Jump to content

Golf Variant 1,9 Tdi

bixy

Postare recomandată

Salut! Ma numesc Cipi si a venit vremea sa-mi prezint si eu masina.Am un Golf IV variant, 1,9 TDI, motor AJM, 115 CP.Masina mi-am adus-o eu din Germania in noiembrie 2007 si am ajuns cu tot cu taxa la 8800 E.Ca dotari are ABS, ASR, ESP (cred ca are, dar nu sunt sigur), 6 viteze, cotiera fata/spate, volan 3 spite, klimatronic, 4 airbag-uri, jante alumuniu, GPS, computer bord, inchidere centralizata cu telecomanda si cam atat. Sunt foarte multumit de ea, pana acum nu am avut nci o problema. Am schimbat uleiul, filtrele si va urma cat de curand distributia.

p1000699xk7.th.jpg

p1000700jf1.th.jpg

p1000698ny9.th.jpg

p1000697gj2.th.jpg

p1000696nn9.th.jpg

p1000694ko7.th.jpg

p1000693xu6.th.jpg

p1000691ob2.th.jpg

p1000687gx5.th.jpg

p1000685jc4.th.jpg

p1000684qs2.th.jpg

Link către comentariu

salut si bine ai venit pe forum :lol:

felicitari, ai o masinuta foarte frumoasa si ingrijita

am observat ca ai si Proiectoare de ceata si Suport de pahare si Car Kitt :vaidecapulmeu:

cat mai multi km fara probleme, sa te bucuri in continuare de ea!

Gabi :lol:

Link către comentariu

Mersi mult! Ma bucur ca exista acest forum pentu ca am aflat o multime de lucruri folositoare despre masina mea.

Link către comentariu

Frumoasa si dotata si ai luat-o la un pret bun, acum care-i intrebarea cati km are si ce an e si unde-i GPS-ul ca nu-mi dau seama din poze decat ca ai un cd player aftermarket.

Multi km fara evenimente :icon_thumright:

Link către comentariu

Welcome to the club

join the cartel :icon_thumright:

Imi plac scaunele sport , daca mai ai o poza in care sa apara si spatarele fata , vreau sa admir sustinerea lombara .

Multi km fara probleme

Link către comentariu

foarte frumoasa masina......volanul arata grozav!...sa o stapanesti sanatos. Esp pare ca are din poze.....apasa butonul respectiv si vezi daca se aprinde martorul esp in bord.

Link către comentariu

Masina are aproape 199.800 km si e din 2001.Eu am facut cam 6.000 km cu ea de cand am cumparat-o.GPS-ul e aftermarket si asa am cumparat masina,e un model mai vechi, l-as da jos dar e lipit pe bord cu un fel de smoala si nu as vrea sa ramana urat dupa aceea.

Link către comentariu

Volanul imi place si mie foarte mult. Arata ca nou. Referitor la sistemele de siguranta, ai doar ASR, nu si ESP. Acesta in urma, include si ASR, dar in cazul tau... e doar ASR. Oricum, e bine ca-l ai si pe ala. Fata de altii, cum e cazul meu...:lol:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

6600 ai dat pe ea in germania ? arata superb masina nu i-as fi dat atatia km neam , pt un tdi nu e mult 200k sincer , am avut tdi de la 130 si am mers pana la 160 k se comporta impecabil zici ca era nou motorul, masina nu pare sa fie tras de ea , eu zic ca ai luat-o bine imi place foarte tare

Link către comentariu

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos, aproape la fel cu a mea, 2001, ajm 116 cp, nr. de km, asr, cam tot, pana si pretul, am dat tot 8800 pe ea.

Nu poti sa scoti navigatia sau doar suportul?Sfatul meu ar fi sa incerci sa scoti si suportul cu toate ca din ce vad in poze ai garaj, dar s-ar putea sa se indragosteasca baietii de ea :(

Link către comentariu

F bine arata masina...in ciuda kilometrajului, nu zici ca ar fi din 2001 si ca a rulat aproape 200.000 Km dupa cum ai precizat. Bine ingrijita si la un pret mai mult decat excelent, iar ca dotari...mai mult decat suficient.

Sa ai parte de ea cat mai mult, fara probleme :(

Link către comentariu

Salut si bine ai venit pe forum!

Interesanta masina...sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!Bafta in continuare!

Link către comentariu
  • 1 year later...

ciprian ia fa bine si mai pune si tu ceva poze pe aici...se pare ca ti-am reinviat topicul :Driver: frumoasa masina...nu mai are rost sa iti zic.. :P :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!