Jump to content

Golf Iv 1.9tdi Asz

Georgenis

Postare recomandată

De curand am luat un Golf IV. Desi inainte nu simpatizam prea mult Golful, dupa ce am mers cu el pot sa spun ca sunt foarte foarte incantat de cum merge. Suspensia este cam moale, inainte am avut doar masini cu suspensie sport.

Motor: 1.9 TDI, ASZ 131CP

An: 2002

Km: 163000

Dotari: Comfortline

Geamuri electrice fata, spate

Oglinzi electrice si incalzite

Computer de bord

6 Airbaguri

ABS, ESP

Chei briceag

Alarma originala

Cotiera fata,spate

A/C

Jante 15" Avus

Culoare: Black Magic Pearl Effect

Modificari:

Pleoape FK, Sigla fata vopsita in culoarea masinii

Hayon badge-less

Probabil o sa mai urmeze si altele, astept sugestii.

Am facut cateva poze astazi. Nu sunt chiar foarte reusite dar o sa mai urmeze altele intr-un decor mai potrivit.

post-17025-1200237987_thumb.jpg

post-17025-1200237994_thumb.jpg

post-17025-1200238003_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos golful si puternic. De curiozitate are 101Cp si ai facut resoftare sau e 131 din fabrica? Cat a costat masina?

Ca sfaturi recomand folie neagra pe geamuri si un eleron spate ca pare cam chel

Modificat de Auras
Link către comentariu

Are 131CP din fabrica. Ma mai gandesc daca sa-i fac chip sau nu. Probabil o sa fac de 150. Folie vreau sa pun insa la fel pe toate geamurile, urmeaza sa vorbesc cu un prieten inginer la Rar sa vad cum fac cu omologarea. Macar 50% pe toate geamurile, pentru ca nu imi place in spate mai inchisa si in fata mai deschisa culoarea foliei. Eleronul il am in vedere cat de curand. Sa vad ce gasesc. Ma mai gandesc si la stopuri negre cu leduri.

Link către comentariu

Laser frate!

Kilometrii multi fara probleme. :)

Cu resoftarea ma bate si pe mine gindul, dar...cind stiu ca am 130 de caluti, parca nu ma arde chiar asa tare. Mai bine o janta de 17", o folie... si bani de motorina, ca la cit a ajuns litrul... :)

PS: Completeaza si tu locatia in profil. Si daca pretul nu e tinut la secret, ni-l poti spune?

Link către comentariu

Frumoase pleopele, sunt de bun gust, insa, emblema aia, era mai bine cu ea cromata. Fiecare cu gusturile lui.:) sa o stapanesti sanatos! Off topic: Cat e litru?:)

Link către comentariu

Am trecut locatia acum, aveam impresia ca o trecusem. Pretul a fost in jur de 7000 de euro, masina este de la un prieten si am avut cu el si alte treburi, de asta a fost pretul acesta foarte mic. Masina este adusa in septembrie 2006 din Austria la 155000km. Urmeaza sa-i schimb distributia ca sa stau eu linistit, deja am cumparat tot de la Porsche.

Jante nu vreau sa-i pun mai mari pentru ca la gropile de la noi o sa le omor imediat, totusi suspensia as vrea sa fie putin mai tare. O sa caut o suspensie mai sport dar nu vreau nici prea joasa. Asa cum e acum de inalta dar mai sport.

Modificat de Georgenis
Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente:

Recomandari: alte jante (recomand BBS RS GT sau BBS Santa Monica) min. 17", schimba semnalul de pe aripa cu unul alb sau smoked, minim tips, daca nu finala inox.

Totusi mi se pare cam ridicat de fund pt. 131CP stock - poate alte suspensii spate - cred ca ai dreptate :rolleyes:

Succes la modificari!

Link către comentariu

Ai mare dreptate cu semnalele de pe aripa si pe mine ma enerveaza. Jante raman astea deocamdata, din cauza drumurilor proaste. Intr-adevar talonul inalt al anvelopelor ia din sportivitate. Ma gandesc la o suspensie mai sport deocamdata. Am avut suspensie supersport H&R pe un Peugeot dar era foarte foarte rigida si joasa masina, insa era lipita de asfalt in orice viraje. Pe pavaj imi "clantaneau dintii". Acum la Golf vreau ceva intre cea actuala si supersport.

Modificat de Georgenis
Link către comentariu
Acum la Golf vreau ceva intre cea actuala si supersport.

...deci vrei o suspensie sport :beerchug:

Link către comentariu

Da, vreau sport insa nu cu garda la sol mai mica. Si asa baia de ulei e la 10cm de pamant!

Link către comentariu

Caut arcuri sport sau suspensie completa dar maxim -20mm, nu vreau foarte joasa. Nu ma pot obisnui cu suspensia standard. E prea moale.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Schimba ma toata suspensia chitra ce esti.

Masina merge prea bine :P ca sa nu poti profita de ea decat in linie dreapta.

:huh:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!