Jump to content

1,9 Tdi 66 Kw

popa84silviu
 Share

Postare recomandată

De o vreme nu mia urca apa la 90 C dupa mecanica mea nu prea e bine (uzura prematura a motorului) De la ce sa fie ?

Sa nu mai indice ceasu bine sau ?

Vreau sa schimb bieleta antiruliu si ceva bucse de la directie si bara stabilizatoare cine da un pret de manopere aproximativ ?

Multumesc !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De o vreme nu mia urca apa la 90 C dupa mecanica mea nu prea e bine (uzura prematura a motorului) De la ce sa fie ?

Sa nu mai indice ceasu bine sau ?

Vreau sa schimb bieleta antiruliu si ceva bucse de la directie si bara stabilizatoare cine da un pret de manopere aproximativ ?

Multumesc !

tre sa-ti schmbi termostatul - nu mai inchide ... am patit la fel. Termostat cam 35 ron + 80 ron manopera - se demonteaza pompa servo sa ajunga la el.

Link către comentariu

multumesc!

Da cand vin aste iarna se tin, de Cracin mi-a facut cadou o baterie topla acuma pe cand am cumparat bieletele antiruliu si nu le-am montat inca trebuie sa mai cumpar si termostatu + manopera

:icon_thumright: ;) :icon_cool: :Driver: :Driver:

Scuze ca, nu am gasit cu search!!!

Link către comentariu

manopera ma costat 35 ron ( motor 1,6 banzina) , mai scump a fost antigelul pentru ca am vrut sa iau recomandat , dar pot i folosi si altceva care sa respecte normele VW , in jur de 60 ron .

Link către comentariu

• 4 years later...

Vreau sa schimb si eu bieletele antiruliu dar nu stiu ce sa aleg.

Ar fi asa:

-meyle

-corteco

-flennor

-nk

-febi

-qh

-triscan

-optilal

-ruville

-moog

-metzger

-trw

-vaico

POate cine sa imi ofere un sfat?

Link către comentariu

trw, parerea mea.. din cate stiu trw e cam echipare de fabrica.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!