Jump to content

Passat-ul A Doua Casa

tatavlad

Postare recomandată

De citeva luni mi-am luat a doua casa. Un Passat Variant din 2004.La inceput nu banuiam ce impact va avea asupra mea; am fost la vinzator, l-am vazut, mi-a placut, i-am dat banii. Pe urma am inceput sa-l intreb cite ceva. De fapt nici nu prea stiam ce sa-l intreb...Dar minunea s-a intimplat in clipa in care m-am urcat in el. Eram in spatiul visat. Dar sa-l prezint: e un PD pe motorina care de cind e cu mine a suferit urmatoarele transformari: avea 131 cp(acum are 165),i-am pus filtru sport, i-am pus xenoane pe ambele faze+proiectoare, alarma ,,Viper",car kit ,, Perrot", jante aliaj, magazie mp3, iar de simbata de la intilnirea de iarna are si suporti de numar vw.forum.Sa tot stai in el. Dar am o problema( va rog sa nu rideti : :Driver: ):nu stiu de ce nu scrie Passat si nici nu are scris TDI de nici o culoare. Nu stiu daca nu sunt :icon_cool: dar daca stiti spuneti-mi si mie va rog mult.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Ai grija cu filtrul ala sport! Eu l-am folosit 2 zile, apoi l-am dat jos :Driver: Este prea mult praf aici in :icon_cool: pentru filtru sport pe diesel. In legatura cu scrisul pe spate, poate asa a fost comandata din fabrica, sau doamne fereste, sti tu la ce ma gandesc desi nu cred:). Asteptam poze:)

Link către comentariu

Tatavlad, sa stapanesti sanatos masina, am vazut-o la intalnirea de iarna. Fii linistit in privinta marcajelor de marca si motorizare. Exista optiune la achizitie (cand faci comanda de masina) sa se puna sau nu anumite inscriptionari: marca, modelul, motorizarea, capacitatea cilindrica, tractiunea (4motion, QUATTRO, etc). Daca nu le ai, inseamna ca asa a fost comandata. Nici eu nu am decat cerculetele si nu ma deranjeaza (ba chiar imi place)

Link către comentariu

Tatavlad, ai o masina super! :icon_cool: :Driver: sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente!

Link către comentariu

Am admirat si eu masina la intalnirea de sambata, arata foarte bine. Cat despre filtrul sport, si eu zic ca nu e prea potrivit pentru diesel, mai bine ramai la filtru normal.

Link către comentariu

CristiN,dupa ce am trecut la 165cp, pedala de acceleratie avea un mic timp mort pina reactiona. Dupa ce i-am pus filtru am senzatia ca timpul respectiv s-a scurtat.

Link către comentariu

Poate ca cel care il aveai inainte era plin de praf. Renunta la el, stiu ca ai dat mult pe el, dar asta este.

Link către comentariu

Din ce spui mai sus ai investit ceva in masina si se vede ca-ti place :rolleyes:

Pune poze cu interior si exterior sa ne delectam si noi

Cum am mai recomandat si la alti colegi de forum -filtrul de aer sport la diesel e frectie la picior de lemn si in plus o sa ai probleme cu debitmetrul de aer, mai bine il pui la loc pe cel original ca la cat praf e la noi in tara nu prea ai ce sa faci cu el

Link către comentariu

Bine ai venit in rindul "impatimitilor" grupului VAG.

Felicitari si din partea mea pentru masina.

Imi pare rau ca la intilnirea VW forum nu prea am vorbit ,dar sper ca la intilnirile saptaminale sa o facem mai mult !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Imi pare rau ca am intirziat atit cu fotografiile precum si cu multumirile celor care mi-au raspuns, dar am fost plecat. In fotografii se pot vedea citeve adausuri la ,,casuta": MP3-ul, filtrul, car kitul Perraut.suportul cu ,,vwForum".

Link către comentariu

Frumos... si suport de nr VWForum. Navigatia aia e un "must-have" si pentru mine. Sa ne tii la curent cu functionarea filtrului (eu unul mi-as dori inlaturarea mitului cu probleme cauzate de el). Cat despre literele "decolorate", e ceva care tine de optiunea de la cumparare. (si eu speram ca al meu cu "DI" rosii sa fie de 131cp si cand colo are 101 cp)

Sa auzim numai de bine ! Condus placut !

Link către comentariu

Am o rugamine, pui te rog o poza cu xenoanele aprinse, si eu as vrea sa imi pun si as vrea sa vad cum arata. 10x. Masina e ff ingrijita imi place :lol:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Mihai.Nechifor
E si 4 motion ? E ciudat motorul longitudinal

passatul are motorul pus longitudinalO* cel putin ala b5, b5,5 de asta si merge greu cu schimbarea distributiei...mai informeazate:)

Link către comentariu

dap e frumoasa masina. si navigatie, si xenoane, si clima si scaune. e minune ;)

s`o stapanesti sanatos si cat ai multi km la bordul ei fara probleme!!!

multa bafta tuturor !

Link către comentariu
nu stiu de ce nu scrie Passat si nici nu are scris TDI de nici o culoare. Nu stiu daca nu sunt :icon_thumright: dar daca stiti spuneti-mi si mie va rog mult.

de ce tii neaparat sa scrie "passat" pe ea si mai ales "TDI" ? aceste insemne mareste cota masinii? nu de alta dar insemnul de "tdi" este scris pe multe harburi care circula pe strazile romaniei.

Modificat de maryuskkk
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!