Jump to content

Achizitionare Leon Benzina


chitilin
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor

Sunt incris de foarte curand pe acest forum. As avea nevoie de niste pareri in legatura cu achizitionarea unui Leon SH.

Am oscilat foarte mult timp intre Ford Focus 1 si Seat Leon. M-am hotarat pentru Leon (1,6 benzina din 2003 sau 2004).

Spuneti-mi, va rog, daca m-as incadra cu un buget de 8000E pentru cumpararea masinii mai sus-amintite (preferabil Leon 1,6 benzina an 2003). De asemenea, as vrea sa stiu daca piesele sunt scumpe.

Va multumesc anticipat.

Bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te poti inscrie in banii astia. Daca il iei de la noi iti si mai raman pt ca e deja inmatriculat. Daca te duci sa il aduci sau il iei adus trebuie sa mai dai aprox 350 euro taxa sa il inmatriculezi acum, dupa ce se intoarce Varu Jean de la Brussel cu noile taxe nu se stie (parerea mea este ca nu scade).

Motorul este acelasi cu cel de pe Golf4 / Bora / Toledo si eu cred ca e ok atat ca fiabilitate, consum cat si ca intretinere.

Masina e tehnologhie VW in in f mare parte, probabil doar plasticele, caroseria (designul) si forta de munca sunt spaniole.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ccristian: Bine ai veni pe acest forum!Te incadrezi sigur la banii astia pentru un Leon 1M, poate diesel(cine stie).Daca vrei parerea mea, ia un seat si nu o sa-ti para rau.Nu costa mult intretinere revizii, etc.Daca il iei de afara e si mai ok.La diesel s-ar putea sa sara peste bugetul tau, cu tot cu taxa de inmatriculare.

Bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Servus Chitilin, nu stiu daca ma crezi, insa si eu am fost exact in situatia ta, adica imi cautam o alta masina pe langa Dacia strabuna pe care o avem, si am cautat inca din vara trecuta toate variantele. In final ma oprisem ca si tine la Ford Focus (break) sau Seat. Am citit zeci de pagini de forum, am vorbit cu o gramada de oameni.... si cand eram gata sa merg pe Ford, m-am urcat intr-un Seat Leon si am mers o tura ( cu Fordul mai mersesem). Rezultatul? Am in fata blocului de 3 zile un Seat Leon 1,6l 16v 101 CP din 2001, de care sunt foarte incantat. L-am luat cu 6800 Euro, si mai am pregatiti inca 342 pt taxa de prima inmatrulare. Pe 28 Ian sun programat la RAR si abia astet sa ii fac actele si sa il scot la asfalt... Eu zic ca am dat un pret bun, masina e super fain echipata, are clima, abs, full electric cu glinzi incalzite, 4 airbag, instalatie audio originala cu 4 incinte, directie asistata, senzor de ploaie, etc.

Daca luam un diesel nu gaseam euro 4 din 2001 si iesea o taxa de vreo 1600 euro...eu nu le dau atatia bani la hotii astia.... asa ca... am luat Leon. Si sunt foate multumit!

Banuiesc ca poti gasi chiar mai bun daca iei din 2003.... Multa bafta si sa ne spui pana la urma ce ai ales.... :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru un Leon din 2002-2003, benzina si sub 100000km trebuie sa scoti vreo 7-8000Euros in Germania + 600-700Euro taxe aducere + 342 taxa inscriere + 100Euro RAR + 60Euro cheltuieli cu actele. - astea sunt preturile ACTUALE (motorina gasesti cam tot pe acolo dar taxe mai mari).

Modificat de Reed
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va multumesc tuturor pentru sfaturile oferite. Sunteti de gasca :P .

Incet cred ca balanta se inclina spre Seat. La Ford mi-a placut suspensia independenta pe spate (face toti banii), dar service-ul este de rah....... (calitate zero, profesionalism este, dar lipseste cu desavarsire). La Seat imi fac cu ochiul optionalele pe care, in aceeasi bani, nu le gasesti pe Ford si motorizarea (105 CP). In schimb nu stiu nimic despre fiabilitatea masinii (ma refer la un motor cu peste 150.000 km).

Oricum mii de multumiri si sper ca, cat de curand, voi deveni membru cu acte in regula pe acest forum. :P

Bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut

Stiti pe cineva de incredere care sa aiba de vanzare un Leon 1,6 benzina 2003-2004 la un pret de 8000-83000 Euro?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Chitilin, deja ai trecut la rubrica vanzari-cumparari si iesi mult din topic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu mai ai alte intrebari la care sa astepti raspunsuri de posesorii de Leon 1M de pe vwforum te rog sa mai scrii doar dupa ce iti cumperi masina. Aici nu e bazar si nici arie de anunturi. Asteptam sa ne impartasesti impresiile tale despre masina dupa cumparare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!