alunec cu o viteza normala celei de vara! e un confort care merita toti banii si o sa-mi dati dreptate mai ales daca va iubiti masina!

Modificat de ryco78
Link către comentariu

Salut!

Si eu am avut o dilema cand mi-am luat masina daca sa imi pun sau nu jante pe 16" ... Am ramas pe cele pe 17" ale masinii doar pt ca arata mult mai bine decat cele de tabla, iar ca investitie totala cauciucurile pe 17 (Dunlop Wintersport M3) au iesit o idee mai ieftine decat ar fi fost un set complet de jante 16'', cauciucuri si capace..

Oricum.. cand am intrebat daca la FR se potrivesc jante pe 16" dealerul meu a fost un pic incurcat de intrebare.. si nici de la Bucuresti nu stiau ce sa ii puna :huh: ... Asa ca am urcat leutzul pe rampa.. am dat roata jos si am aplicat una bucata janta de tabla de 16" .. si asa am aflat ca ar merge... Doar ca nu mi-a placut cum arata :huh:

Oricum.. cauciucurile de iarna si-au scos investitia de cateva ori iarna asta.

Spor la :huh: !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!