Jump to content

Capac Butuc Yala Usa

florin.petre
 Share

Postare recomandată

Cum se monteaza capacul de protectie pentru yala usa , la un pasata B6 ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Despre ce capac vorbesti? Despre cel de plastic, care face parte din manerul exterior si care are un orificiu in partea interioara, prin care bagi o cheie ca sa-l scoti? Sau este vorba despre altceva?

Daca e vorba despre primul, pur si simplu il apesi, incepand de sus in jos. Daca nu sta, inseamna ca sunt rupte lamelele de sustinere.

Link către comentariu

Da, capacul care face parte din manerul exterior.

Capacul are 3 cleme ,doua sus si una jos, si nu pare a fi ceva rupt. Clema de jos are un decupaj in care se pare ca intra un bolt metalic ce iese din yala.

Link către comentariu

• 7 years later...

Ceau,

imi cer scuze nu stiu daca postez unde trebuie.

Am o problema ma puteti ajuta va rog frumos?

Ieri am deschis portbagajul si numai am putut sa il inchid, sintomele sunt urmatoarele in momentul in apas yala se aude cum cumpleza dar dupa elibebarea ei dureaza cateva secunde pana se de-cupleaza si nu tine yala inchisa, am dat cu solutie de dezghetarea yalelor, alcool sanitar si am incercat toate variantele posibile sa inchid dar se pare ca nu merge.

Cum pot rezolva aceasta problema?

Va multumesc anticipat,

Link către comentariu

foarte posibil cu alta yala portbagaj - exista cazuri in care se rupe o piesa de plastic din ea si nu mai poate inchide/bloca - desfa capitonajul la hayon, scoate yala si vezi daca asa este.....

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut, cine ma poate ajuta și pe mine cu informații despre iala de la ușă spate. Problema este următoarea, am observat ca, capacul exterior nu mai sta fixat pe ușa și că stătea sa pice. Am tras de el și a ieșit imediat rămânând doar mânerul de care tragi sa deschizi ușa. Problema e ca eu am observat ca e rupt mecanismul în interiorul ușii deoarece cum deschizi ușa este un orificiu astupat cu un buson de cauciuc acolo în interior este un șurub cu imbus dar nu știu care este rolul lui, oare prin desfacerea acestuia iese și mânerul uși? Întrebarea mea este cum se poate schimba mecanismul interior al ialei?

Link către comentariu

Salut,

De unde pot achizitiona un capac de yala? Ma refer la cel de plastic din exterior.

Multumesc

Link către comentariu

F l o r i n

magazin piese, reprezentanta, dezmembrari....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!