Jump to content

Cum Se Regleaza Proiectoarele?

martug
 Share

Postare recomandată

Cum se pot regla aceste proiectoare din bara? Am vazut ca au un surub hexagonal imbracat in plastic ceea ce cred ca de acolo se regleaza. Voi ce stiti? De acolo se regleaza? Stiti vreo solutie de reglat? La ce distanta trebuie sa bata acele proiectoare?

Cum se schimba un bec xenon la farurile cu xenon din fabrica? Cum se da jos farul?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Proiectoarele sunt facute sa bata mai mult in lateral decat inainte, asa ca doi metri e o distanta buna! Nu sunt concepute sa mergi cu pozitiile si proiectoarele aprinse!!! Becul de xenon se schimba ca unul normal! nu trebuie sa dai farul jos!

Spor!

Link către comentariu

de la acel surub se regleaza dar plaja de reglaj e foarte mica ! cum s-a scris si mai sus proiectoarele sunt facute sa bata in lateral mai mult

bafta

Link către comentariu

Tin sa te anunt cu becurile de xenon din fabrica, se schimba odata ce ai dat bara fata jos toata, scoti farul si desurubezi 3 suruburi si apoi ai acces la becul de xenon. Doar daca ai xenon aftermarket se schimba prin capacelul acela. Proiectoarele nu m-am gandit niciodata sa imi bat capul cu ele, asa bat, mai bine de 2 metri nu cred ca o sa ajungi vreodata.

Link către comentariu

proiectoarele au acel surub de reglaj.....nu vei obtine mare efect ...

cit despre becurile cu xenon se pot schimba si fara sa dai bara jos....ai mare grija ce fire atingi pe acolo deoarece functioneaza la 17000 V....vezi sa nu fi cu degetele prin preajma si cu ele aprinse :icon_thumright:

Link către comentariu

Aici as vrea sa te contrazic colegu' wolf_35, bara trebuie data jos pentru cei care au bixenon din fabrica, deoarece farul este putin mai mare decat celelalte si in plus, este trompeta de la filtrul de aer, care incomodeaza si nu poti sa bagi mana la farul din partea dreapta. Eu de problema asta m-am lovit.. :) asa ca am sa las un profesionist sa se ocupe de asta, maine la orele 12.30 am programare :evil: daca esti interesat martug, da-mi un pm si iti dau un nr de tel si o sa vbesti cu baiatul respectiv, nu se arunca nici la bani si este meserias de nota 20 :evil: Regards

Link către comentariu

• 4 months later...

Cel mai usor e sa mergi la cineva care stie, sa dai bara si farurile jos pentru nu a avea probleme. In dreapta mai merge( se da instalatia de aer jos ) dar in stanga e crima.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!