Jump to content

Imi Recomanda Cineva Unde Sa-mi Fac Distributia La Masina (in Brasov)

eeugens
 Share

Postare recomandată

Sunt nou pe forumul asta si proaspa proprietar de Golf. Benzina din 2001. Trebuie sa-i fac distributia si vreau sa merg la un service care sa nu ma tepuiasca. Adica sa-mi puna piese de calitate si sa-mi ceara un pret corect. Nu vreau chilipiruri. Doar un pret corect. La Tess am inteles ca nu prea te poti apropia. Mi s-a recomandat o firma din Sacele, partener Autonet, dar vreau cateva pareri. Ma puteti ajuta?

Va multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...
Sunt nou pe forumul asta si proaspa proprietar de Golf. Benzina din 2001. Trebuie sa-i fac distributia si vreau sa merg la un service care sa nu ma tepuiasca. Adica sa-mi puna piese de calitate si sa-mi ceara un pret corect. Nu vreau chilipiruri. Doar un pret corect. La Tess am inteles ca nu prea te poti apropia. Mi s-a recomandat o firma din Sacele, partener Autonet, dar vreau cateva pareri. Ma puteti ajuta?

Va multumesc.

Eu am un A6 iar distributia o fac pe Avram Iancu la Rossana, consumabilele le iau din alta parte mult mai ieftine decat la Tess. Am schimbat placutele de frana la Tess anul trecut cu 1100 ron, manopera inclusa (Lucas-foarte proasta calitate, am parcurs nici 25k km cu ele) si de curand le-am schimbat cu 500 ron - Ferodo iar manopera 45 ron. Toata manopera pt filtre (ulei, polen, motorina, aer) a fost 100 ron la Rossana (la Tess am platit 93 ron doar pentru demontare roti si montare). Daca vrei un nr de tel pt consumabile, da-mi un pm.

Salut

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!