Jump to content

Inchidere Capota Deplasata

florin79
 Share

Postare recomandată

:D Ba da exista o diferenta ... pe care ai spus-o si tu :blah:... Golful in 2 usi are 3 usi si cel in 4 usi are 5 :)... In rest nu prea... Cel putin nu in partea frontala la capota ...

Acum revenind on-topic, am si eu o mica problema pe care am vazut-o ieri ... cu toate ca din ce se vede capota este la locul ei, nedeplasata, grila imi este deplasata in stanga (capota imi bate in emblema). Mentionez ca masina nu a fost lovita, si din cate am vazut nici grila nu pare miscata. Totusi nu vin bine una peste alta :salut:

Exista cumva ghidaje care pot fi folosite pentru a putea modifica pozitia grilei sau a capotei?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

ceva probleme am avut si eu.la inchidere se auzea o bataie,,fier pe fier,,.am miscat putin mecanismul dupa ce l-am slabit din suruburi cu un inbus de4(apoi strans la loc)si e ok

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut,

Din pacate am si eu o problema cu inchiderea capotei.

Cred k mai degraba este vorba de mecanismul acela, fix de deasupra simbolului VW.

Din interior, iese acel din plastic, insa ca sa ridic capota trebuie sa misc "manual" acel mic bat metalic care blocheaza ridicarea.

Cand o inchid, trebuie sa o inchid foarte tare ca sa se inchida cu adevarat, ceea ce nu e prea placut.

Vreau sa stiu daca cumva se gaseste acel mecanism separat (sistemul metalic + acel "betisor" de plastic), sau doar cu grila sau cu o parte din caroserie si bineinteles cam cat costa...

Link către comentariu

• Administrator

Broasca se gaseste separat.

Pentru preturi poti sa-l intrebi pe colegul Volksman. :)

PS:

Parerea mea este ca la tine nu este reglata cum trebuie si de aceea trebuie sa o ajuti tu ca sa se deschida.

Link către comentariu

Sau a fost "troznita",nu vad cum atrcumva s-ar putea indoi asa ceva, in orice caz,se poate face sa nu mai faci "manual" deschiderea.Trebuie sa deschizi ,"a casti" mai tare acel carlig. Incearca sa bagi intre o dalta si sa fortezi putin in sus,si niste vaselina sau "multiwonder :blink: " wd40.

Cat despre inchis, se poate regla cat de cat pe inaltime inchizatoarea (pate ti prea jos) din torx-urile care o prind, trebuie data jos grila si spoilerul.

PS: dar daca iti permiti sa cumperi o "parte din caroserie" :beer: , be my guest.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

• 4 years later...

Am si eu aceasta problema...cum pot sa o reglez?

M-am ''jucat'' cu suruburile acelea din cauciuc de pe capota dar nici un rezultat.

post-124325-0-29616600-1377449143_thumb.

Modificat de irinel1988
Link către comentariu

marius1982.11

poti sa te joci cu cele metalice de la balamale. distantele intre aripi sunt ok? daca da, in caz ca vei misca sa stea bine la grila, le vei deregla pe alea. Posibil ca problema sa vina din lonjeron totusi, un tinichigiu excelent mi-a povestit odata cum sta teraba cu asta.

daca ai drum prin TM vre-odata, iti dau numaeul lui, e foarte bun tipul.

Link către comentariu

Distanta dintre aripa si capota in partea stanga este mai mica ca in partea dreapta. Cred ca trebuie sa slabesc putin suruburile de la balamale sa o misc putin mai spre dreapta. M-am uitat si sunt niste plastice peste suruburile care prind capota...cum pot sa le indepartez?

Masina a fost verificata de cineva care are mai multa experienta si a zis ca nu a fost lovita frontal. Din ce cauza se putea deregla capota daca nu din cauza unei lovituri?

Link către comentariu

marius1982.11

tocmai ti-ai raspuns la intrebare.

Ce plastice? nu alea de pe caroserie, alea de pe capota...

Link către comentariu

credeam ca trebuie sa umblu la suruburile care prind capota de caroserie...scuze pentru deranj dar este prima mea masina si o am de 2 luni

Modificat de irinel1988
Link către comentariu

• 4 years later...

Salut baieti , acum vreo doua zile a plecat al meu tata cu masina , a verificat uleiul si nu a inchis capota bine. In mers s-a deschis capota , s-a lovit de stalpi si de parbriz , astea au scapat dar capota e indoita rau. Am fost la cativa tinichigii si mi-au zis ca nu mai merge indreptata. Acum va intreb si pe voi ca ei nu m-au lamurit. Daca iau alta capota de la alt Golf pot sa o pun la a mea direct sau sunt diferente in functie de serie caroserie si an ?

Foloseste functia Search inainte de a deschide un topic

Modificat de taz21
Topic mutat
Link către comentariu

o poti monta linistit, nu sunt diferente

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!