Jump to content

Golful Meu 5

andy_nr10

Postare recomandată

Am dat Passatu si am trecut la Golf...nu la orice golf ci la cel pe care il doream.

Dupa lungi cautari prin romania am plecat in Germania am cautat prin autohaus-uri si l-am gasit: Golf V, 2005, 1.9 TDI, 65000km...

Deocamdata este stock, dar are zic eu destul de multe dotari. O sa ii mai aduc eu si imbunatatiri dar deocamdata din lipsa de cash o las asa :icon_thumright:

Golf V SPORTLINE

Ca dotari: motor bkc, 1.9 TDI, 105 cp, 5 trepte manuala.

dublu climatro,

geamuri fata, spate

oglinzi electrice, incalzite

scaune incalzite reglabile pe inaltime si lombar

rcd 300 - 10 incinte

10 airbaguri

volan reglabil 3 spite in piele

schimbator + frana mana piele

senzori de lumini, senzori de ploaie

cotiera fata refrigerata + spate

proiectoare

spalatoare faruri

jante 16''

plafoniera cu lumini ambient + suport ochelari

tempomat

geamuri negre-verzui pe spate

Pe viitor vreau asa:

MFD DVD

folie fata (la culoare cu spatele)

parktronic

xenon aftermarket + faruri OE xenon

cam atat deocamdata...va las pe voi sa apreciati :(

post-17883-1199990264_thumb.jpg

post-17883-1199990287_thumb.jpg

post-17883-1199990307_thumb.jpg

Modificat de andy_nr10
Link către comentariu

Multumesc frumos...dar deja am avut un incident.....mi-a lovit unu' o aripa dreapta fata...

noroc ca am apucat sa ii fac casco.

asta e. shit happends all the time..

Link către comentariu

Frumoasa masinuta...sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea si cat mai multi km:)

Link către comentariu
folie fata (la culoare cu spatele)

Daca vrei omologata si legal, pe fata iti va pune muuult mai deschisa ca pe spate....e asa de transparenta incat nici n-ai zice ca e folie....cu sau fara ea totuna e..... Ei iti pot pune si mai inchisa, dar iti vor spune ca e ilegal si vei fi pe barba ta.....la fel si daca iti pui tu fara sa apelezi la vreo firma specializata!!! In alta ordine de idei, felicitari pt. masina....s-o stapanesti sanatos cati mai multi km, iar asta cu aripa sa fie primul si ultimul incident neplacut!!!

Link către comentariu

foarte frumoasa masina.....felicitari pt achizitie :))

Modificat de Carcass
Link către comentariu

@Alex-F1, o sa imi pun pe barba mea mai inchisa....ceva 50% cat sa fie la fel cu spatele ca nu sufar masinile cu folie mai deschisa pe fata si mai inchisa pe spate sau asa cum am eu doar pe spate....imi pare ca este tiganie....ori o faci toata ori o lasi asa...

Am mai avut folie pana acu la toate masinile si nu s-a intamplat nimic....daca ma opreste ii spun ca e de fabrica si incerc sa ii arat pe geamurile de spate :))

Mersi :))

Link către comentariu

Pai stai putin, ce ai tu pe spate e folie sau geamuri colorate? Si e din fabrica sau facut ulterior? Oricum ai suci-o, daca dai peste unu pus pe fapte mari, nu scapi....o sa-ti ceara sa-i arati un singur lucru: ca ce ai tu acolo pe fiecare geam e omologat de RAR, atat, in rest nimic nu-l intereseaza!!! Dar si io-s de parere ca, daca stii cum/ce sa vorbesti cu ei, in 96% din cazuri scapi....mai greu sau mai usor, dar scapi :D

Link către comentariu

Cati bani a costat masina?

Foarte frumos golful si foarte bine gandesti cand vorbesti de folie, ori pui toata masina aceeasi nuanta ori nu mai pui deloc

Modificat de Auras
Link către comentariu

@Alex-F1, geamurile din spate, sunt negre-verzui din fabrica.

Din cate stiu eu, nu iti face nimic politia in aceasta situatie! De obicei daca te opreste si ii explici frumos ca asa sunt geamurile, te lasa in pace! (asta in cazul in care sunt facute de bun simt, nu 100%)

La ultima masina, aveam 50% pe toate geamurile si m-a oprit de multe ori politia dar le-am aratat autorizatia dupa spate si nu au mai zis nimic....nici nu se uita atent pe autorizatie sa vada ca nu sunt si pe fata autorizate!

Cam asta e!

Multumesc tuturor!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!