Jump to content

Vw New Beetle

SSSnake

Postare recomandată

Azi a fost o zi pe care nu o s-o uit, cred ca, niciodata.

S-a intamplat asa de repede ca m-am trezit in " broscuta ".

Un mail cu oferta si gata. Sunt foarte incantat de spatiul si stilul interior ( mai ales sotia ) !!!

Si acum prezentare :

1.4, 75 C.P., 2002, ABS, ESP, ....ETC , ca nu le stiu pe toate...si culoare.....VERDE METAL !!!

Revin cu poze imediat .

BAFTA si sa auzim de bine.

Link către comentariu

Oau.....sa o stapaniti sanatosi. Imi place masina asta de mullllllllllllllllti ani. Mi-a placut, imi place si imi va placea mereu. :)

Link către comentariu

Salutari si felicitari pt "broasca" ta !!!! Welcome to the CLUB !!!

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. O sa vezi ca o sa descoperi lucruri noi la ea de fiecare data cand o conduci. E o masina deosebita, sa ne mai spui ce impresii ti-a lasat si poate o punem de o intalnire ca am vazut ca mai sunt posesori pe forum :icon_thumright:

Link către comentariu

N-a fost sa fie " OAC ", ca ,cica ' O ' e interzis la prima litera din combinatie.

Am mers cam 500 km cu ea si... numai vorbe de bine. Spatiu si, bineinteles , ... impresia de siguranta permanenta.

post-18586-1200936912_thumb.jpg

Modificat de SSSnake
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos..e frumoasa rau dar nu stiu daca mi se pare mie sau e de vina lumina dar mi s pare ca , culoarea barii de fatza si cea a capotei difera...a fost cumva revopsita? ai verificat-o cu VAG-Com-ul? in rest e simpatica rau!S-o conduci cu placere si sa te bucuri de ea! :frigbaitata: :) :D

Link către comentariu

La felul in care sunt , acum, smenuite masinile, doar atunci cand este totul perfect la ele iti pui niste intrebari. :)

Dar la asta este doar o iluzie optica, depinde de unghiul in care o vezi. :lol:

Bafta si MULTUMESC la toti pt felicitari.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
N-a fost sa fie " OAC ", ca ,cica ' O ' e interzis la prima litera din combinatie.

Am mers cam 500 km cu ea si... numai vorbe de bine. Spatiu si, bineinteles , ... impresia de siguranta permanenta.

Felicitari!

Esuperba! :Driver:

Link către comentariu

Tare sunt curios a cui e placerea mai mare a ta sau a sotiei ? :P Masina e frumoasa... poate daca ai timp pui si niste poze din interior sa vedem cum arata . Mult spor la :Driver: pentru amandoi :)

Link către comentariu

Prea tare masina , sa o stapanesti sanatos ! Cati mai multi km fara incidente! Cums e comporta la drum intins (consum , acc. )

Numai bine.

*singurul model de UAC care imi place cu adevarat :)

Link către comentariu
Prea tare masina , sa o stapanesti sanatos ! Cati mai multi km fara incidente! Cums e comporta la drum intins (consum , acc. )

Numai bine.

*singurul model de UAC care imi place cu adevarat :D

Tinand cont de faptul ca motorul e de 1,4 / 55Kw, nu e asa "nervoasa", dar pentru viteza am o "jucarie" pe doua roti cu care ma dau ( hai vara, hai..) . Consumul l-am postat la topicul deschis pe tema asta.

Oras - 8,4 m-am plimbat 50 km cu 4,22 l ( metoda plin la plin ) - dupa ce am schimbat toate consumabilele si distributia;

Exterior - 6,1 - inainte de fullservice ( filtru de aer era plin de frunze - mentionez ca nu am mai vazut un filtru asa " incarcat " ), acum ar trebui sa ia cam 5.8 .

Si inca ceva, ........MULTUMESC la toti pentru vorbele de bine !!!

post-18586-1203271939_thumb.jpg

Modificat de SSSnake
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!